Annoncering på Lærerjob.dk

Det er let! Opret din annonce og modtag en faktura

Lærerjob.dk som er ejet af Fagbladet Folkeskolen, leverer den bredeste kontakt til lærere, skoleledere, børnehaveklasseledere, lærerstuderende og andre som søger job i grundskolen. Kun på lærerjob.dk når du både de aktivt og passivt jobsøgende. Mere en 25.000 jobsøgende besøger lærerjob.dk hver måned.

Når du placerer din jobannonce på lærerjob.dk, får du automatisk annoncen vist på folkeskolen.dk og i Fagbladet Folkeskolens nyhedsbreve. Du får også vist annoncen på jobsiderne i Fagbladet Folkeskolen som udkommer 22 gange om året og har 146.000 læsere (Gallup). Jobbet får et henvisningsnummer i bladet, så kandidaten let kan finde jobbet på nettet.

Som jobudbyder, skole eller kommune kan du meget let selv lægge dine stillingsopslag på lærerjob.dk ved at bruge vores selvbetjeningsfacilitet. Herefter annonceres stillingen med det samme på lærerjob.dk. Henvis gerne til skolens/institutionens egen hjemmeside. Ønsker du at vi skal håndtere og lægge jobbet op, så gør vi gerne det mod et mindre gebyr.

Vi tilbyder følgende jobpakker som standard (yderligere forstærkning kan tilkøbes):

ppstable Indryk jobannonce

Ønsker du andre formater eller yderligere forstærkning af din annoncering så kontakt Jens H. I. Sjöblom på tlf. 60 43 98 43 eller jhs@folkeskolen.dk – eller Marianne Lander på tlf. 2967 1446 marianne@media-partners.dk.
Den følgende eksponering indgår som standard ved bookning af Job Medium:

examplearticles

Log ind som annoncør

Log ind
Ny bruger