Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Vestegnens Privatskole søger en dygtig musiklærer

Vestegnens Privatskole

Høje-Taastrup, Storkøbenhavn

Indrykket
12-05-2023
Kontakt
Vestegnens Privatskole
Kirkevej 4
2630 Taastrup
Tlf
51918196
Kontakt
Svend Erik Nathan
Tlf
51918196
Kirkevej 4
2630 Taastrup
Danmark
Praktisk information
Oprettet
12-05-2023
Udløber
30-05-2023
Kviknummer
LJA-84772559
Jobtype
Deltid
Fuldtid
Arbejdsområde
Musik

På Vestegnens Privatskole søger vi en person til at stå for skolens musikliv. Som vores musiklærer vil du blive en central del af skolens kultur og faglighed. Du vil opleve et stort ansvar og en stor frihed til at forme skolens musikliv.

Som vores nye musiklærer forstiller vi os en stilling som først og fremmest består af:

  • 14 musiklektioner om ugen i 0. til 6. klasse
  • Tilsyn med skoles musiklokale og ansvar for den økonomi som er tilknyttet
  • Akkompagnement til fællessamlingerne for udskolingen

Her ud over drømmer vi om skolekor, skoleband, forårskoncert og meget andet. Vi hører gerne, hvad du har af ideer og tanker. Skolens musiklokale er meget veludrustet og indrettet til samspil, så der er mange muligheder for en kreativ ildsjæl. Lærerne på skolen har enten 25 eller 26 lektioner. Hvis du kan undervise i natur og teknik, tysk eller matematik i udskolingen, så er det en fordel men på ingen måde et krav. Det vigtigste er, at vi finder en fantastisk musiklærer. Vi lægger skolens musikliv i dine hænder, men du bliver ikke alene om opgaven. Skolen har allerede en anden dygtig musiklærer på skolen som du vil kunne sparre med.

Vestegnens Privatskole blev oprettet i 1980. Vi er 32 ansatte hvoraf 21 er lærere. Der er 300 elever på skolen fra 0. til 9. klasse. Skolen er delt op i en indskoling fra 0. til 5. klasse og en udskoling fra 6. til 9. klasse Vores skolekultur er præget af, at vi har høje faglige ambitioner for os selv og for vores elever. Vi har bl.a. terminsprøver  og årsprøver i både 7., 8. og 9. klasse og et spændende samarbejde med det lokale gymnasium.

Vi er desuden optaget af elevernes dannelse og evne til at indgå i et fællesskab. Det gør vi bl.a. gennem trygge og tydelige rammer og et nærværende og autentisk fællesskab. Vi er en UNICEF rettighedsskole, og vi ser elevernes viden om børns rettigheder, som en del af deres dannelse. Vi har et inkluderende børnesyn.

Vi betragter os selv som en almindelig skole, for almindelige mennesker, der ønsker sig en skolegang hvor faglighed og dannelse er i højsædet. På vores skole har vi mange ture og ekskursioner. Vi har lejrskole på alle årgange, og vi tilstræber, at alle lærere kommer med på en eller to lejrskoler om året – også musiklæreren! Vi sætter en ære i at være en mindre skole, hvor nærhed og fællesskab betyder noget.

Vi har ikke krav om tilstedeværelse ud over de møder og aktiviteter som er på skolen. Til gengæld har vi frihed under ansvar og pligt til at være til rådighed for nødvendige mødeafholdelse mv. Du vil opleve, at dine kollegaer er hjælpsomme og nysgerrige. Ledelsen er en del af skolens dagligdag og nem at få fat i. I fællesskab løser vi hverdagens mange udfordringer.

Vestegnens Privatskole tilbyder løn- og ansættelsesvilkår jf. Fællesoverenskomsten mellem LC og Finansministeriet. Yderligere oplysninger om skolen på www.vestegnens-privatskole.dk . Interesserede ansøgere er velkomne til at kontakte skoleleder Brian Heim eller viceskoleleder Svend Erik Nathan, begge på telefon 43324400. Interesserede ansøgere er meget velkomne til at ringe og aftale et besøg på skolen.

Ansøgning sendes senest den tirsdag d. 30. maj kl. 12.00 til post@vestegnens-privatskole.dk

Stillingen er til besættelse 1. august

Vi afholder samtaler i uge 22

Skriv i din ansøgning, at du har set opslaget på lærerjob.dk

Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation
Vestegnens Privatskole
Kirkevej 4
2630 Taastrup
Tlf
51918196
Kontaktperson
Svend Erik Nathan
Tlf
51918196
Adresse
Kirkevej 4
2630 Taastrup
Danmark
Praktisk information
Oprettet
12-05-2023
Udløber
30-05-2023
Kviknummer
LJA-84772559
Jobtype
Deltid
Fuldtid
Fag
Musik
Beliggenhed