Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Trainee-stilling på Gentofte Skole

Gentofte Kommune

Gentofte, Storkøbenhavn

Indrykket
12-04-2021
Kontakt
Gentofte Kommune
Maglegård Skolevej 1
2900 Hellerup
Kontakt
 
Tlf
39460531
2820 Gentofte
Danmark
Praktisk information
Oprettet
12-04-2021
Udløber
05-05-2021
Kviknummer
LJA-81947495
Jobtype
Vikar/barsel
Arbejdsområde
Øvrige Job

Trainee-stilling på Gentofte Skole i Gentofte

- et kvalificerende studiejob

”Som trainee fik jeg for alvor indblik i livet som lærer. Jeg fik mulighed for at fordybe mig i relaltionsarbejdet, at være en del af et lærerteam, at samarbejde med forældre, at bidrage til planlægning, gennemførelse og evaluering af undervisningsforløb og ikke mindst at lære mig selv at kende i lærerollen. Mine erfaringer som trainee har ikke kun bidraget positivt til mit studieliv, men det har også klædt mig på til jobbet som lærer”.

Tidligere trainee i Gentofte Kommune.

På 5 folkeskoler i Gentofte Kommune er der nu åbent for 4. årgangs lærerstuderende og meritstuderende til at søge studiejob som trainee i skoleåret 2021-2022. Der er indgået aftale mellem Gentofte Kommune og læreruddannelsen på Københavns Professionshøjskole, sådan at du som trainee samtidig kan følge studiet. Der kan ansættes to til tre trainees på hver af de 5 skoler.

Vi har på Gentofte Skole behov for 3 trainees med følgende kvalifikationer:

 • positiv og kan få øje på livets humoristiske øjeblikke

 • udviklingsorienteret med blik for eget pædagogiske og faglige udviklingspotentiale

 • parat til at indgå i et tæt tværfagligt samarbejde med såvel lærere som pædagoger

 • faglig ambitiøs på skolens og dermed børnenes vegne

 • en rummelig kreativ medspiller

 • ser forældrene som en væsentlig samarbejdspartner

 • villig til at stifte bekendtskab med skolen ressourcecenter - AKT/SPC eller vores gruppeordning.

Hvad er en trainee?

Som trainee er du en lærerfagligt kvalificeret ekstra person i lærerteamet, der arbejder i teamets klasser med løsning af mange forskellige almene læreropgaver under lærerens ansvar. Du bliver et ligeværdigt medlem af teamet med begrænset timetal. Herunder gives eksempler på traineeopgaver:

 • Trainee kan varetage dele af undervisningen, fx for et hold elever, undervisning af hele klasser, hvor læreren afholder elevsamtaler, aktiviteter ”ud af huset” og sociale aktiviteter.

 • Trainee deltager i teamets fælles forberedelsesmøder, forældremøder og forældre/elevsamtaler indenfor den aftalte tidsramme.

 • Trainee planlægger og evaluerer sammen med lærer/team i relevant og aftalt omfang.

 • Trainee kan udføre andre undervisningsrelaterede opgaver som fx understøtte et godt læringsmiljø, vejlede elever i deres læringsproces, støtte elever med særlige behov, medvirke til at udfordre elever med særlige forudsætninger mv.

 • Trainee kan varetage andre læreropgaver som fx. elevtilsyn og lektiehjælp.

Ansættelsen varer et skole/studieår svarende til en ramme på 30 uger á 13 timer. Som udgangspunkt arbejder du som trainee på skolen, hvad der svarer til 2 dage pr uge. Ansættelsen må ikke give anledning til en forlængelse af din studietid.


Der vil være en mentorlærer fra skolen tilknyttet trainees på den enkelte skole. Mentoren fokuserer på forhold for den enkelte trainee, mens teamet har fokus på det daglige faglige arbejdsfællesskab.

Løn og ansættelsesvilkår
Gentofte Kommunelærerforening og Gentofte Kommune har indgået en særskilt aftale om traineeordningen.
Ansættelse sker for et skole/studieår svarende til en ramme på 30 uger á 13 timer.
Lønniveauet er aftalt til ca. kr. 160,00 pr time.

Besøg skolen før du skriver ansøgning
Der vil være mulighed for at besøge skolen efter forudgående aftale.

VIL DU VIDE MERE

Oplysninger om stillingen og skolen kan fås ved henvendelse til enten skoleleder Peter Hartvig på tlf.nr.: 29111256. Du er også velkommen til at læse mere på skolens hjemmeside: www.gentofte.aula.dk

Du kan læse om folkeskolerne i Gentofte Kommune på www.gentofte.dk.

Ansøgningsfrist
Vi glæder os til at modtage din ansøgning, Ansøgning med relevante bilag sendes via linket med frist den 5. maj 2021 kl. 12.00. Vi modtager kun digitale ansøgninger.

Ansættelsessamtaler finder forventeligt sted i uge 19.
Hvis du bliver ansat, forventer vi, at du mødes med dit team i slutningen af juni. Der er ligeledes planlagt velkomstmøde for kommende trainees onsdag den 9. juni kl. 14-15.

I Gentofte Kommune er der en generel politik om, at der på børne- og ungeområdet skal indhentes straffeattest og børneattest.

Børn, Unge og Fritid har ansvaret for 11 folkeskoler med tilhørende fritidsordninger, en specialskole, en ungdomsskole, en række fritidscentre samt kommunens idræts- og fritidsfaciliteter. Børn, Unge og Fritid beskæftiger ca. 3000 ansatte på Rådhuset og i de decentrale enheder.

Gentofte Kommune vil være Danmarks mest attraktive kommunale arbejdsplads. Kunne du tænke dig et meningsfuldt job, på en arbejdsplads med et højt serviceniveau, hvor fagligheden er i top og hvor der samtidig er plads til et arbejdsliv og familieliv i balance? Så er Gentofte Kommune svaret. I Gentofte Kommune tror vi på, at dygtige og tilfredse medarbejdere og ledere er den bedste garanti for, at borgerne får den bedst mulige service.

Læs mere på
www.gentofte.dk

Skriv i din ansøgning, at du har set opslaget på lærerjob.dk

Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation
Gentofte Kommune
Maglegård Skolevej 1
2900 Hellerup
Kontaktperson
 
Tlf
39460531
Adresse
2820 Gentofte
Danmark
Praktisk information
Oprettet
12-04-2021
Udløber
05-05-2021
Kviknummer
LJA-81947495
Jobtype
Vikar/barsel
Fag
Øvrige Job
Beliggenhed