Lærerjob.dk er Fagbladet Folkeskolens jobmarked

Folkeskolen, folkeskolen.dk, 22 faglige netværk og adskillige nyhedsbreve er den mest indflydelsesrige platform, når det gælder kontakt til alle, der arbejder i og med grundskolen i Danmark.

Vi kommunikerer målrettet til lærere, skoleledere, børnehaveklasseledere og lærerstuderende. Vores mål er at nå dem, hvor de søger opdateringer inden for nyheder, faglig viden og inspiration. For at sikre effektiv kommunikation tilpasser vi vores budskaber til både generelle interesser og de 22 specifikke fagområder.

Lærerjob.dk er vores dedikerede jobmarked for skolejobs. Dette suppleres med synlighed på folkeskolen.dk og i vores nyhedsbreve. Lærerjob.dk udgør den mest omfattende rekrutteringsplatform for lærere, skoleledere og børnehaveklasseledere i Danmark. Her når du aktivt og passivt jobsøgende inden for skoleverdenen.

glade skolebørn

Rekruttering af lærere og ledere på lærerjob.dk

Lærerjob.dk er Danmarks bedste jobportal til at ramme både de aktivt og passivt jobsøgende lærere.

Når du annoncerer på lærerjob.dk rammer du både de 15.000 aktivt jobsøgende, som besøger Lærerjob.dk hver måned, og de passivt jobsøgende som læser i Fagbladet Folkeskolen, bruger folkeskolen.dk og læser nyhedsbreve.

En jobannonce på Lærerjob.dk omfatter:

  • Visning i jobkarruseller på folkeskolen.dk – 400.000 visninger per måned
  • Jobmarkedsannonce i Fagbladet Folkeskolen, som udkommer hver 2. uge til 51.000 skolelærere, 3.750 skoledere, 2.730 børnehaveklasseledere og 5.000 lærerstuderende
  • Visning i redaktionelle nyhedsbreve samt i de relevante faglige nyhedsbreve
  • Kandidatgaranti – en genindrykning hvis en egnet kandidat ikke findes
  • Klikgaranti – vi sikrer maksimal eksponering af dit jobopslag