Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Teamleder til PPR

Vordingborg Kommune - Afdeling for Skoler, PPR og Forebyggelse

Vordingborg, Sydsjælland inkl. Møn

Indrykket
03-05-2022
Kontakt
Vordingborg Kommune - Afdeling for Skoler, PPR og Forebyggelse
Østerbro 2
4720 Præstø
Kontakt
PPR - Vordingborg Kommune Leder Katarina Kjærulff Linck
Tlf
29 65 00 82
Østerbro 2
4720 Præstø
Danmark
Praktisk information
Oprettet
03-05-2022
Udløber
24-05-2022
Kviknummer
LJA-83582248
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Ledelse, Pædagogisk psykologisk rådgivning (PPR), Øvrige Job

Har du interesse for ledelse og erfaring med PPR, så har vi et udfordrende og udviklende job til dig.

PPR i Vordingborg er i konstant udvikling. Vi er et team præget af stærk faglighed, stort engagement og solidt fællesskab. Meget fungerer godt, men vi er også ambitiøse og ønsker at styrke vores arbejde omkring børn og unges udvikling. Det kalder på mere ledelse. Derfor har vi oprettet en ny stilling som teamleder. Måske er det noget for dig?


Om jobbet
Som teamleder skal du bidrage til at styrke et i forvejen kompetent PPR. Opgaverne er bl.a. at afklare og tydeliggøre procedurer, koordinere indsatser, give sparring på komplekse sager, bidrage til strategiudvikling samt til udvikling af metodiske tilgange og tilbud. Som teamleder vil du kunne bringe både faglig og ledelsesmæssig legitimitet ind i samarbejdet med skoler og dagtilbud. Du vil repræsentere PPR i indsatser og projekter på tværs af kommunen samt varetage funktioner, der bidrager til en velfungerende, effektiv og dynamisk PPR både internt og eksternt.

Aktuelt arbejder vi fokuseret på at nedbringe ventetiden på udarbejdelse af pædagogiske psykologiske vurderinger, og på udvikling af tiltag som på sigt kan sikre, at børn og unge i Vordingborg Kommune får hurtigere, kvalificeret hjælp. Vi er i gang med at etablere en ny faggruppe af pædagogisk psykologiske konsulenter for at kunne tilbyde endnu flere praksisnære indsatser med fokus på at styrke gode læringsmiljøer og børnefællesskaber. Processer vi ønsker, at du er med til at udvikle og underbygge.

Da stillingen er nyoprettet, vil der være mulighed for at være med til at påvirke indholdet af den, og der vil være fokus på, hvordan dine interesser og kompetencer bedst bringes i spil. Du kommer til at indgå i et tæt samarbejde med leder af PPR og bliver forankret med arbejdsplads i PPRs hovedkvarter i Præstø.


Din profil
Du ønsker at understøtte et velfungerende og tværfagligt samarbejde internt i PPR og med eksterne samarbejdspartnere. Du gør dig tanker om og har ideer til hvordan PPRs funktioner bedst muligt udfoldes og udvikles i den kommende tid. Du kan lide at strukturere og har talent for at organisere og holde mange bolde i luften. Du kan kommunikere tydeligt i skrift og tale og indgår i dialog med andre med nysgerrighed og respekt. Du er god til at lytte og inddrager mange perspektiver i grundlaget for dine beslutninger. Du har lyst til at prøve kræfter med denne type stilling, og har muligvis erfaring med projektledelse eller lignende job, hvor der både arbejdes med de overordnede linjer samtidig med, at du til tider er helt tæt på processerne og medarbejderne. Du kan se dig selv i en afdeling med værdibaseret ledelse, hvor arbejdsmiljø og medarbejders trivsel ses som afgørende for at kunne nå vores overordnede mål om, at alle børn og unge skal trives bedst muligt ved at udvikle sig og opnå læring i opbyggelige fællesskaber.

Vi lægger vægt på at du

  • Har ledelseserfaring eller åbenlys talent for ledelse
  • Besidder en høj grad af relationskompetence og møder andre med en lyttende, refleksiv, respektfuld og anerkendende tilgang
  • Har solide administrative kompetencer og er motiveret for at skabe rammer og strukturer, der understøtter en velfungerende arbejdsplads
  • Arbejder struktureret og har et stærkt organisatorisk blik
  • Har relevant faglig erfaring - gerne med PPR, så du hurtigt og passioneret kan sætte din faglige viden i spil
  • Har mod til at bidrage med din faglighed og dit personlige præg
  • Har indgående kendskab til lovgivning i relation til PPR, eller interesse for at tilegne dig viden om det
  • Har en relevant uddannelsesmæssig baggrund


Om os
PPR er en selvstændig enhed under Afdeling for Dagtilbud og Skoler, og består af 18 psykologer, 7 tale-høre-konsulenter, 1 administrativ medarbejder og 1 leder.

Vi er en arbejdsplads præget af et højt fagligt og kollegialt engagement, fleksibilitet, varme og en uformel omgangstone. Dialog, inddragelse og samskabelse er kendetegnende for vores samarbejde. Vi har højt til loftet og plads til forskellighed. Idéer mødes med nysgerrighed, og der er ikke langt fra den gode idé til handling. Vi er hele tiden i bevægelse, både hvad angår faglighed, metodiske tilgange og tilbud.

Foruden klassiske PPR-opgaver varetager vi også en række ydelser under serviceloven, såsom samtaleforløb, børnepsykologiske undersøgelser og forældrekompetenceundersøgelser.
Forebyggelse og tidlig indsats prioriteres højt, bl.a. gennem udvikling af læringsmiljøer og tværfagligt samarbejde. Vi spiller sammen med andre forvaltninger omkring indsatser og projekter, hvor der er behov for at inddrage PPR-rådgivning og -faglighed.

Grundet kommunens geografiske størrelse er det en fordel, hvis du har kørekort og rådighed over egen bil.


Om Vordingborg Kommune
Vordingborg Kommune ligger en times kørsel fra København. Vi har Danmarks længste og en af de smukkeste kystlinjer på 385 km. Vi har mange hyggelige havne og flere gode badestrande. Du kan bo og arbejde nær ved skov og strand og alligevel være tæt på de mange gode indkøbsmuligheder og kulturelle tilbud i vores byer og købstæder. Vi er ca. 45.500 indbyggere og 4.000 medarbejdere, som arbejder ud fra værdierne: Dialog, Respekt, Synlighed, Udvikling og Dynamik.

For yderligere oplysninger om kommunen se www.vordingborg.dk.


Ønsker du at vide mere om jobbet er du velkommen til at kontakte leder af PPR Katarina Kjærulff Linck på 2965 0082 for yderligere oplysninger. Vi ser frem til at høre fra dig.


Ansøgningsfrist: tirsdag d. 24. maj kl. 12

Der afholdes 1. ansættelsessamtale onsdag d. 1. juni og 2. ansættelsessamtale torsdag d. 9. juni. Der indhentes referencer mellem 1. og 2. ansættelsessamtale.

Tiltrædelse:  1. september 2022 eller efter aftale.

Løn- og ansættelsesvilkår i.h.t. gældende overenskomst og principperne i Ny løn.
Vi gør opmærksom på, at Vordingborg Kommune indhenter straffe- og børneattest ved ansættelsen.

Se stillingsopslaget og søg stillingen ved at bruge dette link (KLIK HER)

Skriv i din ansøgning, at du har set opslaget på lærerjob.dk

Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation
Vordingborg Kommune - Afdeling for Skoler, PPR og Forebyggelse
Østerbro 2
4720 Præstø
Kontaktperson
PPR - Vordingborg Kommune Leder Katarina Kjærulff Linck
Tlf
29 65 00 82
Adresse
Østerbro 2
4720 Præstø
Danmark
Praktisk information
Oprettet
03-05-2022
Udløber
24-05-2022
Kviknummer
LJA-83582248
Jobtype
Fuldtid
Fag
Ledelse, Pædagogisk psykologisk rådgivning (PPR), Øvrige Job
Beliggenhed