Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Virksomhedskonsulent til team JKI IPS i Jobcenter København - Center for Jobindsats

Koncernservice og Koncern IT

København, Storkøbenhavn

Indrykket
17-06-2019
Kontakt
Koncernservice og Koncern IT
Borups Allé 177
2400 København NV
Tlf
24794213
Kontakt
 
2400 København NV
Danmark
Praktisk information
Oprettet
17-06-2019
Udløber
30-06-2019
Kviknummer
LJA-74122649
Jobtype
Vikar/barsel
Arbejdsområde
Øvrige Job

Har du lyst til at hjælpe mennesker med misbrug bosiddende i Sydhavnen i arbejde eller uddannelse, så er du måske vores nye virksomhedskonsulent i JKI IPS Team.


Københavns Kommune har gennem de seneste seks år arbejdet med en metode, der effektivt kan hjælpe mennesker med svære sindslidelser og/eller misbrug i arbejde eller uddannelse. Resultaterne har været så overbevisende, at man fra 2019 har overført metoden til borgere over 30 år med rusmiddelproblematikker bosiddende i Sydhavnen i et 3-årigt projekt. Vi har desværre måttet sige farvel til en god kollega i IPS Sydhavn, hvorfor vi nu søger en kollega til IPS, der vil være med til med at gøre sig erfaringer med, om metoden kan anvendes ift. borgere fra Sydhavnen, der ønsker hjælp til såvel jobsøgning som rusmiddelbehandling.

Det nuværende team arbejder ud fra en metode, som kaldes "Individuelt Planlagt job med Støtte" (IPS). Den overordnede filosofi i IPS er, at personer med en svær sindslidelse og/eller misbrug kan arbejde eller tage uddannelse på det ordinære arbejdsmarked uden forudgående træning, hvis det rette job eller uddannelse og de rette arbejdsomgivelser findes, og at ingen, der er motiveret for at arbejde eller gå i uddannelse, skal udelukkes fra dette. Det er denne filosofi og arbejdsmetode, vi ønsker at overføre til borgere med rusmiddelproblematikker i Sydhavnen.

Stillingen
Som virksomhedskonsulent i IPS arbejder du med at hjælpe ledige i job eller uddannelse på ordinære vilkår, om end ofte med nedsat timeantal, og har bl.a. til opgave at:

 • etablere kontakt og relation til borgeren og kontaktperson i rusmiddelscentret, samarbejde med kollegerne i Jobcenter Lærkevej, Sydhavnskompagniet og Opzoomerne om at finde de relevante borgere
 • hjælpe borgeren med at identificere egne færdigheder, job- og uddannelsesønsker samt støtte til aktiv søgning efter job eller uddannelse
 • opsøge kontakt til erhvervslivet og uddannelsesinstitutioner med henblik på at opbygge professionelle relationer og facilitere job-/uddannelsesmuligheder for den enkelte borger
 • give individualiseret støtte til borgeren med henblik på at fastholde opnået job/uddannelse
 • løbende samarbejde med rusmiddelcentre, lokalt forankrede projekter og arbejdsgivere med henblik på at koordinere og samstemme beskæftigelsesindsatsen med behandlingsindsatsen
 • tilbringe mindst 60% af tiden uden for kontoret med at engagere og støtte borgere, pårørende og arbejdsgivere
 • varetage lovpligtige jobcenteropgaver
Der er tale om en stilling med ansættelse fra 1. septemeber 2019 i JKI Team IPS frem til 31. december 2021 med mulighed for forlængelse. Du vil have kontor i Kvartershuset, Anker Jørgensens Plads tre dage om ugen og to dage ugen på Lærkevej, København NV. Du bliver ansat i Jobcenter København som virksomhedskonsulent.

Faglige kvalifikationer
Vi søger en person, der har erfaring med at arbejde med borgere med rusmiddelproblematikker og psykiske udfordringer, er projektorienteret og har mod på gadeplansarbejde. Desuden vil kendskab til beskæftigelseslovgivningen samt brugererfaring med FASIT blive vægtet. Ved ansættelsen bliver du grundigt sat ind i IPS-metoden, og du kan læse mere om principper og arbejdsmetoder på www.ipsworks.dk

Personlige kvalifikationer
I teamet lægger vi vægt på den daglige sparring. Vi udvikler os med hinanden, gennem lydhørhed og respekt for hinandens forskellige ekspertiser. Det er vigtigt, at man trives med det relationelle arbejde og kan følge sine kandidater igennem en måske langvarig proces med at lande på rette hylde.

Der vil, når vi skal finde vores nye kollega, blive lagt vægt på, at du:

 • tænker i potentiale og løsninger og sætter en ære i at følge en opgave til dørs
 • er god til at skabe struktur selv og kan planlægge din egen hverdag, da du vil have en del arbejdstid på egen hånd
 • søger din kollegers råd og vejledning og sparrer med dem om forvaltning af borgernes sager
 • trives lige så godt med det opsøgende virksomhedsarbejde som med mødet med borgeren
 • har meget stor journaliserings- og datadisciplin og samtidig er klar til at påtage sig myndighedsrollen
Vi tilbyder
Du får stor medindflydelse på din hverdag og frihed til selv at planlægge arbejdsopgaverne.

IPS-teamet er en solidt sammentømret enhed, og her er masser af smil og sjov i hverdagen. Du kommer til at arbejde med kolleger, som alle har stor erfaring inden for deres område, samt et felt af eksperter, som deltager aktivt i at hjælpe den enkelte borger videre. Du vil modtage oplæring i metoden via intern oplæring.

Løn- og ansættelsesvilkår
Løn- og ansættelsesvilkår i henhold vejleder/underviseroverenskomst i HK. Er du socialrådgiver sker ansættelse efter overenskomst og forhandling med Dansk Socialrådgiverforening.

Stillingen er til besættelse fra 1. september 2019 eller snarest derefter.

Yderligere oplysninger
Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at ringe til konstitueret afdelingsleder Anders Thomsen Brok på 2334 9557.

Søg via nedenstående link senest søndag 30. juni 2019
Ansættelsessamtaler afholdes i uge 27 og 28, 2019.

Skriv i din ansøgning, at du har set opslaget på lærerjob.dk

Ansøg nu
Job i virksomheden
Virksomhedsinformation
Koncernservice og Koncern IT
Borups Allé 177
2400 København NV
Tlf
24794213
Kontaktperson
 
Adresse
2400 København NV
Danmark
Praktisk information
Oprettet
17-06-2019
Udløber
30-06-2019
Kviknummer
LJA-74122649
Jobtype
Vikar/barsel
Fag
Øvrige Job
Beliggenhed