Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Uddannelsesvejleder i Odsherreds Ungeenhed

Odsherred Kommune

Odsherred, Vestsjælland

Indrykket
03-07-2019
Kontakt
Odsherred Kommune
Nyvej 22
4573 Højby
Tlf
59666666
Praktisk information
Oprettet
03-07-2019
Udløber
06-08-2019
Kviknummer
LJA-74318537
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Øvrige Job

Vil du være med til at sikre at unge i Odsherred træffer det rigtige uddannelsesvalg?

Har du lyst til at arbejde med unge mennesker med deres drømme og håb for fremtiden? Har du lyst til at udvikle nye vejledningsfaglige tiltag der bidrager til at de unge bliver i stand til at træffe et oplyst uddannelsesvalg? Brænder du for unge der har brug for en særlig indsats så de også finder deres vej? Så er det lige dig vi søger.

Vi søger pr. 1. oktober 2019 en uddannelsesvejleder til grundskoleområdet, da det er blevet tid til at vores dygtige kollega går på pension.

Som vejleder på grundskoleområdet vil du møde ind til en varieret og travl arbejdsdag. Du vil få opgaver med kollektiv vejledning i klasserne, individuel vejledning af de ikke-uddannelsesparate elever, deltage i samarbejdsmøder og på forældremøder. Du bistår desuden skolerne med faget Uddannelse og Job. Arbejde i administrative systemer, herunder vores fagsystem UNOUNG vil være gennemgående i alle dine opgaver.

Du vil have rigtig meget samarbejde både med elever, forældre, klasselærere, afdelingsledere, sagsbehandlere m.fl.

Vejledningen er i Odsherred allerede en integreret del af en sammenhængende kommunal ungeindsats, hvor det tidligere UU er et selvstændigt team, med egen koordinator, forankret i Ungeenheden.

Du vil trives godt i jobbet, hvis du er overordentlig struktureret, kvik på tastaturet og god til administrativt arbejde. Du skal have det godt med at have flere arbejdsadresser, være en haj til at holde styr på kalender og deadlines, have det godt med at være den eneste på arbejdsstederne med din vejledningsfaglighed og have en grundlæggende holdning om, at vi kommer længst med at samarbejde både med de unge, deres forældre og på tværs af faggrupper og sektorer. Det vil derudover være en fordel, at du har viden om og interesse for inklusion i grundskolen.

Hos os er det ikke kun en kliche, at du skal være fleksibel og omstillingsparat. Det er afgørende kompetencer, da du vil blive en del af et foranderligt arbejdsområde, hvor du både på daglig basis skal kunne lave om på planerne, hvis det er nødvendigt og også løbende kunne sætte dig ind i nye regler og lovstof.

Du vil blive en del af et lille vejlederteam på 6, hvor vi har delt vejledningen i skolevejledning, ungdomsvejledning og specialvejledning. Den ledige stilling er i skolevejledningen. Derudover er der også en administrativ medarbejder i teamet.

I teamet har vi et godt sammenhold og vi hjælper og bakker hinanden op. Da vi har forskellige arbejdsadresser, kommunikerer vi meget med hinanden på mail og telefon. Vi mødes til teammøder hver anden uge.

Vores kerneopgave er at vejlede de unge, så de bliver i stand til at træffe valg om ungdomsuddannelse. Vi er optaget af, hvordan vi gør det bedst muligt ligesom vi er optaget af at samarbejde omkring opgaven, da vi har erfaring for, at det er sådan, den unge lykkes bedst.

Hvis du ikke allerede har en Diplomuddannelse i Uddannelses- Erhvervs- og Karrierevejledning skal du være indstillet på at tage den.

Ansættelsessamtaler afholdes fredag den 9. august 2019

Spørgsmål

Har du spørgsmål vedrørende stillingen så kontakt venligst
Janne Næsborg
Koordinator
janes@odsherred.dk
Tlf.: 59665530
Tlf.: 29127042

Ansøgningsfrist:
6. august 2019, kl.: 12:00

Om Odsherred

Odsherred er et godt sted at bo, arbejde og besøge. Vi har et naturligt fællesskab med plads til forskellighed, spændende jobs, nye muligheder, virkelyst, nysgerrighed og modighed. Vi er stolte af vores natur, som sætter tankerne i bevægelse og inspirerer dem, der vil udvikle måden, vi lever, oplever, arbejder og driver virksomhed på.

Vi har både parcelhuse til fornuftige priser, landejendomme med plads til hobbylandbrug og rig mulighed for at bo i et fællesskab med andre.

Har du familien med, har vi skoler i dit nærområde, skønne daginstitutioner, og så hjælper vi også din partner med at søge job.

Du er altid velkommen til at kontakte vores bosætningskonsulent Nastasja Ernst.

Se mere på https://vejentilodsherred.dk/


Skriv i din ansøgning, at du har set opslaget på lærerjob.dk

Ansøg nu
Virksomhedsinformation
Odsherred Kommune
Nyvej 22
4573 Højby
Tlf
59666666
Praktisk information
Oprettet
03-07-2019
Udløber
06-08-2019
Kviknummer
LJA-74318537
Jobtype
Fuldtid
Fag
Øvrige Job
Beliggenhed