Del
Gem annonce

Vi søger nye lærere til indskolingen og udskolingen på Frederiksværk skole

Halsnæs Kommune

Halsnæs, Nordsjælland

Indrykket
29-04-2021
Kontakt
Halsnæs Kommune
Rådhuspladsen 1
Frederiksværk Skole
3300 Frederiksværk
Kontakt
Rikke Frederiksen
Rådhuspladsen 1
3300 Frederiksværk
Danmark
Praktisk information
Oprettet
29-04-2021
Udløber
24-05-2021
Kviknummer
LJA-82031264
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Dansk, Fransk, Håndværk og design, Idræt, Matematik, Specialundervisning

Vi søger lærere, der er fagligt fokuserede, har blik for elevernes progression og som har stærke relationskompetencer.Vi forestiller os, at du brænder for dine elevers læring og gerne vil bringe undervisningen ud i autentiske læringsmiljøer. Du har blik for fællesskabet i klassen og i skolen, ligesom du er nysgerrig på din egen undervisning, og hvordan den bedst tilrettelægges didaktisk gerne i tæt samarbejde med kolleger.
Vi ønsker lærere til en bred vifte af fag i følgende fagkombinationer:


- I indskolingen især dansk og HDS samt eventuelt specialundervisning.
- I udskolingen særligt fransk, matematik og drengeidræt.Andre fag og kombinationer kan også komme i spil. Det er endvidere interessant, hvis du brænder for områder som fremmedsprogsvejledning eller skak.
På Frederiksværk skole har vi gennem de seneste år arbejdet med udeskole på ugentlig basis, hvor undervisningen bringes ud i vores skønne nærliggende natur samt til kulturelle institutioner i og uden for Halsnæs. Derudover er vi en skole med stolte traditioner for musikliv, musicals, fællessamlinger for skolens elever samt skak gennem hele skoleforløbet.
Skolen har ca. 430 elever, samt engagerede medarbejdere og ledere. Vi har fokus på at skabe vores nye fortælling om Frederiksværk skole, som det naturlige valg for områdets børn, hvor fællesskab og læring er i højsædet. Vi skal bygge en ny skole, som skal stå klar til indflytning i januar 2023.

Vi tilbyder

  • Engagerede og dygtige kolleger, der skaber plads og rum for hinanden, og som elsker at grine sammen.
  • En ambitiøs arbejdsplads med fælles retning og fokus på udvikling af undervisningen og hvor vi møder udfordringerne sammen.
  • Glade børn, der værdsætter nærvær og tydelig klasserumsledelse.

Vi forventer
  • At du er god til at motivere dine elever og ser elevfeedback og evaluering som et vigtigt værktøj for din undervisning.
  • At du er en engageret teamkollega, der indgår i forpligtende samarbejde.
  • At du har en anerkendende og tillidsskabende tilgang til elever, forældre og kolleger.

Hvis du ønsker at vide mere om os eller stillingen, kan du besøge vores hjemmeside, eller du kan kontakte faglig leder af udskolingen Amalie Fricault på 51675595 eller Viceskoleleder Rikke Frederiksen på 23997324.


Ansøgningsfristen er mandag den 24. maj kl 12 og ansættelsessamtaler foregår løbende.

Om Halsnæs Kommune


Halsnæs er ikke som alle andre. Halsnæs byder på rå, nærværende og autentiske oplevelser i Kongernes Nordsjælland, der giver enestående muligheder for at udfolde sig. Halsnæs er ikke for fint, og det føles ægte. I Halsnæs byder vi folk indenfor i en afslappet stemning, hvor alle kan deltage og være sig selv.

Halsnæs Kommune er en moderne og rummelig arbejdsplads i stadig forandring. Vi er en røgfri arbejdsplads fra 1. august 2020. Læs mere om Halsnæs Kommune på www.halsnaes.dk eller på vores LinkedIn-profil. Vi opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, handicap, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.

Skriv i din ansøgning, at du har set opslaget på lærerjob.dk

Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ansøg nu
Job i virksomheden

Halsnæs Kommune

Del dette job

Virksomhedsinformation
Halsnæs Kommune
Rådhuspladsen 1
Frederiksværk Skole
3300 Frederiksværk
Kontaktperson
Rikke Frederiksen
Adresse
Rådhuspladsen 1
3300 Frederiksværk
Danmark
Praktisk information
Oprettet
29-04-2021
Udløber
24-05-2021
Kviknummer
LJA-82031264
Jobtype
Fuldtid
Fag
Dansk, Fransk, Håndværk og design, Idræt, Matematik, Specialundervisning
Beliggenhed
Gem annonce