F.A.Q. – få svar på ofte stillede spørgsmål

Hvad er lærerjob.dk?
Siden 1883 har fagbladet Folkeskolen været stedet, hvor man finder jobannoncer for læreruddannede – siden 2010 med web-adressen lærerjob.dk.

Her finder du faste og tidsbegrænsede stillinger som folkeskolelærer, fri- og efterskolelærer, skoleleder, børnehaveklasseleder, specialunderviser, konsulent med videre.

Kan jeg som arbejdsgiver annoncere mit job på lærerjob.dk?
Ja du kan, og det er ret let! Vi har flere produkter, som du kan gøre brug af fra 4.750 DKK. Klik her for at se mere.

Vælg det produkt, der passer dig. Er du i tvivl, så kontakt os gerne. Vi kan også hjælpe dig med at oprette annoncen på lærerjob.dk eller bare svare på dine spørgsmål.

Har du specielle behov, eller oplever du tekniske problemer, så send en email til Folkeskolen på stillinger@folkeskolen.dk, så vender vi retur hurtigst muligt.

Få kontakt til de rette kandidater – også dem, som er i job
Når du opretter en jobannonce på lærerjob.dk, rammer du først og fremmest de aktive jobsøgere. Men du rammer også de passive jobsøgere, da lærerjob.dk har en stor mængde faste brugere, og din annonce også vises i fagbladet Folkeskolen, som har mere end 132.000 læsere hver 14. dag, på folkeskolen.dk med mere end 400.000 månedlige visninger, og i Folkeskolens nyhedsbreve. Det betyder at du vil få dit budskab ud til en så stor gruppe af kandidater som muligt på tværs af funktioner.

Hvordan gør jeg min jobsøgning mere målrettet?
Har du lavet en søgning, eksempelvis på ”matematik” får du alle matematiklæreropslag – og relaterede annoncer – i hele landet. Du kan så bruge filtrene til venstre på søgeresultatsiden til at målrette søgningen endnu mere, så det eksempelvis kun er stillinger i København, der vises. Du kan f.eks. også sortere på, hvornår annoncerne er indrykket, hvis du kun vil se de stillinger, der er slået op i dag.

Hvordan søger jeg et job?
Når du finder en jobannonce på lærerjob.dk som du synes passer dig godt, fremgår det af annoncen hvordan du skal søge. Der er flere forskellige ansøgningssystemer, og det bestemmes af den skole/kommune/virksomhed, der søger en ny kollega. Det kan være via email eller et link til en ekstern side, hvor du skal ansøge ved brug af arbejdsgiverens rekrutteringssystem.

Har du problemer med din jobsøgning på lærerjob.dk, kan du altid sende en email til stillinger@folkeskolen.dk.

Når jeg har sendt en ansøgning, hvornår hører jeg så noget?
Lærerjob.dk har som en jobportal kun mulighed for at annoncere ledige stillinger. Al kontakt, efter ansøgningen er sendt, er virksomhedens ansvar. Det er op til dig at holde dig informeret og følge op på din ansøgning.

Hvad er en jobagent?
En jobagent holder dig informeret, når der oprettes nye jobannoncer på lærerjob.dk, der matcher de søgekriterier, du brugte, da du oprettede agenten. Din jobagent sørger for at sende relevante stillinger direkte til din mailboks, så snart de er oprettet på lærerjob.dk.

Hvor opretter man en jobagent?
Du kan oprette en jobagent her. Du kan også lave en søgning og på søgeresultatsiden gemme denne søgning som en jobagent.

Hvordan afmelder jeg min jobagent?
Du kan til enhver tid afmelde din jobagent. Det kan du gøre ved at bruge afmeld linket i din jobagent-email.

Oplever du problemer med at afmelde din jobagent, så send en email til stillinger@folkeskolen.dk.

Hvem skal jeg kontakte?
Hvis du er interesseret i et job, der er slået op på lærerjob.dk, skal du kontakte arbejdsgiveren, hvis du har brug for at vide, hvordan det går med din ansøgning eller har andre spørgsmål vedrørende jobbet.

Har du spørgsmål vedrørende brugen af lærerjob.dk, problemer med hjemmesiden eller andet, så send en email til stillinger@folkeskolen.dk.

Er mine informationer sikre?
Vi behandler alle informationer på vores database meget seriøst, og har en striks privatlivspolitik. Vi sikrer en rimelig og gennemsigtig behandling af personoplysninger om dig i overensstemmelse med gældende lovgivning. Vi har derfor udarbejdet denne privatlivspolitik, der informerer om, hvordan vi behandler personoplysninger om dig på vores domæner.

Falske eller problematiske jobannoncer
Vi gør vores bedste for at sikre kvalitet og rigtighed I alle annoncer der er opslået på lærerjob.dk. Vores interne processer stiller høje krav til kvalitetssikring, og vi har stor fokus på vores brugeres sikkerhed. Såfremt der er en jobannonce eller andet indhold på lærerjob.dk som du mener ikke bør være der, så send os endelig en email på stillinger@folkeskolen.dk

Hvorfor er der færre jobannoncer end hvad der står på forsiden?
En jobannonce på lærerjob.dk indeholder gennemsnitlig omkring 1,5 stilling, og antallet af nye stillinger er derfor ca. 50 % højere end antallet af annoncer.