Del
Gem annonce

Vi tilbyder det bedste lærerjob i stærkt lokalt fællesskab

Halsnæs Kommune

Halsnæs, Nordsjælland

Indrykket
27-04-2021
Kontakt
Halsnæs Kommune
Hundested Skole
Lerbjergvej 1B
3390 Hundested
Kontakt
Malene Nyenstad
Tlf
27572296
Hundested Skole
3390 Hundested
Danmark
Praktisk information
Oprettet
27-04-2021
Udløber
23-05-2021
Kviknummer
LJA-82018479
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Dansk, It/teknologi/medier, Madkundskab, Matematik, Musik, Natur/teknologi, Specialundervisning

Hundested Skole - vi tør godt!

Vi søger et antal lærere til vores dejlige skole med tiltrædelse pr. 1. august 2021.
Vi står midt i et generationsskifte på vores skole, da en del af vores lærere gennem mange, mange år går på pension. Vi søger dig, som er på udkig efter et arbejde på en god arbejdsplads, hvor vi støtter og kender hinanden, hvor der er højt til loftet og gode muligheder for selv at præge hverdagen og skolen. Dig, som ved, at det er vigtigt med en stærk lokal folkeskole i et lille samfund, og som har lyst til at være en del af den og bruge lokalområdet aktivt. Dig, som er vild med børn, både de lige og de skæve.
Vi søger uddannede lærere, med kompetencer og lyst til at undervise indenfor et eller flere af følgende områder:

  • Teknologiforståelse.
  • Dansk i indskolingen.
  • Musik i indskolingen.
  • Matematik på mellemtrin og i udskoling.
  • Naturfag på mellemtrin og i udskoling.
  • Madkundskab.
  • Specialundervisning. 

På Hundested Skole arbejder vi i årgangsteam, og vi tilbyder mentorordning til nyansatte, ligesom vi tager helt særligt hånd om dig, hvis du er nyuddannet. Vi har fokus på at bruge vores tid, hvor det giver mening, derfor har vi skruet ned for tid til mødeaktivitet og op for tid til forberedelse, både den individuelle og den fælles. Vi har virkelig gode muligheder for kompetenceudvikling, og her er altid opbakning til nye ideer.Hundested Skole er en nytænkende og kreativ folkeskole, rig på traditioner og med blandt andet egen skolehave og maritime nyttehaver. Vi har skolebibliotek og moderne, veludstyrede faglokaler. Vi er certificeret Unicef Rettighedsskole, det betyder at vi i hverdagen har stort fokus på elev-inddragelse og medbestemmelse. Vi har fokus på teknologiforståelse som ny faglighed og arbejder bl.a. på at etablere vores eget lokale makerspace.
Vi har en rig natur med hav, fjord, klitter, marker, skove og enge. Det er en stor og vigtig del af elevers, pædagogers og læreres hverdag. Skolens værdier er formuleret i syv pejlemærker: 
Udforske, begejstre, deltage, skabe, stræbe, erobre, sammen - som vi sammen udfolder og udvikler året rundt. Vores 85 medarbejdere har mange forskellige kompetencer og interesser og alle har de et stort hjerte for skolen, lokalsamfundet og den enkelte elev. Vores 580 elever er skønne, sjove og nysgerrige, og vi arbejder altid ud fra et inkluderende perspektiv.
Som hele Hundesteds skole, har vi stor indflydelse på udviklingen af lokalområdet, og det ansvar tager vi meget alvorligt. Vi har et stort lokalt netværk med forenings- og erhvervslivet som tætte samarbejdspartnere, og vi benytter ofte mulighederne for at tilrettelægge undervisningen i samarbejde med dem.

 
Følg os på Instagram eller Facebook for et levende indblik i vores hverdag.
Løn og ansættelsesvilkår


Sker efter gældende overenskomst samt principperne om Ny Løn.
Kontakt


Skoleleder Malene Nyenstad, tlf. 2757 2296, for at aftale en rundvisning på skolen.
Ansøgningsfrist


Mandag den 24. maj 2021 kl. 12:00.
Om Halsnæs Kommune


Halsnæs er ikke som alle andre. Halsnæs byder på rå, nærværende og autentiske oplevelser i Kongernes Nordsjælland, der giver enestående muligheder for at udfolde sig. Halsnæs er ikke for fint, og det føles ægte. I Halsnæs byder vi folk indenfor i en afslappet stemning, hvor alle kan deltage og være sig selv.

Halsnæs Kommune er en moderne og rummelig arbejdsplads i stadig forandring. Vi er en røgfri arbejdsplads fra 1. august 2020. Læs mere om Halsnæs Kommune på www.halsnaes.dk eller på vores LinkedIn-profil. Vi opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, handicap, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.

Skriv i din ansøgning, at du har set opslaget på lærerjob.dk

Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation
Halsnæs Kommune
Hundested Skole
Lerbjergvej 1B
3390 Hundested
Kontaktperson
Malene Nyenstad
Tlf
27572296
Adresse
Hundested Skole
3390 Hundested
Danmark
Praktisk information
Oprettet
27-04-2021
Udløber
23-05-2021
Kviknummer
LJA-82018479
Jobtype
Fuldtid
Fag
Dansk, It/teknologi/medier, Madkundskab, Matematik, Musik, Natur/teknologi, Specialundervisning
Beliggenhed
Gem annonce