Del
Gem annonce

Vi leder med lys og lygte efter to kolleger med linjefag i dansk til vores fantastiske lille gruppeordning i Farum

Lyngholmskolen

Furesø, Storkøbenhavn

Indrykket
26-07-2022
Kontakt
Lyngholmskolen
Hvilebækgårdsvej 1
3520 Farum
Tlf
7235 7100
Kontakt
Pia Christensen
Tlf
7235 7100
Hvilebækgårdsvej 1
3520 Farum
Danmark
Praktisk information
Oprettet
26-07-2022
Udløber
14-08-2022
Kviknummer
LJA-83866125
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Dansk, Lærer, Specialpædagogik

Om dig:

Har du varme, humor og kompetencer til at arbejde med elever, der har socio-emotionelle vanskeligheder? Så er det dig, vi mangler. Vi og vores fantastiske børn har brug for to dansklærere. Én til vores Gruppe 2, der har elever fra 2. og 3. klassetrin, og én til Gruppe 4, der har elever fra 6. til 9. klassetrin. I hver gruppe er der cirka otte elever.

Hvis du brænder for at arbejde med børn med socio-emotionelle vanskeligheder, i et tæt og koordineret fagprofessionelt samarbejde, er denne stilling lige noget for dig. Har du herudover erfaring med at arbejde med børn i denne målgruppe og via dine erfaringer har tilegnet dig nogle stærke specialpædagogiske kompetencer, er det et ekstra plus.

Vi er åbne overfor gode ideer og er optaget af, at vi sammen skaber den røde tråd i udviklingen af vores læringsmiljø. Det skal nemlig være sjovt at gå i skole og på arbejde!  Du skal derfor have lyst og mod til at prøve nye idéer af og være nysgerrig på egen praksis. Sammen bliver vi klogere. Vi forventer, at du er optaget af det hele barn med fokus på ressourcer og progression og ikke mindst, at du har gode ideer, som du kan føre ud i livet.

 

Vi kan til gengæld tilbyde dig en fantastisk arbejdsplads med sjove, dygtige og engagerede kolleger, der brænder for at gøre en forskel for vores børn og unge. Vi har højt til loftet, fast supervision, debriefing, en dejlig kantine, vores egen lille bus og kolleger, der altid er klar til at hjælpe dig.

 

Om os:

Lyngholmskolens Gruppeordning er Furesø Kommunes tilbud til elever fra 0.-9. klasse med socio-emotionelle vanskeligheder. Vi bor i naturskønne omgivelser i Farum i vores egne lokaler med egne udearealer og har et tæt samarbejde med Lyngholmskolen.

 

Alle vores knap 30 elever, der spænder fra 0.-9. klasse fordelt på 4 grupper, har brug for voksne, der via low arousal, specialpædagogik og stærke relationskompetencer skaber rammer, som de kan udvikle sig inden for - fagligt, personligt og socialt.

Du skal derfor brænde for arbejdet med en gruppe børn og unge, der i en periode i deres folkeskoletid har brug for et mindre og struktureret skolemiljø.

Du skal have lyst til at arbejde med udviklingen af det hele menneske. Det kræver et tæt skolehjemsamarbejde samt et tværprofessionelt samarbejde.

 

I Lyngholmskolens Gruppeordning er vi en personalegruppe, der er sammensat af lærere, pædagoger, familiekonsulent, psykolog, talehørekonsulent og afdelingsleder. I alt er vi 15 fagpersoner i dagligdagen, der har et bredt tværfagligt samarbejde om vores læringsmiljøer.  Desuden er vi tilknyttet Lyngholmskolen, som vi har et tæt samarbejde med, og hvor vi også er en del af i hverdagen. Både i omlagte uger, vores FFO, praktikforløb for vores børn og i de fælles faglige kompetenceudviklingsforløb.

 

Send os din ansøgning

Stillingerne er som udgangspunkt på 37 timer. Løn- og ansættelsesforhold sker efter gældende overenskomst og ud fra principperne i Ny Løn med tiltrædelse 1. oktober 2022 eller snarest muligt.

Hvis du vil vide mere, er du velkommen til at kontakte skoleleder Pia Christensen på mail: pich@furesoe.dk eller telefon: 72164180.

Du kan også kontakte skolens kontroltårn (vores skønne sekretær Pernille) på telefon 7235 7100 eller mail lyngholmskolen@furesoe.dk, hvis du ikke har fået fat i Pia, men ønsker en aftale om et telefonmøde.

Ansøgningsfristen er søndag d. 14/08-2022 kl. 12.00. Vi afholder ansættelsessamtaler løbende fra 1/8-2022 og senest mandag og tirsdag d. 15.-16./8-2022.

 

Ansøg

 

Der indhentes referencer fra tidligere ansættelsesforhold, hvis du kommer i betragtning til stillingen. Ved tilbud om ansættelses indhentes også børne- og straffeattest.

 

 

Job i Furesø? Kom og vær med!
I Furesø skaber vi løsninger sammen. Med kolleger på tværs af organisationen. Med brugere og borgere – ja med alle, vi er kommune for.
Fællesskaberne er vores svar på de udfordringer, vores velfærdssamfund står foran i de kommende år, hvor flere får brug for velfærdsydelser og over længere tid. Og hvor nye ideer derfor skal forny den service, vi yder.

Derfor giver vi plads til mødet mellem fagene og mellem mennesker, for det er her, innovationen opstår. Vi koordinerer med hinanden på tværs af titler og fagligheder, og vi holder godt styr på den daglige drift for at skabe sammenhæng for vores borgere. Vores hverdag har fokus på nærvær fremfor fravær på en sund arbejdsplads med røgfri arbejdstid. Så kom og vær med. Vi har også plads til dig.

Skriv i din ansøgning, at du har set opslaget på lærerjob.dk

Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation
Lyngholmskolen
Hvilebækgårdsvej 1
3520 Farum
Tlf
7235 7100
Kontaktperson
Pia Christensen
Tlf
7235 7100
Adresse
Hvilebækgårdsvej 1
3520 Farum
Danmark
Praktisk information
Oprettet
26-07-2022
Udløber
14-08-2022
Kviknummer
LJA-83866125
Jobtype
Fuldtid
Fag
Dansk, Lærer, Specialpædagogik
Beliggenhed
Gem annonce