Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Teamleder til Pædagogik, Læring og Udvikling i Center for Dagtilbud og Skole i Næstved Kommune

Næstved Kommune - (CDS)

Næstved, Sydsjælland inkl. Møn

Indrykket
03-05-2022
Kontakt
Næstved Kommune - (CDS)
Rådmandshaven 20
Center for Dagtilbud og Skole (CDS).
4700 Næstved
Kontakt
Centerchef Kathrine Ersted Sørensen 
Tlf
21 20 15 45
Rådmandshaven 20
4700 Næstved
Danmark
Praktisk information
Oprettet
03-05-2022
Udløber
01-06-2022
Kviknummer
LJA-83582388
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Ledelse, Øvrige Job

Alle børn skal have gode og ligeværdige muligheder for at udfolde sig i livet. Denne målsætning afspejler Byrådets kernevision i Næstved Kommune, og i Center for Dagtilbud og Skole arbejdes der hver dag målrettet på at indfri visionen med fokus på høj faglighed og kvalitet i opgaveløsningen. Vores kommende teamleder af Pædagogik, Læring og Udvikling bliver en væsentlig del af et nyt sammensat lederteam i en ambitiøs storkommune. Med kerneværdierne TILLID, HELHED og DIALOG i front, tilstræber centret tværgående og sammenhængende opgaveløsning til gavn for kommunens borgere.

Center for Dagtilbud og Skole
Pædagogik, Læring og Udvikling er ét ud af to centraladministrative teams i Center for Dagtilbud og Skole (CDS). Det andet team hedder Administration, Tilsyn og Styring og skal også have ny leder. Dertil hører 12 decentrale virksomheder under centrets ledelse med reference til centerchefen Katrine Ersted Sørensen (pr. 1. maj 2022).

CDS har en bred vifte af kommunale opgaver inden for dagtilbuds- og skoleområdet og dertil en række opgaver, som går på tværs af CDS og Center for Børn og Unge (CBU) for at favne hele 0-18 års området. Center for Dagtilbud og Skole betjener børn, unge og deres forældre og arbejder inden for den givne lovgivning og de politisk vedtagne 2025-mål på tværs af CBU og CDS og med årlige delmål på både dagtilbuds- og skoleområdet.

Opgaven
Den kommende teamleder for Pædagogik, Læring og Udvikling er i tæt samarbejde med centerchefen og teamlederen for Administration, Tilsyn og Styring ansvarlig for at sikre, at centret arbejder indenfor den givne lovgivning og de politisk vedtagne målsætninger og visioner på dagtilbuds- og skoleområdet. Teamlederen skal understøtte centrets samarbejde med den politiske ledelse og skabe relevant sammenhæng og overensstemmelse mellem det politiske beslutningsniveau og virksomhederne (skoler, daginstitutioner, dagpleje mv.). Teamlederen skal indgå i et nyt lederteam sammen med centerchefen og teamlederen for Administration, Tilsyn og Styring og får således en helt unik mulighed for at sætte en samlet retning og skabe et solidt afsæt for den videre udvikling af centrets serviceniveau, politiske betjening og sammenhængende opgaveløsning. Der er ansat i alt 26 medarbejdere i de to teams, hvoraf 14 af disse er i Pædagogik, Læring og Udvikling. Fælles for medarbejderne er solid faglighed, dedikation til kerneopgaven, stærk holdånd og masser af humor.

Profil
Vi søger en faglig leder til teamet, som har solid indsigt i og kendskab til dagtilbuds- og skoleområdet og en stærk faglig profil. Du har udpræget sans for udviklings- og implementeringsprocesser og kender til beslutningsprocesser og rammevilkår i en offentlig forvaltning. Vi lægger også vægt på, at du som personaleleder for teamets medarbejdere agerer tillidsfuldt, empatisk, troværdigt og tydeligt, at du nysgerrigt formår at sætte medarbejdernes forskellige fagligheder meningsfuldt i spil i opgaveløsningen samt tager vare på medarbejdernes generelle trivsel og arbejdsglæde. Det er vigtigt, at du er samarbejdende af natur, og så er politisk tæft og forståelse helt afgørende for at lykkes i stillingen.

Vi forestiller os, at du har en relevant uddannelsesbaggrund indenfor et af fagområderne suppleret med en relevant overbygning eller en videregående uddannelse indenfor humaniora eller samfundsvidenskab. Derudover har du god og relevant ledelseserfaring og gerne en lederuddannelse.

Du kan læse mere om opgaver og kompetencekrav i det udvidede profilmateriale på www.muusmann.com/stillinger.

Ansøgningsfrist: onsdag den 1. juni 2022

Du er også velkommen til at kontakte Mia Fruergaard, partner i MUUSMANN, tlf. 21 29 70 79 eller centerchef Kathrine Ersted Sørensen, tlf. 21 20 15 45, for yderligere information om stillingen.

Skriv i din ansøgning, at du har set opslaget på lærerjob.dk

Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation
Næstved Kommune - (CDS)
Rådmandshaven 20
Center for Dagtilbud og Skole (CDS).
4700 Næstved
Kontaktperson
Centerchef Kathrine Ersted Sørensen 
Tlf
21 20 15 45
Adresse
Rådmandshaven 20
4700 Næstved
Danmark
Praktisk information
Oprettet
03-05-2022
Udløber
01-06-2022
Kviknummer
LJA-83582388
Jobtype
Fuldtid
Fag
Ledelse, Øvrige Job
Beliggenhed