Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

TAGASKOLEN STU KØBENHAVN og BORNHOLM SØGER LÆRERUDDANNET/PÆDAGOGUDDANNET UNDERVISER MED GODE RELATIONELLE KOMPETENCER

Taga Skole

København, Storkøbenhavn

Indrykket
29-04-2021
Kontakt
Taga Skole
Esromgade 15
2200 København N
Kontakt
Espen Hjøllund
Tlf
20681346
Esromgade 15
2200 København N
Danmark
Praktisk information
Oprettet
29-04-2021
Udløber
15-06-2021
Kviknummer
LJA-82030266
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Dansk, Matematik, Øvrige Job

TAGASKOLEN er en STU, der underviser unge med indlæringsvanskeligheder, psykisk sarbare unge samt unge med gennemgribende udviklingsforstyrrelse inden for autisme og ADHD-spektret. Skolen har eksisteret siden 2011, og har der 4 afdelinger hvor to ligger i København, en Helsingør og en på Bornholm, med tilsammen ca. 130 studerende efter sommerferien.

TAGASKOLENs mission er, at alle studerende gennemfører deres uddannelse og afslutter deres STU med færdigheder og kompetencer, som efter den enkeltes udgangspunkt, sætter dem i stand til at føre et sa selvstændigt og meningsfuldt voksenliv som muligt.

Vi har i foraret 2021 faet stor tilgang af studerende, derfor skal vi bruge nye kollegaer i København og evt. på Bornholm

Som underviser pa TAGASKOLEN er det vigtig, at du har gode relationelle kompetencer. Du skal være nysgerrig pa den enkelte studerendes motivation og møde den unge anerkendende og ressourcefokuseret. Vigtigst af alt, skal du brænde for at hjælpe studerende i alderen 16-25 ar godt videre i voksenlivet.

Du skal som lærerudannet gerne være linjefagsuddannet eller have linjefagskompetence i faget matematik og/eller dansk, om end vi opfordre undervisere med alle fagkombinationer til at søge stillingen. Som pædagog og lære vil det være en fordel, hvis du har erfaring inden for det specialpædagogiske felt, har læsevejlederuddannelsen, erfaring med undervisning af unge ordblinde etc. Pa STU underviser vi i bade boglige, sociale og personlige kompetencer, ligesom praktik og botræning er en del af uddannelsen. Har du særlige interesseomrader, efteruddannelse eller lign., som kan relateres til dette, vil det være særdeles relevant at anføre i ansøgningen.

Som underviser pa TAGASKOLEN vil du, ud over de almindelige undervisningsrelaterede arbejdsopgaver, fa en kontaktunderviserfunktion. Du skal være indstillet pa en, til tider, uforudsigelig dagligdag og være klar til at rumme og støtte de studerende i deres mangeartede udfordringer.

Læs evt. mere om skolen, dens vision, værdigrundlag mv. pa skolens hjemmeside: www.tagaskolen.dk og https://www.facebook.com/Tagaskolen-960965490580603/?ref=br_rs.

Vi tilbyder

  • En dagligdag fyldt med glade og spændende unge
  • Faglig udvikling og efteruddannelse
  • En hverdag fyldt med udfordringer og humor
  • Relationsarbejde med de unge og deres netværk
  • En arbejdsplads med godt kollegialt samarbejde
  • Et job med plads til muligheder, initiativer og visioner og med fa begrænsninger

Stillingen er fuld tid og ønskes besat senest 1. august. Arbejdstiden er hverdage fra 08.00-15.30. Løn efter gældende overenskomst.

Alle ansøgninger skal sendes til job@tagaskolen.dk, Husk at skriv hvor du geografisk søger stillingen.

Ansøgningsfristen er 15. juni 2021. Ansættelsessamtaler bliver afholdt løbende.
I tilfælde af spørgsmal, kan du rette henvendelse til skoleleder Espen Hjøllund pa tlf: 20681346

Skriv i din ansøgning, at du har set opslaget på lærerjob.dk

Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation
Taga Skole
Esromgade 15
2200 København N
Kontaktperson
Espen Hjøllund
Tlf
20681346
Adresse
Esromgade 15
2200 København N
Danmark
Praktisk information
Oprettet
29-04-2021
Udløber
15-06-2021
Kviknummer
LJA-82030266
Jobtype
Fuldtid
Fag
Dansk, Matematik, Øvrige Job
Beliggenhed