Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Undervisnings- og udviklingsansvarlig på Den Blå Planet (barselsvikariat)

Koncernservice og Koncern IT

København, Storkøbenhavn

Indrykket
09-05-2019
Kontakt
Koncernservice og Koncern IT
Borups Allé 177
2400 København NV
Tlf
24794213
Kontakt
 
Tlf
44222249
2400 København NV
Danmark
Praktisk information
Oprettet
09-05-2019
Udløber
27-05-2019
Kviknummer
LJA-73212811
Jobtype
Vikar/barsel
Arbejdsområde
Øvrige Job

Skoletjenesten og Den Blå Planet søger en barselsvikar som undervisnings- og udviklingsansvarlig, der kan medvirke til at styrke det pædagogiske udviklingsarbejde og de daglige undervisningsaktiviteter for dagtilbud, grundskolen og ungdomsuddannelserne.

Omdrejningspunktet i undervisningen på Den Blå Planet, Danmarks Akvarium er de levende dyr. Her involveres eleverne gennem praktisk arbejde, hvor observationer danner grundlag for tilegnelse af faglige begreber og metoder. Det overordnede formål for undervisningen på Den Blå Planet er at bidrage til, at eleverne udvikler en forståelse af naturens sammenhænge og kredsløb og tilskynder eleverne til en mere bæredygtig livsstil og større værdsættelse af naturgrundlaget.

Om stillingen
Undervisningen på Den Blå Planet varetages af en fastansat undervisnings- og udviklingsmedarbejder, en formidlingsmedarbejder og 25 timeansatte undervisere, og derfor har stillingen som undervisnings- og udviklingsansvarlig også et stærkt fokus på sparring, supervision, teamledelse og videreudvikling af underviserne.

Som barselsvikar for undervisnings- og udviklingsansvarlig refererer du til Skoletjenestens leder og indgår i samarbejdet med Skoletjenestens øvrige undervisnings- og udviklingsansvarlige og koordinatorer på tværs af museer og andre kulturinstitutioner.

I det daglige arbejde på Den Blå Planet vil formidlingschefen være din nærmeste samarbejdspartner, mens de ansatte i afdelingen vil være dine nærmeste kollegaer i hverdagen.

Som undervisnings- og udviklingsansvarlig varetager du følgende opgaver

  • Sikre en høj kvalitet i de daglige undervisningsaktiviteter, bl.a. gennem løbende oplæring og supervision af Den Blå Planets undervisere
  • Planlægning, evaluering og videreudvikling af eksisterende forløb
  • Projektledelse i udvikling af nye forløb og rammer for undervisningen
  • Bidrage til videnproduktion og videndeling i og udenfor Skoletjenestens samt pædagogisk udviklingsarbejde på tværs af Skoletjenesten
  • Teamledelse for de timeansatte formidlere
Du indgår desuden i Den Blå Planets vagthavende akvariechefsordning, hvorfor der må påregnes ca. en arbejdsdag i weekender om måneden med efterfølgende afspadsering i en hverdag.

Du indgår desuden i Skoletjenestens kollegiale og faglige netværk af undervisnings- og udviklingsansvarlige på tværs af institutioner som Zoo København, Statens Museum for Kunst, Danmarks Designmuseum, Naturcenter Amager Strand, hvor du løbende får styrket dit vidensgrundlag og redskaber til pædagogisk udvikling i eksterne læringsmiljøer.

Vi søger en medarbejder, der har
  • stærke pædagogiske og didaktiske kompetencer og viden om naturfagsdidaktik
  • erfaring med undervisningsplanlægning og koordinering af aktiviteter på en kulturinstitution
  • erfaring med projektledelse og evner at følge op på mål- og handlingsplaner
  • erfaring med at udvikle og pleje netværk, herunder samarbejde med skoler og kommuner
  • erfaring med dokumentation, evaluering og videndeling
Om os
Skoletjenestens er et videncenter for eksterne læringsmiljøer, der er en aktiv ressource for kommuner og kulturinstitutioner og en uundværlig samarbejdspartner for andre nationale aktører. Vi udvikler undervisning i eksterne læringsmiljøer, der giver børn og unge i dagtilbud, grundskoler og ungdomsuddannelser unikke muligheder for læring og dannelse.

Vi indsamler, systematiserer og dokumenter viden og erfaringer fra eksterne læringsmiljøer og deler det med alle interesserede aktører i sektoren. Vi initierer og understøtter netværk, der skaber videndeling på tværs af eksterne læringsmiljøer.

Den Blå Planet, Danmarks Akvarium åbnede for gæster den 22. marts 2013 i Kastrup Havn. Vi arbejder ud fra en vidtrækkende fundats om undervisning, formidling og naturbevarelse samt med en ambitiøs målsætning om at være blandt de mest besøgte attraktioner i Danmark. Vores mission er at få børn og voksnes hjerter til at banke for vandets forunderlige liv. Den Blå Planet er Nordeuropas største akvarium, og ligger med udsigt over Øresund, tæt på Københavns Lufthavn, Øresundsbroen, Metroen og Amager Strandpark.


Løn- og ansættelsesforhold
Stillingen som barselsvikar ønskes besat fra den 1. august 2019.

Ansættelsen er tidsbegrænset, og den er foreløbig fastsat frem til den 31. januar 2020 med mulighed for forlængelse.

Der er tale om en fuldtidsstilling med ansættelse i Københavns Kommune, Børne- og Ungdomsforvaltningen/Skoletjenesten. Arbejdsstedet er Den Blå Planet, Danmarks Akvarium, Tårnby.

Løn- og ansættelsesvilkår fastsættes i henhold til gældende overenskomst.

Yderligere oplysninger
Yderligere oplysninger kan fås ved henvendelse til undervisnings- og udviklingsansvarlig, Den Blå Planet Rikke Maria Nielsen på 4422 2249 eller faglig leder for Pædagogisk Udvikling, Skoletjenesten Dorte Villadsen på 2490 1367.

Se endvidere: www.skoletjenesten.dk og www.denblaaplanet.dk/skoletjenesten.

Søg stillingen via nedenstående link senest mandag den 27. maj 2019
Det er planen, at der gennemføres ansættelsessamtaler i uge 23 hos Skoletjenesten på følgende adresse: Skoletjenesten, Gyldenløvesgade, 2300 København S.


Skriv i din ansøgning, at du har set opslaget på lærerjob.dk

Ansøg nu
Job i virksomheden
Virksomhedsinformation
Koncernservice og Koncern IT
Borups Allé 177
2400 København NV
Tlf
24794213
Kontaktperson
 
Tlf
44222249
Adresse
2400 København NV
Danmark
Praktisk information
Oprettet
09-05-2019
Udløber
27-05-2019
Kviknummer
LJA-73212811
Jobtype
Vikar/barsel
Fag
Øvrige Job
Beliggenhed