Del
Gem annonce

Timelærere til matematik, fysik og teknikfag på EUX

Syddansk Erhvervsskole

Odense, Fyn

Indrykket
22-11-2021
Kontakt
Syddansk Erhvervsskole
Munkebjergve 130
5230 Odense M
Kontakt
Eric Wanscher
Tlf
2479 7799
Munkebjergve 130
5230 Odense M
Danmark
Praktisk information
Oprettet
22-11-2021
Udløber
12-12-2021
Kviknummer
LJA-82986297
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Fysik/kemi, Matematik, Øvrige Job

Har du lyst til at blive en del af underviserteamet i EUX-afdelingen på Syddansk Erhvervsskole i Odense, så er her en rigtig god mulighed.

 

Vi arbejder i et nyskabende, innovativt og teknisk/naturvidenskabeligt miljø og søger timelærere, der kan varetage undervisning på deltid eller fuldtid frem til sommerferien 2022. Hvis du har kompetencer til at undervise i et eller flere af følgende fag, så venter vi spændt på at høre fra dig:

 

 • Matematik C

 • Fysik C

 • Fysik B

 • Teknikfag B, byggeri og energi

   

  Når du underviser på C-niveau kræver det linjefag eller tilsvarende. Fysik B kræver kompetencer til at undervise på gymnasieniveau. Du kan undervise i teknikfag B, byggeri og energi, hvis du f.eks er uddannet bygningskonstruktør, bygningsingeniør eller arkitekt.

   

  EUX-afdelingen understøtter den fortsatte, hastige vækst i skolens EUX-aktiviteter, hvor EUX-eleverne gennemfører erhvervsuddannelse kombineret med gymnasiale fag. De opnår både erhvervskompetence inden for sit fag og studiekompetence til videregående uddannelser.

   

  I EUX-afdelingen underviser vi i EUX-fagene på forskellige niveauer og i tæt samspil med erhvervsuddannelserne. Vi lægger vægt på, at du bringer din faglighed i spil og inspirerer de unge til at arbejde kreativt, nysgerrigt og målrettet med fagene. Det er vigtigt, at eleverne oplever en god sammenhæng mellem undervisningen i EUX-fagene og den faglige undervisning, der er knyttet til elevernes branche. EUX-afdelingens undervisningsaktiviteter indgår i en lang række EUX-uddannelser: automatiktekniker, smed, industritekniker, elektriker, teknisk designer, tømrer, murer, ejendomsservicetekniker, bygningsmaler, sikkerhedsvagt samt VVS- og energiuddannelsen.

   

  Vores elever arbejder fokuseret for at nå målene i uddannelserne og vi møder eleverne i øjenhøjde med blik for den enkeltes styrker og udfordringer. Vi lægger stor vægt på kreativitet, dynamik og nytænkning og vores særlige omdrejningspunkt er samspillet mellem teori og praksis.

   

Timelærerstillingerne er med løn og ansættelse i henhold til gældende overenskomst. Tiltrædelse den 3. januar 2022 eller efter aftale. Arbejdssted er i Odense. Alle interesserede med relevant ansøgerprofil opfordres til at søge. Send din ansøgning med dokumentation for uddannelser via www.sde.dk/om-os/ledige-stillinger/ så vi har den senest søndag den 12. december 2021.

 

Yderligere oplysninger

Du kan læse mere om Syddansk Erhvervsskole på www.sde.dk og du er meget velkommen til at kontakte campuschef Eric Wanscher på telefon 2479 7799 for en snak om stillingerne.

 

Skriv i din ansøgning, at du har set opslaget på lærerjob.dk

Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation
Syddansk Erhvervsskole
Munkebjergve 130
5230 Odense M
Kontaktperson
Eric Wanscher
Tlf
2479 7799
Adresse
Munkebjergve 130
5230 Odense M
Danmark
Praktisk information
Oprettet
22-11-2021
Udløber
12-12-2021
Kviknummer
LJA-82986297
Jobtype
Fuldtid
Fag
Fysik/kemi, Matematik, Øvrige Job
Beliggenhed
Gem annonce