Del
Gem annonce

Undervisere med fokus på naturfagene i grundskolen

LIFE

København, Storkøbenhavn

Indrykket
07-10-2020
Kontakt
LIFE
Tuborg Havnevej 15
2900 Hellerup
Tlf
35276600
Kontakt
Jon Gade
Tlf
41727933
Tuborg Havnevej 15
2900 Hellerup
Danmark
Praktisk information
Oprettet
07-10-2020
Udløber
01-11-2020
Kviknummer
LJA-81244034
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Natur/teknologi, Øvrige Job

Vil du stå for at undervise elever i LIFEs undervisningsforløb?

Har du en stærk naturfaglig og pædagogisk profil og erfaring med undervisning i biologi, geografi og fysik/kemi på udskolingsniveau eller natur/teknologi på mellemtrinet? Har du mod på blive blandt de første i det team, der i de kommende år skal bringe LIFEs undervisningsforløb ud til alle landets skoler, klasser og elever? Så har vi en enestående jobmulighed til dig.

LIFE er i gang med at udvikle og opbygge et nyt, landsdækkende undervisningsinitiativ, der tilbyder undersøgelses-baserede og virkelighedsnære naturfagsforløb for grundskolen og ungdomsuddannelser i hele Danmark og derigennem styrke niveauet for anvendelsesorienteret eksperimenterende naturfagsundervisning. Det sker i et tæt samarbejde med de naturfagsdidaktiske miljøer, undervisere og andre nøgleaktører, der arbejder for at styrke den naturvidenskabelige dannelse og uddannelse hos børn og unge. 
LIFEs undervisningsforløb bliver designet af vores udviklingskonsulenter, og vi har nu brug for flere kolleager til at undervise med forløbene. I efterår 2020 er de 3 første LIFE Forløb lanceret landsdækkende, mens yderligere forløb kommer til i 2021.  
Vores undervisere og udviklingskonsulenter er forankret i tre teams, Team Udvikling, Team Undervisning og Team Redaktion, og vi samarbejder tæt på tværs i arbejdet med at skabe de mest spændende og professionelle undervisningsforløb for børn og unge i Danmark.

Stillingerne
Vi har brug for seks undervisere til gennemførelse af LIFE Lab undervisning og vejledning af elever og lærere, der bruger LIFEs undervisningsforløb.

Som underviser vil din primære opgave være at varetage LIFE Lab undervisning af elever og klasser, der har gennemført vores LIFE undervisningsforløb. Du vil stå for LIFE Lab undervisning af elever gennem LIFE Mobil Lab og kommende LIFE Campus i Lyngby, samt bidrage til stå for vejledning og undervisning af lærere ift. brug af LIFEs undervisningsforløb. 

Undervisningsopgaven med Mobil Lab vil foregå primært i Region Sjælland og i Region Hovedstaden og vil nogle dage betyde lange arbejdsdage og undertiden formentlig med behov for overnatning ved undervisningsstedet. Undervisningsopgaven kræver, at du selv kan stille bil til rådighed, så du kan møde op om morgenen på en skolen i regionen (der gives kørselsgodtgørelse).

Endvidere kan dine arbejdsopgaver omfatte bidrag til:

 • Bidrag til udvikling af undervisningsmaterialer
 • Medudvikling og implementering af undervisningskoncepter
 • Repræsentation af LIFE ved konferencer, eksterne møder, events mv.
 • Intern kompetenceudvikling og feedback

 

Din profil
Først og fremmest er du underviser. Du er fagligt, pædagogisk og didaktisk solidt forankret. Du drives af undervisningssituationen, hvor du kan skabe rammen for elevernes læring både forstået som faglige kompetencer, motivation og interesse. Du trives som klasserumsleder og i arbejdet med at skabe relationerne til elever og dine medundervisere.

Vi lægger vægt på, at du er initiativrig, selvstændig og trives ved at arbejde i forpligtende arbejdsfællesskaber med fælles mål og rollefordeling bestemt af opgaven. Du er nysgerrig af natur og kan udfordre det, vi gør i dag og bidrage med nye innovative tiltag og kreative løsninger, og samtidigt formår du at arbejde systematisk, kvalitetsbevidst og resultatorienteret. Du holder af at være i en organisation, hvor rammer og opgaver hele tiden forandrer sig og løses i fællesskab. Desuden besidder du stærke samarbejdsevner og er god til at etablere og opretholde relationer, også når arbejdstempoet er højt.

Vi forventer, at vores nye underviser har:

 • En læreruddannelse med undervisningsfagskompetencer i biologi, geografi og/eller fysik/kemi, eventuelt natur/teknologi.
 • Undervisningserfaring i grundskolen på mellem- og sluttrin inden for udskolingens naturfag
 • Erfaring med udvikling og gennemførelse af undervisningsforløb inden for udskolingens naturfag

Det er en fordel, hvis du har erfaring med udviklingsprojekter på naturfagsområdet. Det er også et plus, hvis du har suppleret din læreruddannelse med fx vejlederuddannelse, Pædagogisk Diplomuddannelse inden for almen- eller fagdidaktik eller lignende.

 

At arbejde hos LIFE
Vi tilbyder en engageret og professionel arbejdsplads, hvor vi lægger vægt på, at vores kolleger trives, bliver udfordret og har muligheder for at udvikle deres potentiale. En karriere hos LIFE giver dig mulighed for at være med til: 

 • At opbygge og søsætte en helt ny organisation, der i 2021 skal stå på egne ben og skabe sin egen arbejdskultur
 • At udvikle og opbygge et nyt, landsdækkende undervisningsinitiativ, der tilbyder undersøgelsesbaserede og virkelighedsnære naturfagsforløb til grundskolen og ungdomsuddannelser 
 • At sætte helt nye standarder for anvendelsesorienteret og eksperimenterende naturfagsundervisning i Danmark og internationalt
 • At bygge broer til nøgleaktører på STEM-området og undervisere på tværs af uddannelsessektoren, så man i fællesskab kan styrke interessen for naturfag og højne niveauet for naturfagsdidaktik
 • At blive en del af et dedikeret team, der brænder for undervisning, naturfag og uddannelse

Interesseret? Så send en ansøgning
Lyder stillingen som noget for dig, bedes du uploade din ansøgning og CV, en kort video hvor du præsenterer dig selv (maks. 2 minutter) samt eksamensbeviser og andre relevante papirer elektronisk ved at klikke på knappen Apply now.

Vi ser gerne, at du begynder hos os den 1. januar 2021. Der er tale om seks fuldtidsstillinger.

Ansøgningsfristen er den 1. november 2020. Vi forventer at afholde samtaler i uge 46 og 47.

Hvis du har spørgsmål vedrørende stillingen, er du velkommen til at kontakte Leder af Undervisning, Jon Gade via telefon 41727933 eller via e-mail på JGA@life.dk.

Om LIFE
LIFE er et landsdækkende og almennyttigt undervisningsinitiativ, der er støttet af Novo Nordisk Fonden. Initiativet har som mål, at flere børn og unge får styrket deres viden og fascination af naturvidenskaben. 

Kernen i LIFE er de naturfaglige undervisningsforløb, LIFE Forløb. I tæt samarbejde med de naturfagsdidaktiske miljøer, undervisere og andre STEM-aktører udvikler medarbejdere hos LIFE disse tværfaglige undervisningsforløb med undersøgelsesbaserede og virkelighedsnære naturfagseksperimenter, der spiller sammen med FN's verdensmål for bæredygtig udvikling. 

LIFE Forløb tilbydes omkostningsfrit til grundskolen og ungdomsuddannelserne, hvor de understøtter den almindelige undervisning. Alle LIFE Forløb lever op til de fælles mål i grundskolen og de faglige mål på ungdomsuddannelserne, og de kan anvendes på forskellige platforme. Fra efteråret 2020 kan skoler i hele landet fx modtage et LIFE Kit med materialer, der skal anvendes sammen med øvelser og aktiviteter på den digitale læringsplatform MY:LIFE.

LIFE er på nuværende tidspunkt en afdeling under Novo Nordisk Fonden med base i Hellerup. Det er planen, at LIFE i løbet af det næste år bliver en selvstændig almennyttig fond, og derfor har vi vokseværk. Det seneste halvandet år har vi udvidet antallet af medarbejdere fra 10 til 50, og der vil blive ansat yderligere medarbejdere de kommende år.

LIFE er  i gang med at bygge LIFE Campus, et visionært læringscenter i Lyngby, hvor organisationen flytter ind i 2021. I de kommende år vil der blive tilføjet fem LIFE Mobil Lab, der kan bringe laboratoriefaciliteter ud til skoler, og fire regionale hubs med laboratoriefaciliteter. Dette vil give klasser i hele landet mulighed for at arbejde undersøgelsesbaseret i avancerede laboratoriefaciliteter.

Læs mere om LIFE initiativet.


Skriv i din ansøgning, at du har set opslaget på lærerjob.dk

Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ansøg nu
Virksomhedsinformation
LIFE
Tuborg Havnevej 15
2900 Hellerup
Tlf
35276600
Kontaktperson
Jon Gade
Tlf
41727933
Adresse
Tuborg Havnevej 15
2900 Hellerup
Danmark
Praktisk information
Oprettet
07-10-2020
Udløber
01-11-2020
Kviknummer
LJA-81244034
Jobtype
Fuldtid
Fag
Natur/teknologi, Øvrige Job
Beliggenhed
Gem annonce