Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Tved Skole søger ny skoleleder, der sætter børnene forrest og værdsætter mangfoldighed

Svendborg Kommune

Svendborg, Fyn

Indrykket
19-01-2023
Kontakt
Svendborg Kommune
Ramsherred 5
5700 Svendborg
Tlf
62 23 30 00
Kontakt
Tved Skole - Konstitueret skoleleder - Thomas Flindt Haarh
Tlf
40 48 31 73
Skolevej 2
5700 Svendborg
Danmark
Praktisk information
Oprettet
19-01-2023
Udløber
19-02-2023
Kviknummer
LJA-84442340
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Ledelse, Øvrige Job

Er du en synlig skoleleder, der prioriterer kendskabet til det enkelte barn og altid har tid til en snak, når de har noget på hjerte?

Er du stærk til relationer, og formår du at være nærværende og lydhør, når medarbejdere og forældre henvender sig?

Er du ambitiøs, vil du udvikling, og kan du sætte retning, med stor respekt for skolens nuværende kurs, kultur og traditioner?

Så er du måske vores nye skoleleder.

Om jobbet

Som ny skoleleder på Tved Skole vil du møde en velfungerende skole, der er inde i en god og stabil udvikling. Der er dygtige og engagerede medarbejdere, en forældregruppe der støtter op, samt en mangfoldig børnegruppe der trives, og så er der styr på økonomien.

Det bliver derfor en vigtig opgave at fastholde og videreudvikle det, der er i gang, så der fortsat er en rød tråd i skolens arbejde. Aktuelt har vi et særligt fokus på at understøtte og styrke børnenes faglige udvikling.

Du bliver en del af et ledelsesteam på tre. En viceskoleleder, der er afdelingsleder for mellemtrinnet, og som står for skemalægning og vikardækning samt en indskolingsleder, der også er ansvarlig for SFO og forårsSFO. Du vil som skoleleder få ansvar for økonomistyring og budgetopfølgning.

Derudover vil du blive overordnet leder af Svendborg Juniorklub, der er Svendborg Kommunes klubtilbud til børn fra 4. 6. klassetrin. Aktuelt er der 160 børn i klubben. Der er ansat en daglig leder, som du har et tæt samarbejde med. Juniorklubben er placeret på to forskellige matrikler: Holbøllsminde og Centrum. Derudover er der også Værestedet, der er et tilbud til børn og unge op til 18 år.

Tved Skole ligger i et område med stort lokalt engagement, og der er et tæt samarbejde med lokale foreninger og ildsjæle fx Tveds Uderum. 

Om dig

Vi forventer, at ordentlighed, ærlighed og autenticitet er grundlæggende værdier, du kan genkende hos dig selv.  Derudover ønsker vi os en skoleleder, der:

 • Er tæt på praksis
 • Har respekt for og værdsætter alle faggruppers bidrag
 • Møder børnene anerkendende, i øjenhøjde og tager dem alvorligt
 • Har fokus på børnenes faglige udvikling og trivsel
 • Vil det gode forældresamarbejde
 • Er god til at kommunikere skriftligt såvel som mundtligt
 • Har økonomisk forståelse og overblik både kommunalt og på egen skole
 • Kan træffe beslutninger og stå ved dem,
 • Er i stand til at uddelegere
 • Arbejder struktureret og systematisk
 • Har en interesse for det fritidspædagogiske område
 • Har pædagogisk indsigt og viden.

Vi ser gerne, at du har ledelseserfaring. Og så sætter vi stor pris på en leder, der har karisma, humor og en smittende arbejdsglæde.

Om os

På Tved Skole arbejder vi ud fra følgende værdier:

 • Tryghed
 • Viden
 • Engagement
 • Demokrati

Vi er en dejlig, mangfoldig folkeskole med 358 børn fordelt på 0. -6. klasse. Vi er 48 ansatte, der arbejder målrettet og ansvarsfuldt for at give alle børn de bedste muligheder.

Hele skolen arbejder med mangfoldige læringsmiljøer, der er defineret af Svendborg Kommune. På Tved Skole har vi gennem de sidste år arbejdet fokuseret på at bringe NEST-inspirerede principper ind i undervisningen. Vi tror på, at børn er mere ens end forskellige, og at børn - så vidt muligt- bør lære og udvikle sig sammen. Vi gør os umage, og vi søger hele tiden at tilpasse, ændre og udvikle vores undervisning, så alle børn kan deltage i lærings- og klassefællesskabet. Hvis børnene ikke lærer på den måde, vi underviser, så ændrer vi undervisningen, så de kan deltage i lærings- og klassefællesskabet.

På skolen dyrkes den gode tone og fællesskabet. Det gælder også blandt de voksne, der arbejder tæt sammen i årgangs- og afdelingsteams. Der er en venlig, hjælpsom og humoristisk tone blandt skolens ansatte. Med en anerkendende tilgang til børn og læring ønsker vi at skabe et trygt miljø, hvor fejl også er en naturlig vej til læring. Faglighed, viden, trivsel og tillid skal gå hånd i hånd og understøttes af dygtige og engagerede medarbejdere, der sammen med ledelsen udgør den professionelle organisation omkring børnene.

Udover arbejdet med mangfoldige læringsmiljøer, har vi dette skoleår ekstra spot på den sproglige udvikling, Co-teaching på alle klassetrin, Engineering og de mange overgange, f.eks. fra børnehave til skole.

Skolen har en velfungerende skolebestyrelse, der vil skolen og den udvikling, som den er inde i.
 

Svendborg Kommunes skolevæsen

Skolerne i Svendborg Kommune er noget helt særligt. Vi er optaget af at skabe og udvikle mangfoldige læringsmiljøer, der afspejler, de elever vi har. Derfor er vi hele tiden i bevægelse, med blikket skarpt indstillet på den pædagogiske og didaktiske udvikling af vores skoler.

Men vi er fælles om at løse opgaverne, og vi lægger vægt på et godt og ligeværdigt samarbejde på tværs, ligesom vi prioriterer videreuddannelse og faglige netværk.

Vores udgangspunkt er gensidig respekt og stærke relationer - altid med fokus på at skabe de bedste læringsmuligheder for vores elever.

Og så er alle vores folkeskoler idrætsskoler med højt til loftet og plads til mangfoldige måder at lære på. Vi har både en Naturskole og et Sejlcenter, ligesom vi har et stærkt samarbejde med både kultur- og idrætsorganisationer.

Om Svendborg Kommune

Svendborg Kommune er i vores øjne en arbejdsplads af en helt perfekt størrelse: Vi er små nok til at være tæt på hinanden i et varmt uhøjtideligt fællesskab med korte kommandoveje og uden skjulte dagsordner. Og vi er store nok til at have god plads til ambitioner, høj faglighed og rige muligheder for udvikling. 

Vi holder af hverdagen og insisterer på, at det skal være rart at gå på arbejde. Vi har travlt, men ikke for travlt til at hjælpe hinanden.

Vores værdier findes ikke kun på papiret, vi bruger dem faktisk som kompas hver dag. Vi møder hinanden i øjenhøjde, i dialog og med tillid, og sammen skaber vi en tryg ramme, hvor vi alle kan løse vores opgaver selvstændigt, fleksibelt og ansvarligt. 

Som ny skoleleder i Svendborg Kommune bliver du en del af en skoleledergruppe, der tør drøfte både nemme og svære ting. Du får et introduktionsforløb både til kommunen og til skoleområdet, ligesom du tilbydes et sparringsforløb med en erfaren skoleleder fra kommunen i tæt samarbejde med Skole- og Uddannelseschefen.

Løn og ansættelse

Der er tale om en fast stilling på 37 timer om ugen med forventet tiltrædelse 1. maj 2023.

Løn og ansættelse efter gældende overenskomst.

Arbejdsstedet er: Tved Skole Skolevej 2, 5700 Svendborg

Vi opfordrer til, at du aflægger skolen et besøg, inden du ansøger.

Kontakt konstitueret skoleleder Thomas Flindt Haarh på tlf. 40 48 31 73.

Derudover henvises der til skolens hjemmeside: https://tvedskole.aula.dk/

Du er også velkommen til at kontakte Skole- og Uddannelseschef Kathrine Vestergaard Hyttel på tlf. 51 28 41 40, hvis du har generelle spørgsmål til arbejdet som skoleleder i Svendborg Kommune.

HR-afdelingen indhenter straffeattest og børneattest på den ansøger, der bliver ansat. Det er en forudsætning for ansættelsen, at attesterne er tilfredsstillende i forhold til stillingen. Vurderingen foretages af Juridisk Afdeling i samarbejde med direktøren for området.

 

Ansøgningsfrist og samtaler

Ansøgningsfrist: søndag den 19. februar 2023.

De kandidater, der udvælges til samtale, vil blive orienteret tirsdag den 21. februar 2023. Man vil blive bedt om at forberede et kort oplæg forud for første samtale, ligesom der vil blive stillet en case forud for selve samtalen.

Der afholdes 1. samtale mandag den 27. februar 2023 og 2. samtale mandag den 13. marts 2023.

Mellem første og anden samtalerunde vil der blive udarbejdet en lederprofil på de kandidater, der går videre.

 

Velkommen til Svendborg - Øhavets hovedstad!
Svendborg har en suveræn beliggenhed midt i den skønneste natur, på kanten af det Sydfynske Øhav og med en mini-metropol, der byder på det hele. Vi tøver ikke, når vi med stolthed kalder Svendborg for Fyns kulturhovedstad. Vi har en charmerende bymidte og livlig handelsby med teatre og museer samt et rigt foreningsliv. Vores dagtilbud og folkeskoler er i top og med særligt fokus på bevægelse og sport, og vi har flere videregående uddannelser, som snart samles i et attraktivt uddannelsesmiljø ved havnen. Svendborg er placeret midt i landet med en halv time til Odense og under to timer til København og Århus. Svendborg er med sine godt 59.000 indbyggere Fyns andenstørste kommune.

Skriv i din ansøgning, at du har set opslaget på lærerjob.dk

Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation
Svendborg Kommune
Ramsherred 5
5700 Svendborg
Tlf
62 23 30 00
Kontaktperson
Tved Skole - Konstitueret skoleleder - Thomas Flindt Haarh
Tlf
40 48 31 73
Adresse
Skolevej 2
5700 Svendborg
Danmark
Praktisk information
Oprettet
19-01-2023
Udløber
19-02-2023
Kviknummer
LJA-84442340
Jobtype
Fuldtid
Fag
Ledelse, Øvrige Job
Beliggenhed