Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Vi søger en lærer til indskolingen på Frederiksværk skole

Frederiksværk Skole

Halsnæs, Nordsjælland

Indrykket
21-03-2022
Kontakt
Frederiksværk Skole
Skolevej 1
3300 Frederiksværk
Tlf
47721566
Kontakt
Rasmus Svendsen
Tlf
23997295
Skolevej 1
3300 Frederiksværk
Danmark
Praktisk information
Oprettet
21-03-2022
Udløber
29-05-2022
Kviknummer
LJA-83485855
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Matematik, Naturfag, Øvrige Job

Vi søger en lærer, der er fagligt fokuserede, har blik for elevernes progression og som har stærke relationskompetencer.

Vi forestiller os, at du brænder for dine elevers læring og gerne vil bringe undervisningen ud i autentiske læringsmiljøer. Du har blik for fællesskabet i klassen og i skolen, ligesom du er nysgerrig på din egen undervisning og hvordan den bedst tilrettelægges didaktisk gerne i tæt samarbejde med kolleger.


Vi forestiller os, at du

  • Brænder for indskolingen
  • Er linjefagsuddannet i N/T og matematik
  • Har lyst til at danne klassemiljøer som omfavner alle
  • Har evnen til samarbejde med kollegaer, elever og forældre med gensidig tillid og høj grad af inddragelse og dialog
  • Har evnen til at være nærværende og omsorgsfuld samt have et positiv livssyn
  • Har evnen til at lytte og have god situationsfornemmelse.

Vi tilbyder
  • Engagerede og dygtige kolleger, der skaber plads og rum for hinanden, og som elsker at grine sammen
  • En ambitiøs arbejdsplads med fælles retning og fokus på udvikling af undervisningen og hvor vi møder udfordringerne sammen
  • Glade børn, der værdsætter nærvær og tydelig klasserumsledelse.

Om Frederiksværk skole

På Frederiksværk skole har vi gennem de seneste år arbejdet med udeskole på ugentlig basis, hvor undervisningen bringes ud i vores skønne nærliggende natur samt til kulturelle institutioner i og uden for Halsnæs.

Derudover er vi en skole med stolte traditioner for musikliv, musicals, fællessamlinger for skolens elever samt skak gennem hele skoleforløbet.

Skolen har ca. 430 elever, samt engagerede medarbejdere og ledere. Vi har fokus på, at skabe vores nye fortælling om Frederiksværk skole som det naturlige valg for områdets børn, hvor fællesskab og læring er i højsædet. Vi skal bygge ny skole, som skal stå klar til indflytning i januar 2023.

Hvis du ønsker at vide mere om os eller stillingen, kan du besøge vores hjemmeside eller kontakte viceskoleleder og faglig leder af indskolingen, Rasmus Svendsen 23 99 72 95.


Det formelle

Ansøgningsfristen er søndag den 29. maj kl 12:00 og ansættelsessamtaler foregår den 2. juni fra klokken 14:00. Vi ønsker at besætte stillingen fra den 1. august 2022.Om Halsnæs Kommune

Halsnæs er ikke som alle andre. Halsnæs byder på rå, nærværende og autentiske oplevelser i Kongernes Nordsjælland, der giver enestående muligheder for at udfolde sig. Halsnæs er ikke for fint, og det føles ægte. I Halsnæs byder vi folk indenfor i en afslappet stemning, hvor alle kan deltage og være sig selv.

Halsnæs Kommune er en moderne og rummelig arbejdsplads i stadig forandring. Vi er en røgfri arbejdsplads fra 1. august 2020. Læs mere om Halsnæs Kommune på www.halsnaes.dk eller på vores LinkedIn-profil. Vi opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, handicap, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.

Skriv i din ansøgning, at du har set opslaget på lærerjob.dk

Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation
Frederiksværk Skole
Skolevej 1
3300 Frederiksværk
Tlf
47721566
Kontaktperson
Rasmus Svendsen
Tlf
23997295
Adresse
Skolevej 1
3300 Frederiksværk
Danmark
Praktisk information
Oprettet
21-03-2022
Udløber
29-05-2022
Kviknummer
LJA-83485855
Jobtype
Fuldtid
Fag
Matematik, Naturfag, Øvrige Job
Beliggenhed