Del
Gem annonce

Tale-hørekonsulent til et barselsvikariat på PUC

Rødovre Kommune

Rødovre, Storkøbenhavn

Indrykket
12-05-2020
Kontakt
Rødovre Kommune
Rødovre Parkvej 150
2610 Rødovre
Tlf
36 37 70 00
Kontakt
Pædagogisk Udviklingscenter Birte Riedel
Tlf
36377741 / 30767741
Rødovre Parkvej 150
2610 Rødovre
Danmark
Praktisk information
Oprettet
12-05-2020
Udløber
01-06-2020
Kviknummer
LJA-80259798
Jobtype
Fuldtid
Vikar/barsel
Arbejdsområde
Øvrige Job

Pædagogisk Udviklingscenter (PUC) søger en tale-hørerkonsulent 37 timer om ugen til et barselsvikariat fra 1. august 2020.

Arbejdsopgaverne omfatter fem dagtilbud, to skoler og sproggruppeforløb til førskolebørn i samarbejde med  en tale-hørekonsulent, en ergoterapeut og en fysioterapeut.

Du bliver én af otte tale-hørekonsulenter og daglig leder. Vi har fælles kontor og ugentlige møder, hvor vi deler erfaringer, har sparring og fælles faglig udvikling. Udvikling af opgaveløsningen og implementering af nyeste faglig viden er en vigtig del af vores professionelle identitet. Vi har plads til humor og fællesskab.

Du vil få et tæt, tværfagligt samarbejde med øvrige faggrupper på PUC (psykologer, talehørekonsulenter, ergoterapeut og fysioterapeut).
På PUC arbejder vi ud fra en systemisk tilgang med fokus på målstyret læring og inklusion i såvel konsultativ indsats som i vejledningsforløb.  Centralt for arbejdet er samskabelse med forældre og professionelle om børnenes læring, trivsel og udvikling.

I Rødovre Kommune er fokus Læringsfællesskaber for alle, og vi samarbejder om Den styrkede pædagogiske læreplan med dagtilbuddene.

Din profil

Du har diplom i logopædi eller er kandidat i audiologopædi. Det er vigtigt, du har lyst og interesse for børnelogopædi, og ser tværfagligt samarbejde, sparring og faglig udvikling som vigtige elementer i dit arbejde.

Du kan sætte din logopædiske viden i spil i en helhedsorienteret tilgang til både konsultativ indsats på individ- og gruppeniveau og ved individuelle vejledningsforløb.

På PUC vægter vi gode samarbejdskompetencer og du må gerne have erfaring med tværfagligt samarbejde. Dine evner til at organisere og arbejde selvstændigt er også væsentlige.

Vi forventer, at du har mod på at deltage aktivt i udviklingen og kvalificeringen af den logopædiske opgaveløsning i Rødovre Kommune og i tale-hørekonsulentgruppen.

Vi glæder os til at ansætte dig, som er kreativt tænkende, anerkendende og konstruktiv.

Derfor skal du vælge os

Rødovre Kommune er en kommune i stærk vækst og udvikling ikke mindst på børneområdet.
Vi er en gruppe med bred aldersfordeling og mangeårig erfaring.

PUC er en inspirerende og dynamisk arbejdsplads med et godt og innovativt arbejdsmiljø og en kultur præget af åbenhed og nysgerrighed. 

Vi har løbende fokus på at tilpasse os forandringerne på børneområdet. Vi er stolte af tværfaglige praksisfælleskaber på PUC, og i vores daglige opgaveløsning tilstræber vi et højt fagligt niveau og en omgangstone præget af gensidig respekt og humor.

Vores samarbejdspartnere fortæller os ofte, at de oplever en god stemning hos os.

Vi er pt. 45 ansatte fordelt på følgende faggrupper: tale-hørekonsulenter, ergoterapeuter, fysioterapeuter, psykologer, udviklingskonsulenter, administration og ledelse.

Løn og ansættelsesvilkår

I henhold til gældende overenskomst og efter aftale med den forhandlingsberettigede organisation.

Hvis du vil vide mere

Se mere på www.rk.dk . Du er også velkommen til at kontakte daglig leder Birte Riedel på 36 37 77 41/mobil 30 76 77 41 eller du kan læse mere om PUC på rk-puc.aula.dk.

Arbejdssted:  Pædagogisk Udviklingscenter, Tæbyvej 9 11.

Ansøgning

Send din ansøgning online med relevante bilag og referencer, så vi har den senest 1. juni 2020. Klik på knappen Ansøg online/Søg jobbet for at sende din ansøgning.

Ansættelsessamtaler 16. juni 2020.

Om os

Rødovre Kommune ser mangfoldighed som en styrke. Derfor opfordrer vi alle uanset alder, køn, handicap, livsstil, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge jobbet. Vi tilbyder vores medarbejdere en trivsels- og sundhedsordning med bl.a. fysioterapi, helbredstjek og massage.


Skriv i din ansøgning, at du har set opslaget på lærerjob.dk

Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ansøg nu
Virksomhedsinformation
Rødovre Kommune
Rødovre Parkvej 150
2610 Rødovre
Tlf
36 37 70 00
Kontaktperson
Pædagogisk Udviklingscenter Birte Riedel
Tlf
36377741 / 30767741
Adresse
Rødovre Parkvej 150
2610 Rødovre
Danmark
Praktisk information
Oprettet
12-05-2020
Udløber
01-06-2020
Kviknummer
LJA-80259798
Jobtype
Fuldtid
Vikar/barsel
Fag
Øvrige Job
Beliggenhed
Gem annonce