Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Ungehuset i Hørsholm søger 2 lærere/pædagoger på fuld tid til nyt heltidsundervisningstilbud

Hørsholm Kommune

Hørsholm, Storkøbenhavn

Indrykket
15-01-2021
Kontakt
Hørsholm Kommune
Slotsmarken 13
2970 Hørsholm
Tlf
....
Kontakt
Claus Skjoldan
Tlf
48496420
Højmose Vænge 6
2970 Hørsholm
Danmark
Praktisk information
Oprettet
15-01-2021
Udløber
29-01-2021
Kviknummer
LJA-81589723
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Dansk, Engelsk, Matematik

Ungehuset søger 2 kollegaer (gerne én med lærerbaggrund samt én med en anden pædagogisk baggrund) på fuld tid til et nyt tilbud, team heltidsundervisning, samt et tæt samarbejde med Vallerødskolen for at fremme muligheden for integration.

 
Ungehuset i Hørsholm er en tværgående organisation, hvor der arbejdes med unge i folkeskolens udskolingsklasser samt unge ledige og udsatte unge over 18 år.

Tilbuddet som vi vil skabe er et socialpædagogisk skoletilbud for unge, der har behov for et undervisningstilbud, der har en anden struktur, end den, der tilbydes i folkeskolerne. Nogle af de unge kan også være udfordret af massivt skolefravær. Heltidsundervisningen er etableret i henhold til lov om ungdomsskoler.

Vi tager udgangspunkt i en helhedsorienteret, ressourceinddragende og samarbejdsbaseret tilgang. Der er løbende fokus på at arbejde med hele netværket om den unge, både med familien og f.eks. familiebehandlere, kontaktpersoner, sagsbehandler, psykologer og KUI-netværket.

Vi har en særlig opmærksomhed på, at de unges selvforståelse ofte kan være påvirket negativt af manglende skolegang og erfaring med at høre til i jævnaldrende fællesskaber. Vi arbejder derfor aktivt på, at de unge gør sig nye erfaringer med at deltage i sociale og faglige aktiviteter, samt koble disse til nye måder at forstå sig selv på. Vi trækker i dette arbejde på områder og sammenhænge, som de unge selv er optaget af og oplever mening med.

Kollegaerne i de eksisterende tilbud modtager supervision. Vores team er løbende i sparring omkring pædagogiske problemstillinger, målsætninger og kompetencer.

Vi arbejder anerkendende og vi går til alle opgaver med et positivt mindset, også de svære.

Vores hverdag er præget af humor, rummelighed samt ambitioner på de unges vegne.
 
Om dig

Du er uddannet lærer, pædagog eller lignende og du skal være rustet til at arbejde i en hverdag, hvor det kan være de helt små detaljer der viser progression og hvor dynamikken skal komme fra dig. Du skal sammen med dine kollegaer tage ejerskab for de 3-5 elever som tilbuddet sandsynligvis kommer til at rumme.

Du skal have lyst til at arbejde med samt udvikle på de forståelser, tilgange og metoder, som tilbuddet kan rumme, og det vil være en fordel, hvis du har tidligere erfaring med at indgå i pædagogisk udviklingsarbejde med unge, som er beskrevet med autisme og angst eller lign.

Du skal som minimum have linjefag i et af disse tre fag: dansk, engelsk eller matematik.

Du kommer til at undervise i et eller flere af grundfagene og føre til afgangsprøve, samt samarbejde med Vallerødskolen om de øvrige fag.Dit team
I det nye team, team heltidsundervisning, vil vi ansætte to personer på fuld tid. I samarbejder om at udvikle vores nye tilbud og I har stor indflydelse og ansvar for alle de opgaver, der følger med.

Udover dit kommende team, er der allerede to etablerede tilbud i Ungehuset, nemlig et tilbud til unge over 18 der ikke er kommet i gang med en uddannelse/beskæftigelse og et tilbud til unge i udskolingsalderen (13-17) med ”skolevægring” og med ambitionen om en snarlig tilbagevenden til folkeskolen. De tre teams vil, hvor det er muligt, arbejde sammen og vidensdele på tværs.

Om end det er hensigten at eleverne møder ind i skolen, er der elever med så svære problematikker, at de periodevis må undervises/hentes i hjemmet.

Du er meget velkommen til at ringe og høre yderligere om vores nye undervisningstilbud.
Ung i Hørsholm er en organisation med bl.a. fritidsundervisning, ungdomsklubber, specialundervisning og SSP.
Kontaktpersoner: Leder af Ung i Hørsholm Claus;4051 4663, Souschef i Ung i Hørsholm og daglig leder i Ungehuset, Jakob; 2042 2445

Løn og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst.
Hørsholm Kommune indhenter straffeattest og børneattest i forbindelse med ansættelse.
 
Tiltrædelse: 1. marts 2021
Ansøgningsfrist 29 januar 2021
Samtaler afholdes løbende

Skriv i din ansøgning, at du har set opslaget på lærerjob.dk

Ansøg nu
Virksomhedsinformation
Hørsholm Kommune
Slotsmarken 13
2970 Hørsholm
Tlf
....
Kontaktperson
Claus Skjoldan
Tlf
48496420
Adresse
Højmose Vænge 6
2970 Hørsholm
Danmark
Praktisk information
Oprettet
15-01-2021
Udløber
29-01-2021
Kviknummer
LJA-81589723
Jobtype
Fuldtid
Fag
Dansk, Engelsk, Matematik
Beliggenhed