Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Thurø Skole søger en engageret skoleleder til en helt særlig skole, et helt særligt sted

Svendborg Kommune

Svendborg, Fyn

Indrykket
23-02-2023
Kontakt
Svendborg Kommune
Ramsherred 5
5700 Svendborg
Tlf
62 23 30 00
Kontakt
Thurø Skole - Kathrine Vestergaard Hyttel
Tlf
5128 4140
Bergmannsvej 25
5700 Svendborg
Danmark
Praktisk information
Oprettet
23-02-2023
Udløber
22-03-2023
Kviknummer
LJA-84558855
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Ledelse, Øvrige Job

 • Vil du stå i spidsen for en skole, hvor elevernes trivsel er absolut i top?
 • Er du i øjenhøjde med menneskerne omkring dig, og formår du at være nærværende og lydhør overfor både elever, medarbejdere, forældre?
 • Har du lyst til at arbejde på en ø-skole med 10 minutter til Svendborg centrum?

Så er du måske vores nye skoleleder.


Om jobbet

Thurø Skole er en velfungerende skole, der er inde i en god udvikling. Du vil møde dygtige og engagerede medarbejdere, aktive forældre, der støtter op om og står bag vores skole, samt en skøn elevgruppe.

Som skoleleder på Thurø Skole bliver du en del af et ledelsesteam på to, dig selv og en viceskoleleder, godt understøttet af vores skolesekretær. Din hovedopgave bliver at lede den fortsatte pædagogiske og faglige udvikling af Thurø Skole i samarbejde med de øvrige medarbejder.

Derudover vil du få ansvar for økonomistyring samt budgetopfølgning, og så vil det være en fordel, hvis du har kendskab til opgaveoversigter og TRIO.

Som udgangspunkt varetager du ledelsen af indskolingen, SFO og forårsSFO i samarbejde med to koordinatorer. Viceskolelederen er pt. afdelingsleder for mellemtrinnet, men den endelige opgavefordeling aftales mellem jer to.

Vi har en forventning om, at du kan sætte en klar retning for udviklingen af Thurø Skole, men med respekt for det eksisterende, så der er en fortsat rød tråd.
Aktuelt arbejder skolen med udvikling af mangfoldige læringsmiljøer, professionelle læringsfællesskaber (PLF) og Low Arousal.

Endelig hører Svendborg Kommunes sejlcenter Skolen på Vandet - til Thurø Skole.

Her får 3000 elever hvert år mulighed for at blive undervist i sejlads, kano, kajak, robåde m.v. Der er ansat en koordinator, der står for den daglige drift.


Om dig

Du motiveres af at være leder på en børneskole fra 0. til 6. klassetrin og har blik for de spændende udfordringer og muligheder, der ligger i arbejdet med netop denne aldersgruppe.

Du vil hverdagen på skolen, så du er til stede, du er tilgængelig, og du er tæt på den pædagogiske praksis både i undervisnings- og fritidsdelen. Og så er ordentlighed, tillid og empati grundlæggende værdier, du kan kende hos dig selv. 

Derudover ønsker vi os en skoleleder, der: 

 • Har ledelseserfaring
 • Har pædagogisk indsigt og viden
 • Er lydhør og åben for dialog
 • Kan omsætte intentioner til handling, men samtidig se værdien i at være tålmodig, så man får alle med
 • Ikke er bleg for at uddelegere, når det giver mening 
 • Er god til at kommunikere 
 • Bevarer overblikket, følger op og afslutter
 • Kan skabe meningsfulde sammenhænge 
 • Arbejder transparent og er god til at begrunde og forklare beslutninger
 • Ved hvordan man sætter et plaster på.

Endelig er vi en personalegruppe præget af humor og en uhøjtidelig omgangstone, som du meget gerne skal kunne se dig selv i.


Om os

Thurø Skole ligger i et naturskønt område og er kendetegnet af et stort lokalt engagement. Skolen har lige nu 27 lærere, 7 pædagoger, 1 sekretær og 2 ledere.
Pt. har vi 310 elever, men elevtallet er i disse år støt stigende, da tilflytningen til Thurø er markant, og allerede til sommer forventes det øget til ca. 330 elever. I de kommende år forventes skolen at gå fra to til tre spor.
Der er god trivsel og gode faglige resultater blandt eleverne. Høj trivsel gør sig også gældende for medarbejderne, og de er stolte af deres skole.

På Thurø Skole tilbyder vi mangfoldige læringsmiljøer, hvor eleverne oplever, at de udvikler faglige kompetencer og har plads og deltagelsesmuligheder i fællesskabet. De har mulighed for at engagere sig og få ro til fordybelse og kreativ udfoldelse. Trivsel og faglighed går med andre ord hånd i hånd.

Både de store og små fællesskaber vægtes højt. Vi ønsker, at eleverne oplever tryghed og trivsel og voksne med overskud og tid til den enkelte. Vi arbejder også for, at eleverne tilbydes gode muligheder for at lege og få kammerater.

Forældreopbakningen på skolen er stor, og forventningerne er høje. Vi arbejder tæt sammen med den enkelte familie. Derfor vægter vi et højt informationsniveau og en god kommunikation med alle. 

Skolen er opført i 1904, men har sidenhen gennemgået flere ombygninger, senest i 2015. Der er tale om skole i bygningsmæssig topform med moderne og tidssvarende lokaler. Vi har gode faciliteter med renoverede klasseværelser, flotte fagmiljøer, multisal, fælles bibliotek, stort legeareal og i det hele taget generelt god plads inde og ude.

Thurø Skole bruges af mange borgere i lokalsamfundet til undervisningsmæssige og kulturelle formål. Vi vægter åben skole og tilrettelægger undervisningen, så den i alle fag i videst muligt omfang udnytter de lokale muligheder og den smukke natur.

Kort sagt - Thurø Skole er summen af elever, medarbejdere, forældre og lokale borgere alle bidrager og alle er værdifulde, det ligger dybt i vores DNA. Thurø Skole er og bliver øens skole.


Svendborg Kommunes skolevæsen

Skolerne i Svendborg Kommune er noget helt særligt. Vi er optaget af at skabe og udvikle mangfoldige læringsmiljøer, der afspejler, de elever vi har. Derfor er vi hele tiden i bevægelse, med blikket skarpt indstillet på den pædagogiske og didaktiske udvikling af vores skoler.

Men vi er fælles om at løse opgaverne, og vi lægger vægt på et godt og ligeværdigt samarbejde på tværs, ligesom vi prioriterer videreuddannelse og faglige netværk. 
Vores udgangspunkt er gensidig respekt og stærke relationer - altid med fokus på at skabe de bedste læringsmuligheder for vores elever. 

Og så er alle vores folkeskoler idrætsskoler med højt til loftet og plads til mangfoldige måder at lære på. Vi har både en Naturskole og et Sejlcenter, ligesom vi har et stærkt samarbejde med både kultur- og idrætsorganisationer.


Om Svendborg Kommune

Svendborg Kommune er i vores øjne en arbejdsplads af en helt perfekt størrelse: Vi er små nok til at være tæt på hinanden i et varmt uhøjtideligt fællesskab med korte kommandoveje og uden skjulte dagsordner. Og vi er store nok til at have god plads til ambitioner, høj faglighed og rige muligheder for udvikling. 

Vi holder af hverdagen og insisterer på, at det skal være rart at gå på arbejde. Vi har travlt, men ikke for travlt til at hjælpe hinanden.

Vores værdier findes ikke kun på papiret, vi bruger dem faktisk som kompas hver dag. Vi møder hinanden i øjenhøjde, i dialog og med tillid, og sammen skaber vi en tryg ramme, hvor vi alle kan løse vores opgaver selvstændigt, fleksibelt og ansvarligt. 

Som ny skoleleder i Svendborg Kommune bliver du en del af en skoleledergruppe, der tør drøfte både nemme og svære ting. Du får et introduktionsforløb både til kommunen og til skoleområdet, ligesom du tilbydes et sparringsforløb med en erfaren skoleleder fra kommunen i tæt samarbejde med Skole- og Uddannelseschefen.  


Løn og ansættelse

Der er tale om en fast stilling på 37 timer om ugen med forventet tiltrædelse 1. juni 2023.

Løn og ansættelse efter gældende overenskomst. 

Arbejdsstedet er: Thurø Skole, Bergmannsvej 25, 5700 Svendborg

Vi opfordrer til, at du aflægger skolen et besøg, inden du ansøger. 

Kontakt viceskoleleder René Ellegaard Frederiksen på tlf. 62 23 47 84 eller 51 54 58 80

Derudover henvises der til skolens hjemmeside: https://thuroeskole.aula.dk/

Du er også velkommen til at kontakte Skole- og Uddannelseschef Kathrine Vestergaard Hyttel på 
tlf. 51 28 41 40, hvis du har generelle spørgsmål til arbejdet som skoleleder i
Svendborg Kommune.

HR-afdelingen indhenter straffeattest og børneattest på den ansøger, der bliver ansat.

Det er en forudsætning for ansættelsen, at attesterne er tilfredsstillende i forhold til stillingen. Vurderingen foretages af Juridisk Afdeling i samarbejde med direktøren for området.


Ansøgningsfrist og samtaler

Ansøgningsfrist: 22. marts 2023. 

De kandidater, der udvælges til samtale, vil blive orienteret onsdag den 29. marts.

Man vil blive bedt om at forberede et kort oplæg forud for første samtale, ligesom der vil blive stillet en case forud for selve samtalen. 

Der afholdes 1. samtale tirsdag den 11. april 2023 og 2. samtale fredag den 21. april 2023. 

Mellem første og anden samtalerunde vil der blive udarbejdet en lederprofil på de kandidater, der går videre. 
 

Velkommen til Svendborg - Øhavets hovedstad!
Svendborg har en suveræn beliggenhed midt i den skønneste natur, på kanten af det Sydfynske Øhav og med en mini-metropol, der byder på det hele. Vi tøver ikke, når vi med stolthed kalder Svendborg for Fyns kulturhovedstad. Vi har en charmerende bymidte og livlig handelsby med teatre og museer samt et rigt foreningsliv. Vores dagtilbud og folkeskoler er i top og med særligt fokus på bevægelse og sport, og vi har flere videregående uddannelser, som snart samles i et attraktivt uddannelsesmiljø ved havnen. Svendborg er placeret midt i landet med en halv time til Odense og under to timer til København og Århus. Svendborg er med sine godt 59.000 indbyggere Fyns andenstørste kommune.

Skriv i din ansøgning, at du har set opslaget på lærerjob.dk

Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation
Svendborg Kommune
Ramsherred 5
5700 Svendborg
Tlf
62 23 30 00
Kontaktperson
Thurø Skole - Kathrine Vestergaard Hyttel
Tlf
5128 4140
Adresse
Bergmannsvej 25
5700 Svendborg
Danmark
Praktisk information
Oprettet
23-02-2023
Udløber
22-03-2023
Kviknummer
LJA-84558855
Jobtype
Fuldtid
Fag
Ledelse, Øvrige Job
Beliggenhed