Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Undervisere med fokus på naturfagene i grundskolen

LIFE

Indrykket
13-02-2020
Kontakt
LIFE
Tuborg Havnevej 15
2900 Hellerup
Tlf
35276600
Kontakt
Jon Gade
Tlf
41727933
Tuborg Havnevej 15
2900 Hellerup
Danmark
Praktisk information
Oprettet
13-02-2020
Udløber
05-03-2020
Kviknummer
LJA-79335928
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Biologi, Fysik/kemi, Geografi, Natur/teknologi

Vil du stå for at undervise elever i LIFEs undervisningsforløb?

Har du en stærk naturfaglig og pædagogisk profil og erfaring med undervisning i biologi, geografi og fysik/kemi på udskolingsniveau? Har du mod på blive blandt de første i det team, der i de kommende år skal bringe LIFEs undervisningsforløb ud til alle landets skoler, klasser og elever? Så har vi en enestående jobmulighed til dig.

LIFE er i gang med at udvikle og opbygge et nyt, landsdækkende undervisningsinitiativ, der tilbyder undersøgelses-baserede og virkelighedsnære naturfagsforløb for grundskolen og ungdomsuddannelser i hele Danmark og derigennem styrke niveauet for anvendelsesorienteret eksperimenterende naturfagsundervisning. Det sker i et tæt samarbejde med de naturfagsdidaktiske miljøer, undervisere og andre nøgleaktører, der arbejder for at styrke den naturvidenskabelige dannelse og uddannelse hos børn og unge. 

LIFEs undervisningsforløb bliver designet af vores udviklingskonsulenter, og vi har nu brug for nye kollegaer til at undervise med forløbene. Her i foråret lanceres 3 LIFE Forløb, mens yderligere forløb kommer til i efteråret.  
Vores undervisere og udviklingskonsulenter er forankret i tre teams, Team Udvikling, Team Undervisning og Team Redaktion, og vi samarbejder tæt på tværs i arbejdet med at skabe de mest spændende og professionelle undervisningsforløb for børn og unge i Danmark.

Jobbet
Vi har brug for fire undervisere til gennemførelse af undervisning og vejledning af elever og lærere, der bruger LIFEs undervisningsforløb.

Som underviser vil din primære opgave være at varetage undervisningen af elever i vores undervisningsforløb. Du vil stå for undervisning af elever i LIFEs undervisningsforløb gennem Mobil Lab og kommende LIFE Campus (Lyngby), samt bidrage til stå for vejledning og undervisning af lærere ift. brug af LIFEs undervisningsforløb.

Undervisningsopgaven med Mobil Lab vil foregå primært i Region Sjælland og i Region Hovedstaden og vil nogle dage betyde lange arbejdsdage og undertiden formentlig med behov for overnatning ved undervisningsstedet.

Endvidere kan dine arbejdsopgaver omfatte bidrag til:

 • Produktion af undervisningsmaterialer
 • Udvikling af undervisningskoncepter/modeller
 • Repræsentation af LIFE ved  konferencer, eksterne møder, events mv.
 • Intern kompetenceudvikling og feedback

Din profil
Først og fremmest er du underviser. Du er fagligt, pædagogisk og didaktisk solidt forankret. Du drives af undervisningssituationen, hvor du kan skabe rammen for elevernes læring både forstået som faglige kompetencer, motivation og interesse. Du trives som klasserumsleder og i arbejdet med at skabe relationerne til elever og dine medundervisere.

Vi lægger vægt på, at du er initiativrig, selvstændig og trives ved at arbejde i forpligtende arbejdsfællesskaber med fælles mål og rollefordeling bestemt af opgaven. Du er nysgerrig af natur og kan udfordre det, vi gør i dag og bidrage med nye innovative tiltag og kreative løsninger, og samtidigt formår du at arbejde systematisk, kvalitetsbevidst og resultatorienteret. Du holder af at være i en organisation, hvor rammer og opgaver hele tiden forandrer sig og løses i fællesskab. Desuden besidder du stærke samarbejdsevner og er god til at etablere og opretholde relationer, også når arbejdstempoet er højt.

Vi forventer, at vores nye underviser har:

 • En læreruddannelse med undervisningsfagskompetencer i biologi, geografi og/eller fysik/kemi
 • Undervisningserfaring i grundskolen på mellem- og sluttrin inden for udskolingens naturfag
 • Erfaring med udvikling og gennemførelse af undervisningsforløb inden for udskolingens naturfag

Det er en fordel, hvis du har erfaring med udviklingsprojekter på naturfagsområdet. Det er også et plus, hvis du har suppleret din læreruddannelse med fx Pædagogisk Diplomuddannelse inden for almen- eller fagdidaktik, vejlederuddannelse, eller lignende.

At arbejde hos LIFE
Vi tilbyder en engageret og professionel arbejdsplads, hvor vi lægger vægt på, at vores kolleger trives, bliver udfordret og har muligheder for at udvikle deres potentiale. En karriere hos LIFE giver dig mulighed for at være med til: 

 • At skabe et fremragende undervisningslaboratorium for børn og unge i hele Danmark
 • At sætte helt nye standarder for anvendelsesorienteret og eksperimenterende naturfagsundervisning
 • At bygge broer til nøgleaktører på STEM-området og undervisere på tværs af uddannelsessektoren, så man i fællesskab kan styrke interessen for naturfag og højne niveauet for naturfagsdidaktik.
 • At blive en del af et dedikeret team, der brænder for undervisning, naturfag og uddannelse

LIFE er på nuværende tidspunkt en afdeling under Novo Nordisk Fonden, men det er planen, at LIFE i løbet af de næste to år bliver en selvstændig almennyttig fond. Novo Nordisk Fonden/LIFE bygger i øjeblikket et nationalt læringscenter i Lyngby, som både vil være undervisningsfacilitet og den daglige arbejdsplads for LIFEs medarbejdere fra 2021. 

Interesseret? Så send en ansøgning
Lyder stillingen som noget for dig, bedes du sende ansøgning og CV, eksamensbeviser og andre relevante papirer elektronisk ved at klikke på knappen Apply now.

Vi ser gerne, at du begynder hos os den 1 maj 2020. Der er tale om fire fuldtidsstillinger.

Ansøgningsfristen er den 5. marts 2020. Vi forventer at afholde samtaler i uge 11 og 12.

Hvis du har spørgsmål vedrørende stillingen, er du velkommen til at kontakte Leder af Undervisning, Jon Gade via telefon 41727933 eller via e-mail på JGA@novo.dk.

Om LIFE
LIFE er et landsdækkende og almennyttigt undervisningsinitiativ, der finansieres af Novo Nordisk Fonden. Initiativet har som mål, at flere børn og unge får styrket deres viden og fascination af naturvidenskaben. Det skal ske ved at udvikle og tilbyde naturfaglige undervisningsforløb til grundskolen og ungdomsuddannelserne. LIFE Forløb understøtter den almindelige undervisning, og de lever op til de fælles mål i grundskolen og de faglige mål på ungdomsuddannelserne.

I tæt samarbejde med de naturfagsdidaktiske miljøer, undervisere og andre aktører udvikler LIFE tværfaglige undervisningsforløb med undersøgelsesbaserede og virkelighedsnære naturfagseksperimenter, der spiller sammen med FN's verdensmål for bæredygtig udvikling. 

LIFE er i gang med at bygge et visionært læringscenter, LIFE Campus, i Lyngby og mobile laboratorier, LIFE Mobil Lab, der kan komme rundt til skoler i hele landet. LIFE udvikler også en digital læringsplatform MY:LIFE med blandt andet virtuelle laboratorier.

Hensigten er, at LIFE i løbet af et par år etablerer sig som en selvstændig almennyttig fond med en bevilling på op til 1,6 mia. kroner. Indtil da er LIFE en afdeling i Novo Nordisk Fonden. 

 


Skriv i din ansøgning, at du har set opslaget på lærerjob.dk

Ansøg nu
Virksomhedsinformation
LIFE
Tuborg Havnevej 15
2900 Hellerup
Tlf
35276600
Kontaktperson
Jon Gade
Tlf
41727933
Adresse
Tuborg Havnevej 15
2900 Hellerup
Danmark
Praktisk information
Oprettet
13-02-2020
Udløber
05-03-2020
Kviknummer
LJA-79335928
Jobtype
Fuldtid
Fag
Biologi, Fysik/kemi, Geografi, Natur/teknologi
Beliggenhed