Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

VICESKOLELEDER SØGES til Højelse Skole, Køge Kommune

Køge Kommune

Køge, Midtsjælland

Indrykket
10-02-2021
Kontakt
Køge Kommune
Skoleafdelingen
Torvet 1
4600 Køge
Kontakt
Tommy Brun Larsen
Skoleafdelingen
4600 Køge
Danmark
Praktisk information
Oprettet
10-02-2021
Udløber
07-03-2021
Kviknummer
LJA-81693547
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Lederjob

VICESKOLELEDER SØGES til Højelse Skole, Køge Kommune.

- Vær med til at udvikle fremtidens skole.

Højelse Skole søger ny viceskoleleder pr. 1.5.2021.

Da vores dygtige viceskoleleder har fået arbejde i udlandet, søger vi en viceskoleleder med stærke pædagogiske evner og med evne til at samarbejde med det øvrige ledelsesteam omkring udvikling og drift af skolen.

Højelse Skole ligger i et velfungerende, stærkt og nært lokalsamfund. Vi er en mindre folkeskole med velfungerende SFO, juniorklub og ungdomsklub.

Højelse Skole arbejder hver dag på at give alle børn en udviklende og tryg skolegang i sociale og faglige fællesskaber. Vores mål er at bidrage til elevernes alsidige udvikling. Vi ønsker, at eleverne udvikler deres mange evner og talenter så langt som muligt, som grundlag for at styrke deres udvikling mod selvstændige personer, som er i stand til at mestre komplekse og mangfoldige livsvilkår i et globaliseret samfund.

Vi ønsker en viceskoleleder, der:

 • er teamspiller ift. skolens ledelsesteam og Højelse Skoles medarbejdere og ligeledes kan arbejde selvstændigt og målrettet,
 • skaber og understøtter den gode arbejdsplads med trivsel og arbejdsglæde ved at være dialogskabende og løsningsorienteret,
 • har høje ambitioner og tydelige forventninger og kan kommunikere på alle niveauer,
 • trives i en kompleks hverdag med humor, udfordringer og tempo,
 • er rodfæstet og stabil under pres,
 • tænker pædagogik og personaleledelse ind i skolens retning og målsætning,
 • har stærk faglighed, har en lærerbaggrund og undervisningserfaring,
 • insisterer på glæde, trivsel og udvikling hos alle elever uanset deres baggrund,
 • vægter innovation og skabende praktisk læring,
 • vægter stærkt forældresamarbejde,
 • har overblikket og lysten til også at løse administrative opgaver.

Vi er i opstartsfasen af udarbejdelse af skolens fremtidige visioner, hvor vores didaktik, faglighed, fysiske rammer samt mødet med eleverne er centrum for vores tanker. Nogle af de ting, vi helt konkret arbejder med, er fremtidens kompetencer (21st century skills), og vi har på skolen etableret et Makerspace i forbindelse med vores PLC, hvor der kan eksperimenteres med undervisningen.

Arbejdsopgaverne for den ny viceskoleleder er mangeartede, men nogle af de opgaver, der særligt kan nævnes, er ledelse af skolens resursecenter i samarbejde med koordinator på området, koordinering af modtagelsesklasser, udvikling af skolens indsatsområder, vikardækning, planlægning af skoleåret. For den rigtige person vil der være mulighed for at tilpasse opgaverne efter kompetencer og interesse.

Vi har en stærk, engageret personalegruppe, som ser potentialet hos alle elever og møder dem ud fra det. Vi har en aktiv og interesseret forældrekreds, som gerne understøtter skolens læringsrum.

Har du lyst til at være en del af at videreudvikle og lave den bedste skole for vores elever, hvor vi udover det ovennævnte prioriterer det gode samarbejde, et godt humør og trivsel højt. Så er Højelse Skole stedet for dig.

Ledelsesteamet består af skoleleder, SFO-leder og viceskoleleder.

Stillingen er på fuld tid med enkelte undervisningsrelaterede opgaver. Løn efter gældende overenskomst.

Højelse Skole
Højelse Skole ligger i skønne omgivelser med 275 elever fra 0.-9. klasse, 25 lærere og 10 pædagoger kun 30 minutter fra Københavns Hovedbanegård. Skolen ligger i Lille Skensved/Højelse, ca. 7 km fra Køge centrum, i et velfungerende lokalsamfund. Lille Skensved er en stationsby med direkte togforbindelse til Køge og Roskilde. Byen ligger desuden tæt på Køge Nord station og Køge Nord afkørslen.

Køge Kommunes skolevæsen
Køge Kommunes skolevæsen består at 14 folkeskoler, 2 specialskoler og et 10. klassecenter.

I Køge kommune har vi et rigtig godt samarbejde på tværs af skolerne og med vores forvaltning. Det betyder, at man både formelt og uformelt sparrer med hinanden, og der er rum for både at dele gode erfaringer, men også tale om det, der kan være svært. Alle skoler i Køge vil de næste par år arbejde med de samme tre indsatsområder, som er: Gode skoler - Køges fremtid, aktiv tilstedeværelse, faglighed og kerneydelse.

Ansættelsesforløb.

Ansøgningsfrist: 7. marts 2021, og der forventes afholdelse af samtaler i løbet af marts måned.
Hvis du har spørgsmål til stillingen, kan du rette fortrolig henvendelse til skoleleder Tommy Brun Larsen, tlf. 56672760/27130280, hvor du også kan aftale et evt. besøg på skolen.

Køge Kommune ønsker at fremme ligestillingen mellem mænd og kvinder uanset etnisk baggrund. Vi opfordrer derfor personer med dansk og anden etnisk baggrund at søge stillingen.

Vi foretrækker, at du sender din ansøgning online. Klik på Søg stillingen og vedhæft din ansøgning og dit CV.

Spørgsmål

Har du spørgsmål vedrørende stillingen så kontakt venligst

Tommy Brun Larsen
Skoleleder
Tommy.Brun.Larsen@koege.dk
56672760

Ansøgningsfrist:
7. marts 2021
kl.: 20:00

SØG STILLINGEN
 

Læs mere om Køge Kommune som arbejdsplads og se en kort film om vores personalepolitiske grundlag  her

I Køge Kommune er vi på forkant med fremtiden. Køge Kommune er et regionalt kraftcenter med 60.000 borgere, og en dynamisk arbejdsplads for 4.300 medarbejdere. Vi er en arbejdsplads, som vægter faglige fællesskaber højt, og som giver plads til udvikling og indflydelse. Køge Kommunes vigtigste ressource er medarbejderne, og vi arbejder sammen for at skabe en attraktiv arbejdsplads ud fra værdier som fleksibilitet og ansvar.

 


 
 

Skriv i din ansøgning, at du har set opslaget på lærerjob.dk

Ansøg nu
Virksomhedsinformation
Køge Kommune
Skoleafdelingen
Torvet 1
4600 Køge
Kontaktperson
Tommy Brun Larsen
Adresse
Skoleafdelingen
4600 Køge
Danmark
Praktisk information
Oprettet
10-02-2021
Udløber
07-03-2021
Kviknummer
LJA-81693547
Jobtype
Fuldtid
Fag
Lederjob
Beliggenhed