Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Uddannelsespolitisk chef til Danmarks Lærerforening

Danmarks Lærerforening

København, Storkøbenhavn

Indrykket
12-03-2021
Kontakt
Danmarks Lærerforening
Vandkunsten 12
1467 København K.
Tlf
33 69 63 00
Kontakt
Lea Rohtenborg
Vandkunsten 12
1467 København K.
Danmark
Praktisk information
Oprettet
12-03-2021
Udløber
09-04-2021
Kviknummer
LJA-81826093
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Lederjob, Øvrige Job

Vil du være del af en dedikeret medlemsorganisation. Har du erfaring med uddannelsespolitik og viden om internationalt samarbejde. Og lyst til at blive afdelingschef for 11 engagerede medarbejdere så har du chancen nu.

Vi søger en ny chef til afdelingen for uddannelsespolitik og internationalt samarbejde. Du bliver chef for en velfungerende afdeling med 11 medarbejdere, der brænder for folkeskolen, uddannelsespolitik og internationalt samarbejde.

Afdelingen varetager de skole- og uddannelsespolitiske, samt de internationale interesser for vores medlemmer i og uden for folkeskolen. Opgaverne er bl.a.:

  • sparring med den politiske ledelse i uddannelsesspørgsmål og om internationale forhold samt udmøntning af deres beslutninger
  • rådgivning af kredse om lokal skolepolitik og pædagogiske forhold
  • udarbejdelse af oplæg til politisk udvikling og strategi
  • samarbejde og interessevaretagelse i forhold til ministerier, Kommunernes Landsforening og andre centrale parter
  • udvikle og udmønte strategier for foreningens internationale arbejde.

Hvem er du?
Du tænker strategisk og kan se muligheder i den nuværende politiske situation, hvor der er fokus på større ansvar til lærerne og fagprofessionel dømmekraft. Samtidig ser du en stor værdi i at være personalechef for en afdeling med selvstændige konsulenter med meget forskellige fagområder. Du ser et stort professionelt råderum som en forudsætning for den fælles opgaveløsning. Og du synes udvikling af afdelingen samt udvikling af den enkelte medarbejder er et spændende felt. Det er en fordel, at du har erfaring med personaleledelse og har en uformel ledelsesform.

Du skal kunne inspirere og understøtte medarbejderne i selvstændigt at finde veje i komplekse spørgsmål og sammenhænge. Du skal forstå at sætte retning for afdelingen og samtidig kunne tænke på tværs af organisationen for at fremme fælles mål for vores medlemmers professionelle opgaveløsning.

Som uddannelsespolitisk chef forstår du at lede og styre administrativt i en politisk styret organisation. Du har en vigtig rolle i forhold til at sikre et tæt og tillidsfuldt samspil med foreningens politiske ledelse, som du kan udfordre til at tænke nyt. Du har hertil det primære ansvar med servicering af Undervisningsudvalget, der har det politiske ansvar for afdelingens sagsområder og for samarbejde med øvrige interessenter på det uddannelsespolitiske område, herunder at koordinere foreningens tværgående internationale arbejde internt samt i forhold til eksterne aktører.

Det er en fordel, hvis du har en baggrund som lærer og har arbejdet strategisk med skoleudvikling på skole- såvel som kommuneniveau. 

Vi lægger hertil vægt på, at du har stor indsigt i den uddannelsespolitiske dagsorden og erfaring med at bygge bro mellem det nationale og internationale område samt forståelse for en fagforenings varetagelse af medlemmernes interesser. Ligesom vi gerne ser, at du har et godt netværk - også på ledelsesniveau - blandt foreningens samarbejdspartnere.

Vi tilbyder
En arbejdsplads midt i hjertet af København, hvor du befinder dig i et udfordrende, afvekslende og selvledende arbejdsmiljø med gode ansættelsesvilkår og rige muligheder for at sætte dit eget præg på arbejdsopgaverne.

Kendetegnende for Danmarks Lærerforening er et engagement, der hviler på et fagligt stærkt fundament og en god kollegial omgangstone.

Vilkår

Lønindplacering sker efter det kommunale lønsystem på løntrin 52 plus tillæg. Dertil kommer en arbejdsgiverbetalt AP Pension på 17,3 procent. Ansættelsen er omfattet af overenskomst mellem Danmarks Lærerforening og Chefklubben i sekretariatet.

Stillingen ønskes besat den 1. juni 2021.

Vil du videre mere?
Er du velkommen til at kontakte politisk chef Jesper Støier på mobil 2443 0261 eller sekretariatschef Bo Holmsgaard på mobil 2151 6200.

Vi skal have din ansøgning senest fredag den 9. april 2021 kl. 12.00.

Vi forventer at afholde første runde samtaler onsdag den 14. april og torsdag den 15. april 2021. Anden runde samtaler forventer vi at afholde torsdag den 22. april 2021. Der vil indgå test i forbindelse med en eventuel anden samtale. Tredje runde samtaler forventer vi at afholde tirsdag den 27. april 2021.

Fremtiden starter i skolen. Vi glæder os til at modtage din ansøgning!


Danmarks Lærerforening er en partipolitisk uafhængig organisation med 84.000 medlemmer, hvoraf hovedparten er lærere i folkeskolen. Danmarks Lærerforening varetager medlemmernes tjenstlige og økonomiske interesser og arbejder for pædagogisk udvikling af folkeskolen.

Skriv i din ansøgning, at du har set opslaget på lærerjob.dk

Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation
Danmarks Lærerforening
Vandkunsten 12
1467 København K.
Tlf
33 69 63 00
Kontaktperson
Lea Rohtenborg
Adresse
Vandkunsten 12
1467 København K.
Danmark
Praktisk information
Oprettet
12-03-2021
Udløber
09-04-2021
Kviknummer
LJA-81826093
Jobtype
Fuldtid
Fag
Lederjob, Øvrige Job
Beliggenhed