Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Vedbæk Skole søger ny skoleleder og glæder sig til at møde dig

Rudersdal Kommune

Vedbæk, Storkøbenhavn

Indrykket
09-04-2021
Kontakt
Rudersdal Kommune
Vedbæk Skole
Henriksholms Alle 2
2950 Vedbæk
Kontakt
Martin Tinning
Tlf
46114410
Vedbæk Skole
2950 Vedbæk
Danmark
Praktisk information
Oprettet
09-04-2021
Udløber
10-05-2021
Kviknummer
LJA-81939299
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Lederjob

Om jobbet

Vi søger en elevcentreret skoleleder til Vedbæk skole pr. 1. august 2021, som skal bygge videre på skolens solide fundament, og skabe fremdrift mod vores ambitiøse mål om at skabe en skole, der både giver eleverne mod på livet og lyst til at lære mere, og som de vil komme i hver dag, selvom de ikke skulle.

Som skoleleder på Vedbæk Skole skal du være optaget af, hvad der bedst understøtter elevernes læring og trivsel, og du skal være nysgerrig på, hvordan eleverne oplever deres skole. I Rudersdal tror vi på, at vores elever forbliver motiverede, når vi ser skolen og undervisningen igennem deres øjne, og når vi skaber læreprocesser med udgangspunkt i hver enkelt elevs forudsætninger. Dét mindset skal du helst dele med os.

Vores tilgang til vores elever og deres læring forpligter, så vi leder efter en skoleleder, som har samme indstilling til skolens kerneopgave, som os.

Du kan læse meget mere om vores tanker om skoleudvikling, og baggrunden for vores visioner samt kendetegn og målsætninger for de seks indsatsområder her: RudersdalsfllesindsatserpaSkoleomradet2021.docx

Din profil

Du hviler i skolelederrollen, og er organisationsdidaktisk stærk. Du kan samle og favne, og du står roligt i feltet mellem det eksisterende og det fremtidige. Du har et selvstændigt drive, og samtidig ved du, at du som skoleleder bedst lykkes - gør mest forskel - igennem og sammen med andre. Du skal naturligvis være den bærende kraft i skolens strategiske udvikling, men du skal kunne opbygge kapacitet omkring dig, og kunne mobilisere og motivere organisationen, så I sammen sikrer skolens kvalitative udvikling og forbedring.

Du er en tydelig og dygtig kommunikator både skriftligt og mundtligt, og du er stærk i relationer, som du prioriterer i hverdagen ved at være nærværende. For dig er det let at skabe følgeskab, bl.a. fordi du har hjertet på rette sted, og er ægte nysgerrig på dine medmennesker.

Vi forventer, at du har dyb viden om skoleudvikling, og bred pædagogisk indsigt og erfaring, som du hyppigt bringer i spil i lærende samtaler med skolens medarbejdere, og i dit eget ledelsesteam. For os er det en selvfølge, at du har en relevant lederuddannelse.

Du skal lede og samarbejde med et team på tre afdelingsledere - en indskolingsleder, en udskolingsleder og en administrativ leder, der er delt med naboskolen. Dit ledelsesteam glæder sig til at udfordre, og blive udfordret, og sætter pris på et tæt og tillidsfuldt ledelsessamarbejde. Helt generelt er højt til loftet, humor og fællesskab en del af skolens arbejdsmiljø.

Som skoleleder på Vedbæk Skole får du ansvaret for en veldrevet skole med et godt ry. Skolen har en fagligt dygtig medarbejdergruppe, som spiller positivt og loyalt sammen med ledelsen om at skabe resultater og trivsel for skolens ca. 500 dejlige elever samt deres aktive forældre, der har høje forventninger til skolen, og som udgør en positiv ressource i skolens hverdag.

Derfor skal du vælge os

Sammen med ledelsesteamet og centrale ressourcepersoner skal du lede en krævende forandringsproces omkring skolens kapacitetsopbygning, og forbedring af praksis. Opgaverne er bl.a. tydelig rammesætning af medarbejdernes professionelle samarbejde, aktiv medvirken i og omkring medarbejdernes kompetenceudvikling, aktiv medvirken til målretning af indsatser og sikring af implementering samt et støt fokus på strategisk ressourcebrug.
Læs mere om jobbet og opgaven her:StillingsprofilSkoleleder.VedbkSkole.docx

Du bliver del af Rudersdal Kommunes skolevæsen, hvor vi samarbejder om at skabe landets bedste skoler. Vi videndeler på tværs af skoler, og alle skolernes ledelser indgår i tværgående opgaver omkring vores fælles skolevæsen, hvor vi lærer sammen, og hvor kompetenceudvikling er en naturlig del af vores arbejde.

Ansøgning, samtale og kontakt

Du søger jobbet ved at klikke på knappen "Søg stilling" nedenfor.

1. ansættelsessamtale afholdes den 17. maj og evt. 2. samtale afholdes den 25. maj 2021.

 

Såfremt du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte

Martin Tinning

Skolechef

mti@rudersdal.dk

Tlf.: 46114410

Ansøgningsfrist:

10. maj 2021


Skriv i din ansøgning, at du har set opslaget på lærerjob.dk

Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation
Rudersdal Kommune
Vedbæk Skole
Henriksholms Alle 2
2950 Vedbæk
Kontaktperson
Martin Tinning
Tlf
46114410
Adresse
Vedbæk Skole
2950 Vedbæk
Danmark
Praktisk information
Oprettet
09-04-2021
Udløber
10-05-2021
Kviknummer
LJA-81939299
Jobtype
Fuldtid
Fag
Lederjob
Beliggenhed