Del
Gem annonce

Vil du være en af Danmarks bedste lærere?

Fredericia Kommune

Fredericia, Syd- og Sønderjylland

Indrykket
03-03-2021
Kontakt
Fredericia Kommune
Gothersgade 20
7000 Fredericia
Kontakt
Annemette Ravn Elkjær
Tlf
30571602
Gothersgade 20
7000 Fredericia
Danmark
Praktisk information
Oprettet
03-03-2021
Udløber
15-04-2021
Kviknummer
LJA-81782269
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Natur/teknologi

Fredericia Kommune tilbyder i samarbejde med UCL en fantastisk mulighed for at kombinere uddannelse og job, og du er sikret job gennem hele din uddannelse.Fredericia Kommune og UCL har tæt i samarbejde udviklet en trainee-læreruddannelse, der sikrer meget stærke koblinger mellem teori og praksis. Uddannelsen ved UCL afvikles i Jelling og Fredericia, og i uddannelsen får du særlige kompetencer i forhold til science og performance.Årgang 2021s første undervisningsfag er dansk med mulighed for aldersspecialisering til ind- og udskolingen. Det andet undervisningsfag er natur/teknologi. Det tredje undervisningsfag er valgfrit, hvor man kan vælge imellem historie, engelsk, håndværk og design, idræt, kristendom/religion og tysk.Bemærk ansøgningsfristen til læreruddannelsens kvote 2 er 15. marts 2021 kl. 12.00 Vi anbefaler, at du også søger inden denne dato, selv om du kan blive optaget på kvote 1Fredericia Kommune tilbyder et antal 25 % deltidsstillinger som lærer for ansøgere med interesse, lyst og evner til at undervise elever i Fredericia Kommunes folkeskoler. Du vil i ansættelsen skulle varetage undervisning og opgaver i tilknytning til undervisning alene og i tæt tilknytning til fastansatte lærere. I store dele af tiden vil du indgå som en del af en to-lærerordning. Derudover vil du i mindre omfang løse vikaropgaver.

  • Fast ansættelse ved en af kommunens fire distriktsskoler: Kirstinebjergskolen, Ullerup Bæk Skolen, Fjordbakkeskolen eller Erritsø Fællesskole. Det er ikke muligt at søge en bestemt distriktsskole
  • En kommune med høje ambitioner på folkeskoleområdet og fokus på dygtige lærere
  • I ansættelsen vil du indgå i et team af dygtige lærere og pædagoger og du vil få en række opgaver inden for dit virke som lærer
  • Muligheden for at tilpasse arbejdstiden i et tæt samarbejde med UCL i forhold til trainee-læreruddannelsen.
Har du lyst, evner og engagement til at udnytte den enestående mulighed for at kombinere din uddannelse med en relevant og kontinuerlig praksiserfaring, så kan trainee-uddannelsen være det helt rigtige for dig.


Læs mere
Ansættelsesforhold
Der er tale om en fast deltidsstilling på 25 %. Undervisningstiden er i gennemsnit 210 timer om året med mulighed for fleksible løsninger i arbejdstidsplanlægningen ifølge aftale mellem Fredericia Kommune og Fredericia Lærerkreds.
 
Tiltrædelse medio august 2021.
 
Børneattest
Fredericia Kommune indhenter børneattest på medarbejdere, der som led i udførelsen af deres arbejdsopgaver færdes fast blandt børn under 15 år, og som derved har mulighed for at opnå direkte kontakt med børn under 15 år.
 
Send din ansøgning online
Fredericia Kommune benytter et elektronisk rekrutteringssystem. Du opfordres til at sende din ansøgning, CV, eksamensbevis samt relevante bilag online. Læs mere om onlineansøgning via www.fredericia.dkAnsættelsessamtaler
Vi forventer at afholde ansættelsessamtaler i slutningen af april. 
 
Ansøgningsfrist 15. april 2021 kl. 12.

Skriv i din ansøgning, at du har set opslaget på lærerjob.dk

Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation
Fredericia Kommune
Gothersgade 20
7000 Fredericia
Kontaktperson
Annemette Ravn Elkjær
Tlf
30571602
Adresse
Gothersgade 20
7000 Fredericia
Danmark
Praktisk information
Oprettet
03-03-2021
Udløber
15-04-2021
Kviknummer
LJA-81782269
Jobtype
Fuldtid
Fag
Natur/teknologi
Beliggenhed
Gem annonce