Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

To ambitiøse afdelingsledere til Bellahøj Skole

Københavns Kommune Bellahøj Skole

København, Storkøbenhavn

Indrykket
04-05-2022
Kontakt
Københavns Kommune Bellahøj Skole
Svenskelejren 18
2700 Brønshøj
Kontakt
Skoleleder Mette Grønlund 
Tlf
2247 6277
Svenskelejren 18
2700 Brønshøj
Danmark
Praktisk information
Oprettet
04-05-2022
Udløber
27-05-2022
Kviknummer
LJA-83584534
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Ledelse, Øvrige Job

Brænder du for ledelse af en skole, hvor hvert barn gennem læring og trivsel, udvikler sig i et trygt og mangfoldigt fællesskab, og hvor bevægelse og idræt er en prioriteret del af hverdagen?

 

Vi søger to ambitiøse afdelingsledere:

 

 

 • En afdelingsleder for indskolingen 0.-3. årgang og en M-klasse, hvor fokus blandt andet er på det tværfaglige samarbejde, skoleindskrivning, klassedannelse og trivsel i klassefællesskaberne.

 

 • En afdelingsleder for udskolingen 7.-9. årgang, hvor fokus blandt andet er på ungemiljøer, prøver og faglighed, ledelse af i-linje og gode stærke læringsmiljøer.

 

 

Som afdelingsleder hos os skal du være med til at stå i spidsen for den faglige og strategiske ledelse på skolen bl.a. ved at lede dataunderstøttet og sætte tydelige mål og forventninger til arbejdet med elevernes læring og trivsel, ligesom du skal være et fyrtårn for skolens medarbejdere og skabe fælles retning til gavn for elevernes faglige resultater.

 

Bellahøj Skole er en mangfoldig skole. Her mødes børn med mange forskellige etniske baggrunde. Vi arbejder hver dag med fokus på vores elevers faglige udvikling og for os går høj faglighed og trivsel hånd i hånd.

 

Du bliver en del af et ret nyt ledelsesteam, som består af skoleleder, tre afdelingsledere og en KKFO-leder, og vi skal sammen være med til at forsætte den gode udvikling på Bellahøj Skole. En af vores første opgaver bliver at definere os som team, som ledelse og at undersøge og afdække hvilke værdier, vi sammen vil lede på og med. Til efteråret 2022 skal vi som team deltage i den nye fælles lederuddannelse i Københavns Kommune.

 

KKFOen er en naturlig del af skolen og en integreret del af ledelsen, og vi arbejder målrettet og kontinuerligt med at se det hele barn. Vi søger derfor to ledere, som:

 

 

 • har dokumenteret koordinator- og/eller ledelseserfaring, erfaring fra uddannelsesverdenen og relevant lederuddannelse

 

 • er dygtige personaleledere, som både favner den nære og strategiske ledelse

 

 • er dygtige til udvidet og tæt skole/hjemsamarbejde og har et højt engagement i eleverne og deres familier

 

 • kan rumme ledelsesperspektiv for både egen afdeling og hele skolen med henblik på et tæt samarbejde med det øvrige ledelsesteam

 

 • er gode til at få ideer til udvikling af pædagogisk praksis og kan formidle teori til praksis

 

 • kan arbejde strategisk med skolens resurser, så både økonomi og vidensresurser har fokus på skolens kerneopgave: elevernes læring og trivsel

 

 • er energiske, konkrete og løsningsorienterede i forhold til de mange forskellige opgaver, ledelse af en skole kræver

 

 

Som afdelingsleder for indskolingen, skal du i samarbejde med KKFO-lederen stå i spidsen for det tværprofessionelle samarbejde og være drivkraft og ankerperson på indskrivning og samarbejde med områdets børnehaver.

Som afdelingsleder for udskolingen, skal du i samarbejde med koordinator for idrætslinjen stå for optagelse af elever og ansættelse af elite-trænere samt organisering.

 

Vi tilbyder derudover, at du

 

 

 • skal fungere som afdelingsleder for din egen afdeling og skal stå for MUS, fokussamtaler og deltagelse på teammøder i nødvendige omfang

 

 • bliver en del af et kollegialt fællesskab med områdets andre ledelser (et fagligt fællesskab med Københavns 70 folkeskoler og specialskoler) og desuden får et bredt samarbejde med klyngeledere og andre ledere fra hele 0-18-års området

 

 • vil indgå i et læringsnetværk med skoleledelserne på Rødkilde Skole og Brønshøj Skole

 

 • løbende får forskellige former for ledelsesudvikling

 

 

Om Bellahøj Skole og KKFO

Bellahøj Skole har 700 elever og 135 medarbejdere. Skolen er to/tre-sporet fra 0.-6. klasse og fire-sporet fra 7.-9. klasse. Med idræt som profil har vi fokus på idræt og bevægelse, og eleverne har bl.a. to ekstra timers idræt på skemaet. Skolen har et dygtigt, engageret og velfungerende personale, som arbejder målrettet på, at alle børn bliver så dygtige de kan. Vi arbejder i årgangsteam og har fleksibel planlægning. Vi arbejder tæt sammen med skolebestyrelsen, som er en aktiv del af skolens samlede strategiske ledelse. Vi har et stærkt fællesskab mellem skole og fritid. Ledelse, lærere og pædagoger arbejder tæt sammen om barnets faglige, sociale og personlige udvikling.

 

Skolen er nyrenoveret og har derfor moderne faglokaler og klasselokaler, og vi bor i et grønt område med gode udefaciliteter som boldbaner, amfiteater, mose og park.

 

Tiltrædelse den 1. august 2022 eller snarest derefter. Ansættelse sker i henhold til gældende overenskomst. I forbindelse med ansættelserne indhenter vi børne- og straffeattest og tager referencer.

 

Yderligere oplysninger

Vil du høre mere om stillingerne, er du velkommen til at kontakte skoleleder Mette Grønlund på 2247 6277.

 

Sammen med din ansøgning beder vi dig vedhæfte CV og uddannelsesbevis og skriv hvilken stilling, du er mest interesseret i.

 

Søg via linket senest fredag den 27. maj 2022

Vi holder ansættelsessamtaler den 2. og 7. juni.

 

Børne- og Ungdomsforvaltningens opgave i Københavns Kommune er at drive og udvikle dagtilbud, skoler, fritids-, special- og sundhedstilbud af høj kvalitet. Sammen med forældrene skabes rammerne for, at alle københavnske børn og unge kan få en god udvikling og uddannelse, samt en sund opvækst, der kan danne grundlaget for trivsel og livsglæde i fællesskab med andre.
Ansøgning skal sendes igennem dette link:
https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=1518&ProjectId=182971&DepartmentId=19119&MediaId=4747&SkipAdvertisement=true

Venlig hilsen
Københavns Kommune

Skriv i din ansøgning, at du har set opslaget på lærerjob.dk

Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation
Københavns Kommune Bellahøj Skole
Svenskelejren 18
2700 Brønshøj
Kontaktperson
Skoleleder Mette Grønlund 
Tlf
2247 6277
Adresse
Svenskelejren 18
2700 Brønshøj
Danmark
Praktisk information
Oprettet
04-05-2022
Udløber
27-05-2022
Kviknummer
LJA-83584534
Jobtype
Fuldtid
Fag
Ledelse, Øvrige Job
Beliggenhed