Del
Gem annonce

VICEFORSTANDER TIL JULEMÆRKEHJEMMET FJORDMARK

Genitor

København, Storkøbenhavn

Indrykket
12-05-2023
Kontakt
Genitor
Langebrogade 6E, 3. tv.
1411 København K
Kontakt
Jesper Lildholdt 
Tlf
2310 7929
Langebrogade 6E, 3. tv.
1411 København K
Danmark
Praktisk information
Oprettet
12-05-2023
Udløber
09-06-2023
Kviknummer
LJA-84773168
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Ledelse, Øvrige Job

Over 1.000 børn får hvert år hjælp på et af julemærkehjemmene i Danmark, og ambitionen i Julemærkefondens nye strategi er at hjælpe endnu flere børn og deres familier. Som viceforstander på Julemærkehjemmet Fjordmark indtager du en position, hvor du hver eneste dag bidrager til at gøre en forskel og løbende øge effekten af barnets ophold på et julemærkehjem.  

Som viceforstander på Julemærkehjemmet Fjordmark bliver du en del af Julemærkefonden en helt unik organisation og fond, der arbejder intenst og kvalificeret med at sikre børn en ny start.Du bliver overordnet ansvarlig for den daglige driftsafvikling på Julemærkehjemmet Fjordmark og stedfortrædende forstander. Du motiverer og leder medarbejderne, herunder ni pædagoger samt nattevagter og vikarer, for hvem du agerer sparringspartner og fagligt fyrtårn. Derudover omfatter dit ledelsesansvar en række opgaver med pædagogisk, administrativt, udviklende og implementerende indhold, som skal styrke hjemmets faglige fundament. Julemærkehjemmet Fjordmark har en stærk lokal forankring og et stærkt historisk fundament. Samtidig er det et julemærkehjem, der er i stor bevægelse, og som fortsat skal finde nye veje og metoder og sikre en løbende udvikling til gavn for børnene.
Du varetager en spændende lederfunktion, hvor du både får tid til og mulighed for at sætte en retning for det pædagogiske udviklingsarbejde og sætte spot på julemærkehjemmets velgørende arbejde både lokalt og nationalt. Du refererer til julemærkehjemmets forstander, som du sammen med køkkenlederen også indgår i ledelsesteam med. I fællesskab understøtter I Julemærkefondens vision ved at sætte tydelig retning for hjælpearbejdet, hvor en høj faglig kvalitet, evidensevaluering og tætte samarbejdsrelationer er helt afgørende.


Ud over en relationel og involverende ledelsesstil forventer vi, at du har en pædagogisk indsigt samt flair for administration, planlægning og koordinering. Du agerer fleksibelt, kan bevare overblikket og har samtidig et skarpt blik for betydningen af de vigtige detaljer. Derudover arbejder du naturligt ud fra Julemærkefondens værdigrundlag om fællesskab, troværdighed, udvikling og engagement.Vil du vide mere? Så læs mere om stillingen i en 
udvidet job- og personprofil (pdf), og søg stillingen via knappen nedenfor. Har du spørgsmål om stillingen, er du meget velkommen til at kontakte forstander på Julemærkehjemmet Fjordmark Jesper Lildholdt på tlf. 2310 7929 eller chefkonsulent i Genitor Mia Hvilshøj på tlf. 2245 1576.


Der er ansøgningsfrist den  9. juni 2023 kl. 10.00.

Skriv i din ansøgning, at du har set opslaget på lærerjob.dk

Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation
Genitor
Langebrogade 6E, 3. tv.
1411 København K
Kontaktperson
Jesper Lildholdt 
Tlf
2310 7929
Adresse
Langebrogade 6E, 3. tv.
1411 København K
Danmark
Praktisk information
Oprettet
12-05-2023
Udløber
09-06-2023
Kviknummer
LJA-84773168
Jobtype
Fuldtid
Fag
Ledelse, Øvrige Job
Beliggenhed
Gem annonce