Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Udskolingslærer 30 timer til Frederiksværk skole

Halsnæs Kommune

Halsnæs, Nordsjælland

Indrykket
07-06-2021
Kontakt
Halsnæs Kommune
Rådhuspladsen 1
Frederiksværk Skole
3300 Frederiksværk
Kontakt
Amalie Fricault
Tlf
51675595
Rådhuspladsen 1
3300 Frederiksværk
Danmark
Praktisk information
Oprettet
07-06-2021
Udløber
21-06-2021
Kviknummer
LJA-82216675
Jobtype
Deltid
Arbejdsområde
Engelsk, Idræt, Specialundervisning, Øvrige Job

Vi søger en lærer, som har blik for elevernes progression, og som har stærke relationskompetencer. Stillingen er til besættelse pr. 1. august.Vi forestiller os, at du brænder for dine elevers læring og gerne vil bringe undervisningen ud i autentiske læringsmiljøer. Du har blik for fællesskabet i klassen og i skolen, ligesom du er nysgerrig på din egen undervisning, og hvordan den bedst tilrettelægges didaktisk gerne i tæt samarbejde med kolleger.
Vi ønsker en lærer til udskolingen med kompetencer i fagene engelsk, pigeidræt samt specialundervisning. Andre fag kan også komme i spil.
På Frederiksværk skole har vi gennem de seneste år arbejdet med udeskole på ugentlig basis, hvor undervisningen bringes ud i vores skønne nærliggende natur samt til kulturelle institutioner i og uden for Halsnæs. Derudover er vi en skole med stolte traditioner for musikliv, musicals, fællessamlinger for skolens elever samt skak gennem hele skoleforløbet.
Skolen har ca. 430 elever samt engagerede medarbejdere og ledere. Vi har fokus på, at skabe vores nye fortælling om Frederiksværk skole, som det naturlige valg for områdets børn, hvor fællesskab og læring er i højsædet. Vi skal bygge ny skole, som skal stå klar til indflytning i januar 2023.
Vi tilbyder

  • Engagerede og dygtige kolleger, der skaber plads og rum for hinanden, og som elsker at grine sammen.
  • En ambitiøs arbejdsplads med fælles retning og fokus på udvikling af undervisningen og hvor vi møder udfordringerne sammen.
  • Glade børn, der værdsætter nærvær og tydelig klasserumsledelse.
Vi forventer
  • At du er god til at motivere dine elever og ser elevfeedback og evaluering som et vigtigt værktøj for din undervisning.
  • At du er en engageret teamkollega, der indgår i forpligtende samarbejde.
  • At du har en anerkendende og tillidsskabende tilgang til elever, forældre og kolleger.

Hvis du ønsker at vide mere om os eller stillingen, kan du besøge  vores hjemmeside eller kontakte faglig leder af udskolingen Amalie Fricault på tlf. 51675595.Ansøgningsfristen er 21. juni kl 12, og ansættelsessamtaler er tirsdag den 22. juni.

Om Halsnæs Kommune
Halsnæs er ikke som alle andre. Halsnæs byder på rå, nærværende og autentiske oplevelser i Kongernes Nordsjælland, der giver enestående muligheder for at udfolde sig. Halsnæs er ikke for fint, og det føles ægte. I Halsnæs byder vi folk indenfor i en afslappet stemning, hvor alle kan deltage og være sig selv.
Halsnæs Kommune er en moderne og rummelig arbejdsplads i stadig forandring. Vi er en røgfri arbejdsplads fra 1. august 2020. Læs mere om Halsnæs Kommune på 
www.halsnaes.dk eller på vores LinkedIn-profil. Vi opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, handicap, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.

Skriv i din ansøgning, at du har set opslaget på lærerjob.dk

Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation
Halsnæs Kommune
Rådhuspladsen 1
Frederiksværk Skole
3300 Frederiksværk
Kontaktperson
Amalie Fricault
Tlf
51675595
Adresse
Rådhuspladsen 1
3300 Frederiksværk
Danmark
Praktisk information
Oprettet
07-06-2021
Udløber
21-06-2021
Kviknummer
LJA-82216675
Jobtype
Deltid
Fag
Engelsk, Idræt, Specialundervisning, Øvrige Job
Beliggenhed