Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Vil du være matematiklærer på mellemtrinnet på en ny og spændende skole, hvor du kan være med til at sætte matematik på dagsordenen i udviklingen af skolens arbejde med Projektbaseret læring?

Frederiksberg Kommune

Frederiksberg, Storkøbenhavn

Indrykket
08-02-2021
Kontakt
Frederiksberg Kommune
Grundtvigsvej 11
1864 Frederiksberg C
Kontakt
Lise Amnitzbøll La Cour
Grundtvigsvej 11
1864 Frederiksberg C
Danmark
Praktisk information
Oprettet
08-02-2021
Udløber
23-02-2021
Kviknummer
LJA-81684511
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
MatematikSkolen på Grundtvigsvej, Frederiksberg Kommunes nyeste folkeskole, søger en dygtig, engageret og faglig stærk matematiklærer til mellemtrinnet, gerne med flere linjefag.Vi er stærkt optagede af at udvikle vores praksis omkring projektbaseret læring, og er i gang med at skabe en struktur, hvor læring i dybden kan tænkes ind i en projektorienteret sammenhæng. Vi arbejder på at integrere matematikfagets indhold og arbejdsformer i tværfaglige projektforløb med særligt fokus på det undersøgende, det projektbaserede og innovation.Vi bygger morgendagens skole og tror på, at børn skal udvikle handlekompetence og at de skal være medskabere af fremtiden. Vi arbejder innovativt, eksperimenterende, vi arbejder med aldersintegreret holddannelse og vi tænker i den hele og sammenhængende dag. Vi er fagligt og pædagogisk ambitiøse og skole og fritid er fuldt integreret.Vi bygger vores skole på en stærk tro på og forventning om, at alle børn skal være en del af et læringsfællesskab og at det er skolens opgave at skabe disse fællesskaber, så alle vores børn kan inkluderes. Du skal som matematiklærer være med til at åbne børnenes øjne for de naturvidenskabelige fags rigdom og dybde gennem styrkelse af børnenes udvikling i en tæt relation med de andre voksne på skolen, som du skal indgå i et nært samarbejde med. På skolen arbejder vi med en fleksibel holddannelse, der gør at alle børns læringspotentialer tilgodeses bedst muligt.Vi har brug for en stærk didaktiker, som udover at have en stor viden inden for matematikfaget samt kan tænke i læringsrum, -miljø og relationer, og kan arbejde struktureret med evaluering og analyse af såvel læringsmiljøer som børns faglige og personlige kompetencer og resultater. Du bygger bro mellem blikket på børnenes faglige, personlige og trivselsmæssige udfordringer og er ambitiøs på alle børns vegne.Du vil få din primære tilknytning til skolens aldersblandede mellemtrin.

Derudover forventer vi, at du:

  • Er læreruddannet
  • Er i stand til at motivere og inspirere børn ved at arbejde med undervisning og læring på mange forskellige planer
  • Er systematisk i arbejdet med evaluering af børnenes faglige og personlige udvikling
  • Ønsker at deltage aktivt i udviklingen af et vidtfavnende læringsmiljø med aldersblandende grupper,
  • Kan være med til at videreudvikle projekt baseret læring som fælles didaktisk metode
  • Trives i et forpligtende ligeværdigt teamsamarbejde mellem lærere og pædagoger
  • Vil bidrage til at afprøve og udvikle pædagogisk viden i praksis


Dine løn- og ansættelsesvilkår vil ske efter aftale med din forhandlingsberettigede organisation med udgangspunkt i Ny Løn. Vi gør opmærksom på, at inden ansættelse kan finde sted, skal du give samtykke til at vi indhenter en 36 børneattest samt en  22 offentlig straffeattest.Ansøgning venligst via Frederiksberg Kommunes hjemmeside: https://job.frederiksberg.dk/job-i-kommunenAnsøgninger må maksimalt være på en side. Medsend cv, bilag og eksamensbevis.

Ansættelse sker pr. 1. april eller snarest muligt
Ansøgningsfrist er den 23.2.2021
 

Frederiksberg er en levende by med et dynamisk bysamfund. Byens sjæl bygger på vores historie og klassiske arv og er med til at præge den spændende udvikling af Frederiksberg som en grøn, sund og pulserende del af Hovedstaden.

Vi er en moderne kommune, der betjener 104.305 borgere. Frederiksberg Kommune ønsker at fremme ligestillingen og opfordrer derfor alle kvalificerede til at søge uanset alder, køn, religion, etnisk tilhørsforhold eller handicap.

Skriv i din ansøgning, at du har set opslaget på lærerjob.dk

Ansøg nu
Virksomhedsinformation
Frederiksberg Kommune
Grundtvigsvej 11
1864 Frederiksberg C
Kontaktperson
Lise Amnitzbøll La Cour
Adresse
Grundtvigsvej 11
1864 Frederiksberg C
Danmark
Praktisk information
Oprettet
08-02-2021
Udløber
23-02-2021
Kviknummer
LJA-81684511
Jobtype
Fuldtid
Fag
Matematik
Beliggenhed