Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Underviser i matematik til 10. klasse og medarbejder på Vallensbæk Ungdomsskole

Vallensbæk Kommune

Vallensbæk, Storkøbenhavn

Indrykket
17-12-2020
Kontakt
Vallensbæk Kommune
Vallensbæk Stationstorv 100
2665 Vallensbæk
Tlf
47974000
Kontakt
Vallensbæk Ungdomsskole Jakob Hammer-Helmich
Tlf
6119 0484
2665 Vallensbæk
Danmark
Praktisk information
Oprettet
17-12-2020
Udløber
20-01-2021
Kviknummer
LJA-81494948
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Fysik/kemi, Matematik, Tysk

Det 10. skoleår er et meget vigtigt år for unge mennesker. Vores vision er at give eleverne en tryg og varieret hverdag i et lille 10. klassemiljø. Vi har kun én klasse og lægger vægt på, at skabe et trygt og inkluderende lærings- og udviklingsmiljø, hvor der er plads til alle unge. I Vallensbæk er 10. klassetilbuddet skabt i et samarbejde mellem en større folkeskole; Pilehaveskolen og Ungdomsskolen. Undervisningen foregår på begge lokationer.

 

Ansættelsen er en fuldtidsstilling, og du er ansat gennem Ungdomsskolen. Din primær arbejdsopgave vil være en delt klasselærerfunktion og underviser i 10. klasse. Stillingen bliver suppleret med timer i Ungdomsskolen, som er en meget varieret størrelse, hvor der løses mange forskellige opgaver til gavn for børn og unge. I Ungdomsskolen er der klubtilbud for unge fra 12-18 år, Basisdansk, Uddannelsesvejledning, Fritidsfag og 10. klasse. Vi har derfor folk i huset fra tidlig morgen til sen aften. Vi er en fleksibel arbejdsplads, og det forventer vi også af vores medarbejdere. Vi er tilhænger af at gøre tingene anderledes, og at vi alle er med til at udvikle og præge vores hverdag.

 

Hvem er du?

Du er læreruddannet, og det er en fordel, hvis du har erfaring fra 10. klasseområdet. Du skal kunne undervise i matematik på 10. klasseniveau og evt. tysk og fysik/kemi. Vi elsker talenter, så har du andre kvalifikationer, så hører vi gerne om det, da de kan komme i spil til valgfagsdelen i 10. klasse og i Ungdomsskolens andre tilbud.

 

Relationen til de unge er altafgørende for god undervisning i en 10. klasse, og du skal have lyst til at komme tæt på dine eleveres læring og liv. Vi ønsker en lærer, som brænder for sit fag og for eleverne - og som kan formidle på en levende og inkluderende måde.

 

Du skal have lyst til en alsidig hverdag, hvor din arbejdsdag kan variere i perioder. Men så får du til gengæld også mulighed for at løse opgaver, som er af mere alternativ karakter, og som kan være i relation til uddannelsesvejledningen eller et specifikt fag på Ungdomsskolen, hvor du har lyst og evner. Det er derfor vigtigt, at du kan arbejde selvstændigt og har talent for at bygge bro og være medskaber af en samarbejdskultur. Du skal have lyst til at tage ansvar og synes, det er motiverende at få indflydelse på alt lige fra klasserummenes indretning, til studietur og indhold på valgdelen.

 

Vi tilbyder:

  • En alsidig hverdag, hvor du får gode, sjove og engagerede kollegaer på både skoledelen og Ungdomsskolen.

  • En udviklende stilling, hvor du får mulighed for at sætte dit fingeraftryk på 10. klasse i Vallensbæk, sammen med en dansk og engelsk lærer, som også er ansat på Ungdomsskolen.

  • Et job med mulighed for at lave nye tilbud også i fritidsdelen på Ungdomsskolen.

  • Mulighed for opgaver i uddannelsesvejledningen.

 

Ansøgningsfrist: 20. januar kl. 12.00

Løn- og ansættelsesforhold sker i henhold til gældende overenskomst.

 

Vi afholder løbende samtaler. I Vallensbæk Kommune tager vi referencer hos tidligere arbejdsgivere. Hvis du bliver indkaldt til samtale, bedes du medbringe kontaktoplysninger på min. 2 referencer. Vi har et ønske om ansættelse pr. 01.03.21.

 

Er du blevet nysgerrig, og har du spørgsmål om stillingen? Så er du velkommen til at kontakte:

Afd. leder Ungdomsskolen: Jakob Hammer-Helmich på telefon. 6119 0484 eller e-mail jh@vallensbaek.dk.


Skriv i din ansøgning, at du har set opslaget på lærerjob.dk

Ansøg nu
Virksomhedsinformation
Vallensbæk Kommune
Vallensbæk Stationstorv 100
2665 Vallensbæk
Tlf
47974000
Kontaktperson
Vallensbæk Ungdomsskole Jakob Hammer-Helmich
Tlf
6119 0484
Adresse
2665 Vallensbæk
Danmark
Praktisk information
Oprettet
17-12-2020
Udløber
20-01-2021
Kviknummer
LJA-81494948
Jobtype
Fuldtid
Fag
Fysik/kemi, Matematik, Tysk
Beliggenhed