Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Underviser til matematik, naturfag og fysik på erhvervsuddannelser

Syddansk Erhvervsskole

Odense, Fyn

Indrykket
12-09-2022
Kontakt
Syddansk Erhvervsskole
Munkebjergvej 130
5230 Odense M
Kontakt
Maiken Ager Zeuthen 
Tlf
2128 1867
Munkebjergvej 130
5230 Odense M
Danmark
Praktisk information
Oprettet
12-09-2022
Udløber
23-09-2022
Kviknummer
LJA-84021549
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Matematik, Naturfag, Øvrige Job

Har du lyst til at blive en del af underviserteamet i EUX og grundfag på Syddansk Erhvervsskole, SDE Odense C, så er her en rigtig god mulighed.

 

Vi arbejder i et nyskabende, innovativt og teknisk/naturvidenskabeligt miljø og søger underviser, der kan varetage undervisning i matematik, naturfag og fysik på niveau C, D og E.

 

Vi underviser i grundfagene på forskellige niveauer og i tæt samspil med erhvervsuddannelserne. Derfor lægger vi vægt på, at du bringer din faglighed i spil og inspirerer de unge til at arbejde kreativt, nysgerrigt og målrettet med fagene. Det er vigtigt, at eleverne oplever en god sammenhæng mellem undervisningen i grundfagene og den faglige undervisning, der er knyttet til elevernes branche. I SDE Odense C udbyder vi erhvervsuddannelserne: automatiktekniker, smed, industritekniker, elektriker, teknisk designer, tømrer, murer, ejendomsservicetekniker, bygningsmaler samt VVS- og energiuddannelsen.

 

Vores elever arbejder fokuseret for at nå målene i uddannelserne og vi møder eleverne i øjenhøjde med blik for den enkeltes styrker og udfordringer. Vi lægger stor vægt på kreativitet, dynamik og nytænkning, hvor vores særlige omdrejningspunkt er samspillet mellem teori og praksis.

 

Hvis du har linjefag eller tilsvarende undervisningskompetencer i matematik og naturfag og meget gerne fysik, så venter vi spændt på at høre fra dig.

 

 

Om ansættelsen

Stillingen er på fuldtid med løn og ansættelse ifølge Undervisningsministeriets bekendtgørelse i tjenestemandslignende stilling. Aflønning sker på basisløntrin 1-7. Begyndelsesløn forhandles efter en vurdering af blandt andet tidligere undervisningserfaring. Arbejdstiden er 37 timer pr. uge i gennemsnit inkl. pauser, hvor vi lægger vægt på fleksibilitet i planlægning og tilrettelæggelse i lyset af familievenlig personalepolitik. Hertil kommer attraktiv pensionsordning.

 

Hvis du ikke allerede har tilstrækkelige pædagogiske forudsætninger, skal du senest efter 4 års ansættelse have erhvervet diplomuddannelse i erhvervspædagogik eller voksenunderviseruddannelsen efter skolens vurdering. Den pædagogiske diplomuddannelse indgår i ansættelsen.

 

Tiltrædelse efter aftale. Arbejdssted er i Odense. Alle interesserede med relevant ansøgerprofil opfordres til at søge. Send din ansøgning med dokumentation for uddannelser via sde.dk/ledigestillinger så vi har den senest fredag den 23. september 2022. Vi gennemfører ansættelsessamtaler i uge 39.

 

Lyst til at vide mere?

Du er meget velkommen til at ringe til afdelingsleder Maiken Ager Zeuthen på telefon 2128 1867 for en snak om stillingen og dine muligheder på skolen.

 

Oplev adressen virtuelt se vores rundvisningsvideo.

Skriv i din ansøgning, at du har set opslaget på lærerjob.dk

Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation
Syddansk Erhvervsskole
Munkebjergvej 130
5230 Odense M
Kontaktperson
Maiken Ager Zeuthen 
Tlf
2128 1867
Adresse
Munkebjergvej 130
5230 Odense M
Danmark
Praktisk information
Oprettet
12-09-2022
Udløber
23-09-2022
Kviknummer
LJA-84021549
Jobtype
Fuldtid
Fag
Matematik, Naturfag, Øvrige Job
Beliggenhed