Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Undervisere med fokus på naturfagene i grundskolen, Odense

LIFE Fonden

Odense, Fyn

Indrykket
07-10-2021
Kontakt
LIFE Fonden
Biologiens Vej 5
2800 Kgs Lyngby
Kontakt
Jon Gade
Tlf
+45 4172 7933
Niels Bohrs Alle 1
5000 Odense
Danmark
Praktisk information
Oprettet
07-10-2021
Udløber
30-10-2021
Kviknummer
LJA-82769734
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Biologi, Fysik/kemi, Geografi, Natur/teknologi, Øvrige Job

Vil du stå for at undervise elever i LIFEs undervisningsforløb?

Har du en stærk naturfaglig og pædagogisk profil og erfaring med undervisning i biologi, geografi og fysik/kemi på udskolingsniveau eller natur/teknologi på mellemtrinet? Har du mod på blive blandt de første i det team, der i de kommende år skal bringe LIFEs undervisningsforløb ud til alle landets skoler, klasser og elever? Så har vi en enestående jobmulighed til dig.

LIFE Fonden er i gang med at udvikle og opbygge et nyt, landsdækkende undervisningsinitiativ, der tilbyder undersøgelsesbaserede og virkelighedsnære naturfagsforløb for grundskolen og ungdomsuddannelser i hele Danmark og derigennem styrke niveauet for anvendelsesorienteret eksperimenterende naturfagsundervisning. Det sker i et tæt samarbejde med de naturfagsdidaktiske miljøer, undervisere og andre nøgleaktører, der arbejder for at styrke den naturvidenskabelige dannelse og uddannelse hos børn og unge. 


LIFEs undervisningsforløb bliver designet af vores udviklingskonsulenter, og vi har nu brug for flere kolleager til at undervise med forløbene. I efterår 2020 blev de 3 første LIFE Forløb lanceret landsdækkende, mens yderligere forløb kommer til i 2021-2022.  

Vi opbygger nu vores første regionale LIFE Lab i Odense, der skal dække hele Region Syddanmark, dels med et Mobil Lab og dels med base i en stationær laboratoriefacilitet i Odense på Niels Bohrs Alle 1.

Stillingerne
Vi har brug for 3 undervisere til gennemførelse af LIFE Lab undervisning og vejledning af elever og lærere, der bruger LIFEs undervisningsforløb.

Som underviser vil din primære opgave være at varetage LIFE Lab undervisning af elever og klasser, der har gennemført vores LIFE undervisningsforløb. Du vil stå for LIFE Lab undervisning af elever gennem LIFE Mobil Lab og kommende regionalt LIFE Lab i Odense, samt bidrage til stå for vejledning og undervisning af lærere ift. brug af LIFEs undervisningsforløb.

Undervisningsopgaven med Mobil Lab vil foregå primært i Region Syddanmark og Region Midtjylland og vil nogle dage betyde lange arbejdsdage og undertiden formentlig med behov for overnatning ved undervisningsstedet. Undervisningsopgaven kræver, at du selv kan stille bil til rådighed, så du kan møde op om morgenen på en skolen i regionen (der gives kørselsgodtgørelse).

Endvidere kan dine arbejdsopgaver omfatte bidrag til:

  • Repræsentation af LIFE Fonden ved konferencer, eksterne møder, events mv.
  • Gennemførelse af workshops for naturfagslærere m.fl.
  • Intern kompetenceudvikling og feedback

Din profil
Først og fremmest er du underviser. Du er fagligt, pædagogisk og didaktisk solidt forankret. Du drives af undervisningssituationen, hvor du kan skabe rammen for elevernes læring både forstået som faglige kompetencer, motivation og interesse. Du trives som klasserumsleder og i arbejdet med at skabe relationerne til elever og dine medundervisere.

Vi lægger vægt på, at du er initiativrig, selvstændig og trives ved at arbejde i forpligtende arbejdsfællesskaber med fælles mål og rollefordeling bestemt af opgaven. Du er nysgerrig af natur og kan udfordre det, vi gør i dag og bidrage med nye innovative tiltag og kreative løsninger, og samtidigt formår du at arbejde systematisk, kvalitetsbevidst og resultatorienteret. Du holder af at være i en organisation, hvor rammer og opgaver hele tiden forandrer sig og løses i fællesskab. Desuden besidder du stærke samarbejdsevner og er god til at etablere og opretholde relationer, også når arbejdstempoet er højt.

Vi forventer, at vores nye underviser har:

  • En læreruddannelse med undervisningsfagskompetencer i biologi, geografi og/eller fysik/kemi, eventuelt natur/teknologi
  • Undervisningserfaring i grundskolen på mellem- og sluttrin inden for udskolingens naturfag
  • Erfaring med udvikling og gennemførelse af undervisningsforløb inden for udskolingens naturfag

Det er en fordel, hvis du har erfaring med udviklingsprojekter på naturfagsområdet. Det er også et plus, hvis du har suppleret din læreruddannelse med fx vejlederuddannelse, Pædagogisk Diplomuddannelse inden for almen- eller fagdidaktik eller lignende.


At arbejde hos LIFE

Vi tilbyder en engageret og professionel arbejdsplads, hvor vi lægger vægt på, at vores kolleger trives, bliver udfordret og har muligheder for at udvikle deres potentiale. En karriere hos LIFE giver dig mulighed for at være med til: 

  • At udvikle og opbygge et nyt, landsdækkende undervisningsinitiativ, der tilbyder undersøgelsesbaserede og virkelighedsnære naturfagsforløb til grundskolen og ungdomsuddannelser 
  • At sætte helt nye standarder for anvendelsesorienteret og eksperimenterende naturfagsundervisning i Danmark og internationalt
  • At bygge broer til nøgleaktører på STEM-området og undervisere på tværs af uddannelsessektoren, så man i fællesskab kan styrke interessen for naturfag og højne niveauet for naturfagsdidaktik
  • At blive en del af et dedikeret team, der brænder for undervisning, naturfag og uddannelse

Interesseret? Så send en ansøgning
Lyder stillingen som noget for dig, bedes du sende ansøgning og CV, eksamensbeviser og andre relevante papirer elektronisk ved at klikke på Apply now.


Ansøgningsfristen er den: 30/10/2021.

Hvis du har spørgsmål vedrørende stillingen, er du velkommen til at kontakte Jon Gade , Undervisningschef via telefon +45 4172 7933 eller via e-mail på JGA@life.dk.

Om LIFE Fonden
LIFE Fonden er en dansk erhvervsdrivende fond med almennyttigt sigte. LIFE Fonden har to formål; at højne den naturvidenskabelige dannelse, uddannelse og forskning, og at styrke motivation og interesse for naturvidenskab hos børn og unge.


LIFE Fonden driver det landsdækkende og almennyttige undervisningsinitiativ LIFE. Kernen i LIFE er vores naturfaglige undervisningsforløb LIFE Forløb hvor elever arbejder undersøgelsesbaseret med virkelighedsnære problemstillinger, der understøtter FNs verdensmål. Alle LIFE Forløb er udviklet hos LIFE i tæt samspil med skoler, virksomheder og forskningsinstitutioner.


LIFE Fonden kan desuden støtte uddannelses- og forskningsinitiativer inden for natur-, teknisk- og sundhedsvidenskab samt fagdidaktik. LIFE Fonden kan også yde støtte til andre almennyttige undervisningsmæssige og videnskabelige formål.


Ansættelsen foregår i det helejede datterselskab LIFE A/S, der udvikler og leverer naturfaglige undervisningsforløb. LIFE Fonden uddeler undervisningsforløbene som bevillinger til skoler og ungdomsuddannelser.


LIFE Fonden er støttet af Novo Nordisk Fonden. 


Læs mere om LIFE.

Skriv i din ansøgning, at du har set opslaget på lærerjob.dk

Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation
LIFE Fonden
Biologiens Vej 5
2800 Kgs Lyngby
Kontaktperson
Jon Gade
Tlf
+45 4172 7933
Adresse
Niels Bohrs Alle 1
5000 Odense
Danmark
Praktisk information
Oprettet
07-10-2021
Udløber
30-10-2021
Kviknummer
LJA-82769734
Jobtype
Fuldtid
Fag
Biologi, Fysik/kemi, Geografi, Natur/teknologi, Øvrige Job
Beliggenhed