Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Vi søger 1-2 lærere til Hornbæk Skole

Hornbæk skole

Helsingør, Nordsjælland

Indrykket
05-05-2022
Kontakt
Hornbæk skole
Søren Kannesvej 6
3100 Hornbæk
Tlf
49281680
Kontakt
Simon Svenstrup
Tlf
2531 1682
Søren Kannesvej 6
3100 Hornbæk
Danmark
Praktisk information
Oprettet
05-05-2022
Udløber
23-05-2022
Kviknummer
LJA-83586779
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Dansk, Idræt, Matematik, Musik

Vil du være med til at udvikle projektbaseret læring på Hornbæk Skole
Over de kommende 5 år bliver vi en LEAPS-skole, hvor vi sammen med Katafonden implementerer projektbaseret læring som gennemgående arbejdsform på hele skolen. Vi er allerede godt i gang, og du har nu muligheden for at blive en del af en spændende udvikling.

 

Vi søger en lærer til fase 1 (0. - 4. årgang), som vil være med til at give vores elever den bedste skolestart. Du kan undervise i dansk og gerne nogle af fagene musik, idræt og matematik.
Da vi arbejder projektbaseret og tværfagligt, er det vigtigt, at du udover at spille ind med egne fag, også ser en styrke i at samarbejde og bidrage på andre fagområder.
Da fagfordelingen endnu ikke er færdig, er ansøgere til fase 2 (5.-9. årgang) også meget velkomne.

Sammen med teamkolleger skal du have lyst til at udvikle en varieret undervisning, der tilgodeser så vel ”højt- som lavtflyvende” elever. Vi forventer, at du er har et inkluderende og anerkendende læringssyn og stærk relationskompetence. Dette understøtter vi blandt andet gennem en løsningsfokuserede tilgang (LØFT).
Vi organiserer os i årgangsteams, og vi er optagede af at udvikle fælles praksis i team og ser nysgerrighed i forhold til egen praksis som en styrke.
Som en del af projektbaseret læring skal du være klar til at arbejde med elevernes mestring inden for teknologiforståelse og det 21. århundredes kompetencer.

Hvis ovennævnte er noget for dig, ser vi frem til at tale med dig og høre mere om, hvad du særligt brænder for og hvilke andre fag, du evt. kan undervise i.

På Hornbæk Skole er vi ambitiøse omkring alle elevers læring og trivsel – også dem, der har brug for en ekstra hjælpende hånd.
Vi tør gøre tingene på nye måder, og vi er optagede af, hvad der giver mening i den konkrete situation.
Vi kan tilbyde dig et stærkt teamsamarbejde og sparring med dygtige vejledere og kollegaer, der tæller både lærere og pædagoger.

Læs mere om vores skole på: www.hornbaekskole.dk. Her er der også link til vores facebookside.

Du er meget velkommen til at ringe til afdelingsleder Jeanette Scaglione på tlf. 25311684 eller skoleleder Simon Svenstrup 2531 1682 for yderligere information og gerne om aftale om besøg på skolen.

Vi afholder løbende jobsamtaler, men sidste ansøgningsfrist er mandag den 23. maj. Ansættelse er senest 1. august 2022

Stillingen lønnes efter overenskomsten med indplacering på relevant grundlønstrin. Hertil ydes eventuelt funktions- og kvalifikationsløn efter forhandling på grundlag af Helsingør Kommunes lønpolitik.
Helsingør Kommune kræver, at der indhentes en straffe- og børneattest for den ansøger, der påtænkes ansat, og denne indgår i den samlede afsluttende vurdering.

Du skal sende din ansøgning via kommunens hjemmeside https://www.helsingor.dk/om-kommunen/job-og-uddannelse/ledige-job/

Skriv i din ansøgning, at du har set opslaget på lærerjob.dk

Ansøg nu
Job i virksomheden

Del dette job

Virksomhedsinformation
Hornbæk skole
Søren Kannesvej 6
3100 Hornbæk
Tlf
49281680
Kontaktperson
Simon Svenstrup
Tlf
2531 1682
Adresse
Søren Kannesvej 6
3100 Hornbæk
Danmark
Praktisk information
Oprettet
05-05-2022
Udløber
23-05-2022
Kviknummer
LJA-83586779
Jobtype
Fuldtid
Fag
Dansk, Idræt, Matematik, Musik
Beliggenhed