Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Vil du have et meningsfyldt job som lærer?

Magleblik Skole

Halsnæs, Nordsjælland

Indrykket
07-07-2022
Kontakt
Magleblik Skole
Sportsvej 15
3300 Frederiksværk
Tlf
2979 5980
Kontakt
Mette Kirstine Kjelkvist Bloch v. Faglig leder af Basen
Tlf
21349844
Sportsvej 15
3300 Frederiksværk
Danmark
Praktisk information
Oprettet
07-07-2022
Udløber
21-08-2022
Kviknummer
LJA-83804076
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Lærer, Pædagogisk psykologisk rådgivning (PPR), Specialpædagogik, Øvrige Job

Vil du have et meningsfyldt job?

Vil du hjælpe børn med særlige udfordringer godt på vej, så de kan leve op til deres fulde potentiale? Og kunne du tænke dig at arbejde i et skoletilbud i et miljø med høj professionalisme, bred faglighed og tid til at møde eleverne der, hvor de er? Så kom og bliv en del af Basen på Magleblik skole.

 

Hvad kan vi tilbyde dig?

Som lærer har du tid til eleverne, og vi tilbyder en spændende arbejdsplads med masser af mulighed for at vokse både personligt og fagligt. Sammen med dine kolleger og skoleledelsen vil du få mulighed for at præge din arbejdsplads og elevernes hverdag på skolen. Her er ikke langt fra idé til handling.

Vi har en høj normering af voksne på skolen. Det vil sige, at du i dit arbejde altid vil være omgivet af kompetente kollegaer. Derudover er der tilknyttet PPR-psykolog, som udover at arbejde med eleverne har til opgave at sparre/supervisere medarbejderne jævnligt. Det giver alt sammen masser af mulighed for faglig sparring og udvikling.

 

Er du vores nye lærer?

Vi søger en lærer med dansk på linje til indskolingen (0.-3. klassetrin), her vil du komme til at undervise i flere fag i samarbejde med de øvrige teamlærere. Vi søger en fagligt dygtig og engageret lærer med rummelighed, roligt temperament og anerkendende tilgang. Måske har du erfaring fra specialområdet, men hvis ikke, har du en stor interesse for området og masser af mod på udfordringer også selvom du er nyuddannet!

Omsorgs- og relations arbejde er en vigtig del af dagligdagen hos os. Du er den trygge voksne, der kan skabe positive relationer, men også evner at sætte klare grænser og mål. Du skal trives i interaktionen med eleverne og kunne håndtere, når elever af og til bliver frustrerede. Hverdagen i Basen kan være meget omskiftelig, og rummelighed i forhold til elevernes problematikker er derfor en nødvendighed.

Du skal se tværfagligt arbejde som en styrke og deltage i ugentlige teammøder, supervision og fælles personalemøder. Du skal kunne differentiere undervisningen på flere faglige niveauer.

 

Om os

Hovedparten af vores elever i Basen er diagnosticeret med én eller flere psykiske lidelser. De mest centrale er autisme, ADHD, personlighedsforstyrrelser og forskellige angstproblematikker.

På skolen har vi derfor elever med forskellige typer af udfordringer og deraf behov, som strækker sig fra at være inkluderet i specialklasser over til elever i meget tæt støtte. Vores mål er, at alle børn lykkes bedst muligt med at indgå i et positivt læringsfællesskab.

Vi arbejder i teams med lærere og pædagoger, som samarbejder med skolens ledelse og psykologer om udarbejdelse af læringsmål, inden for de faglige, sociale og personlige kompetencer. Yderligere bliver der udarbejdet undervisningsplaner for den enkelte elev.

Vores personalegruppe på skolen består af lærere, pædagoger og faste vikarer. Alle er de ambitiøse ildsjæle med stærke pædagogiske egenskaber, som sætter rummelighed og menneskeligt overskud højt.

Magleblik Skole har kommunens højeste professionelle kapital blandt personalet samtidig med, at vi har den højeste undervisningseffekt. Når vi taler om tingene, gør vi det sammen; pædagoger, lærere, ledere og bestyrelse. Derfra træffer vi valg og handler. Vi gør det medarbejderbåret, og vi gør det modigt. Vi gør det med udgangspunkt i den nyeste forskning og med børn og unges trivsel på sinde.

Magleblik Skole er en levende og mangfoldig skole med 540 elever fordelt i indskoling 0. til 3. klassetrin, mellemtrin 4. til 6. klassetrin og udskoling med 7. til 9. klassetrin samt Basen. Der er tilknyttet inklusionsklasser for elever med generelle indlæringsvanskeligheder.

Magleblik Skole ligger tæt ved offentlige transportmuligheder og i nærheden af fjord/skov og dejlige grønne udearealer.

Kontakt

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Faglig leder Mette Bloch 21349844.

 

Løn og ansættelsesvilkår

Løn- og ansættelsesforhold sker efter gældende overenskomst samt principper om Ny løn. Bemærk, at der inden ansættelse i Halsnæs Kommune indhentes børne- og straffeattest.

 

Ansøgningsfrist 

Vi afholder løbende samtaler og sidste samtale afholdes mandag den 22. august om eftermiddagen.


Om Halsnæs Kommune

Halsnæs er ikke som alle andre. Halsnæs byder på rå, nærværende og autentiske oplevelser i Kongernes Nordsjælland, der giver enestående muligheder for at udfolde sig. Halsnæs er ikke for fint, og det føles ægte. I Halsnæs byder vi folk indenfor i en afslappet stemning, hvor alle kan deltage og være sig selv.

Halsnæs Kommune er en moderne og rummelig arbejdsplads i stadig forandring. Vi er en røgfri arbejdsplads fra 1. august 2020. Læs mere om Halsnæs Kommune på www.halsnaes.dk eller på vores LinkedIn-profil. Vi opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, handicap, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.

Skriv i din ansøgning, at du har set opslaget på lærerjob.dk

Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation
Magleblik Skole
Sportsvej 15
3300 Frederiksværk
Tlf
2979 5980
Kontaktperson
Mette Kirstine Kjelkvist Bloch v. Faglig leder af Basen
Tlf
21349844
Adresse
Sportsvej 15
3300 Frederiksværk
Danmark
Praktisk information
Oprettet
07-07-2022
Udløber
21-08-2022
Kviknummer
LJA-83804076
Jobtype
Fuldtid
Fag
Lærer, Pædagogisk psykologisk rådgivning (PPR), Specialpædagogik, Øvrige Job
Beliggenhed