Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Vejleder søges til specialskole og almenområdet

Skolen ved Nordens Plads

Frederiksberg, Storkøbenhavn

Indrykket
27-09-2021
Kontakt
Skolen ved Nordens Plads
Sofus Francks Vænge 32
2000 Frederiksberg
Tlf
38211000
Kontakt
Per Mikkelsen
Tlf
3821 1072
Sofus Francks Vænge 32
2000 Frederiksberg
Danmark
Praktisk information
Oprettet
27-09-2021
Udløber
25-10-2021
Kviknummer
LJA-82718547
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Øvrige Job

Skolen ved Nordens Plads er en stor specialskole på Frederiksberg med omkring 220 børn og unge samt 160 medarbejdere. Vi har tre større afdelinger med henholdsvis børn i dagbehandling, børn på det tidlige udviklingstrin samt børn med udfordringer inden for autisme spektrum.

Vi søger en udgående medarbejder med vejlederfunktion ud i almenområdet.

Vi er en del af det samlede skolevæsen, og tilbyder de almene folkeskoler vejledning og rådgivning i forbindelse med de udfordringer, der kan være med elever i en normal klassesammenhæng. En del af jobbet er derfor udgående, ligesom man vil være en del af arbejdet på specialskolen med de udslusningsplaner, der lægges for de specialskoleelever der sluses tilbage til den almene folkeskole. Eleverne kan være udfordret i sociale sammenhænge og/eller med diagnoser inden for autisme.

I Frederiksberg Kommune arbejdes der i øjeblikket hen imod at indføre mellemformer fra skoleåret 2023. Her vil Skolen ved Nordens Plads være et omdrejningspunkt, idet der tænkes oprettet et Videnscenter som en del af skolens virke. Det er tanken, at denne vejlederstilling tilknyttes Videnscentret.

Du vil i en del af din arbejdstid desuden være tilknyttet et af skolens 22 teams (et team er typisk 5-8 elever og 4-5 medarbejdere). Derudover vil du være tilknyttet skolens samlede vejlederteam, hvor sparring og supervision vil være en naturlig del af arbejdet.

Din opgave bliver, i et forpligtende tværprofessionelt samarbejde, at vejlede og samarbejde med kollegaer på specialskolen og på kommunens almene skoler, for at sikre, at eleverne får udfoldet deres potentiale for personlig, faglig og social udvikling. Med nysgerrighed og ambitioner møder du børnene, hvor de er.

Sund fornuft og utraditionelle løsninger kan ofte løse en fastlåst situation. I øjeblikket er elever med forskellige former for skolevægring en af vores store udfordringer, både her på specialskolen som i almenskolen.

Vi forventer:

  • at du er lærer eller pædagog med erfaring både fra normal- og specialområdet
  • at du har en specialpædagogisk faglig profil
  • at du besidder en vis robusthed og fleksibilitet
  • at du har blik og forståelse for de livgivende øjeblikke, også når det er svært, både med elever og kolleger.
  • at du er rolig og har en mentaliserende tilgang til dig selv, dine elever og kollegaer
  • at du ser muligheder frem for begrænsninger
Arbejdstiden ligger mellem kl. 7:00 og 17:00 med et aftenmøde pr. måned fra kl.17:00-19:00. Som ansat på skolen skal du være fleksibel i forhold arbejdsopgaver.

Ved ansættelse i stillingen skal der indhentes almindelig straffeattest samt en børneattest. Løn og ansættelse i forhold til forhandlingsberettiget organisations overenskomst.

Ansøgningsfristen er 25. oktober 2021 kl. 8.00

Ansøgning sendes elektronisk og ledsages af uddannelsespapirer, gerne elektronisk billede samt udtalelser fra tidligere ansættelser og andre relevante bilag.

Ansættelsesstart 1. januar 2022

Skolen ved Nordens Plads
Sofus Francks Vænge 32
2000 Frederiksberg

Skoleleder: Per Mikkelsen
 

Frederiksberg er en levende by med et dynamisk bysamfund. Byens sjæl bygger på vores historie og klassiske arv og er med til at præge den spændende udvikling af Frederiksberg som en grøn, sund og pulserende del af Hovedstaden.
Vi er en moderne kommune, der betjener 104.305 borgere. Frederiksberg Kommune ønsker at fremme ligestillingen og opfordrer derfor alle kvalificerede til at søge uanset alder, køn, religion, etnisk tilhørsforhold eller handicap.

Skriv i din ansøgning, at du har set opslaget på lærerjob.dk

Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation
Skolen ved Nordens Plads
Sofus Francks Vænge 32
2000 Frederiksberg
Tlf
38211000
Kontaktperson
Per Mikkelsen
Tlf
3821 1072
Adresse
Sofus Francks Vænge 32
2000 Frederiksberg
Danmark
Praktisk information
Oprettet
27-09-2021
Udløber
25-10-2021
Kviknummer
LJA-82718547
Jobtype
Fuldtid
Fag
Øvrige Job
Beliggenhed