Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Underviser i dansk på erhvervsuddannelser - vikar

Syddansk Erhvervsskole

Odense, Fyn

Indrykket
29-05-2020
Kontakt
Syddansk Erhvervsskole
Risingsvej 60
5000 Odense C.
Kontakt
Tina Buskov Faarvang
Tlf
5143 5867
Risingsvej 60
5000 Odense C.
Danmark
Praktisk information
Oprettet
29-05-2020
Udløber
14-06-2020
Kviknummer
LJA-80352773
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Dansk, Engelsk, Matematik

Syddansk Erhvervsskole søger fuldtids timelærer til undervisning i dansk og eventuelt engelsk og/eller matematik på erhvervsuddannelser.

Du bliver en del af et team, der udvikler, planlægger og gennemfører grundfagsundervisning på erhvervsuddannelserne i Campus SDE Odense C, hvor vi udbyder erhvervsuddannelserne: automatiktekniker, smed, industritekniker, elektriker, teknisk designer, tømrer, murer, ejendomsservicetekniker, bygningsmaler, sikkerhedsvagt samt VVS- og energiuddannelsen.

Her får du din base med rig lejlighed til dialog med faglærere på de enkelte erhvervsuddannelser, fordi det er vigtigt, at eleverne oplever en god sammenhæng mellem undervisningen i grundfagene og den faglige undervisning, der er knyttet til elevernes brancher.

Vi har brug for en kollega, der brænder for at arbejde med de unge og synes, det er spændende at være med til at påvirke danskundervisningen til den unge målgruppe, der tager første og vigtige skridt i en erhvervsfaglig karriere.

Du har linjefag eller tilsvarende kompetence til at undervise på erhvervsuddannelserne først og fremmest i dansk og gerne i engelsk og/eller matematik. Dernæst lægger vi vægt på, at du

 • brænder for at arbejde med de unge i deres forskellige fagområder

 • har erfaring med pædagogisk og didaktisk udvikling

 • er en god rollemodel, der prioriterer tryghed, trivsel og læring

 • vil indgå i team, der i en positiv ånd og med nytænkning bidrager til at udvikle undervisningen

 • har lyst til at sætte dig selv og dine kompetencer i spil i tæt samarbejde med kollegerne på de enkelte erhvervsuddannelser

 • måske har erfaring fra job i andre erhverv gerne håndværks- eller servicefag.

  Timelærerstillingen er på fuldtid fra den 1. august til den 18. december 2020 med arbejdssted i Odense, som sammen med hele skolen bliver røgfri arbejdsplads fra den 1. august 2020.

  Løn og ansættelse i henhold til Undervisningsministeriets cirkulære om løn- og ansættelsesvilkår for timelærere ved erhvervsskoler.

  Alle interesserede med relevant ansøgerprofil opfordres til at søge. Send din ansøgning med dokumentation for uddannelser via www.sde.dk/om-sde/ledige-stillinger så vi har den senest søndag den 14. juni 2020. Ansættelsessamtaler finder sted i uge 25.

   

Lyst til at vide mere?

Du kan læse mere om Syddansk Erhvervsskole på www.sde.dk og du er meget velkommen til at ringe til afdelingsleder Tina Buskov Faarvang på telefon 5143 5867 for en snak om stillingen og dine muligheder.


Skriv i din ansøgning, at du har set opslaget på lærerjob.dk

Ansøg nu
Virksomhedsinformation
Syddansk Erhvervsskole
Risingsvej 60
5000 Odense C.
Kontaktperson
Tina Buskov Faarvang
Tlf
5143 5867
Adresse
Risingsvej 60
5000 Odense C.
Danmark
Praktisk information
Oprettet
29-05-2020
Udløber
14-06-2020
Kviknummer
LJA-80352773
Jobtype
Fuldtid
Fag
Dansk, Engelsk, Matematik
Beliggenhed