Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Syvstjerneskolen i Værløse søger en dedikeret og dygtig udskolingsleder, der brænder for pædagogisk- og personalemæssig ledelse

Syvstjerneskolen

Furesø, Storkøbenhavn

Indrykket
31-05-2021
Kontakt
Syvstjerneskolen
Skovløbervangen 1
3500 Værløse
Tlf
72357000
Kontakt
Emmeline Trautner
Tlf
7216 4156
Skovløbervangen 1
3500 Værløse
Danmark
Praktisk information
Oprettet
31-05-2021
Udløber
11-06-2021
Kviknummer
LJA-82182226
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Lederjob

Syvstjerneskolen søger en udskolingsleder, der har mod på og lyst til – sammen med resten af ledelsesteamet- at danne og uddanne vores elever.

Vi søger en kollega, der har humor, visioner og er motiveret for at arbejde med at skabe læring for alle vores elever - især i udskolingen. Sammen med os, skal du være med til at lede og udvikle en skole, hvor alle elever bliver så dygtige som muligt i et miljø, hvor de føler, at de hører til.

Vi søger at skabe en professionel og attraktiv arbejdsplads for vores medarbejdere, hvor ledelsen er tæt på, inddragende og lyttende. Fordi vi tror på, at det motiverer til at skabe de bedste læringsbetingelser for vores elever.

Vi er på udkig efter en ny afdelingsleder, som har erfaring med at arbejde i udskolingen, og som er inspirerende, lyttende, igangsættende, god til at samarbejde, samlende og dynamisk – alt hvad der er brug for, når 5.-9. årgangs elever og lærere skal ledes på en god og konstruktiv måde.

Det vigtigste for os er:
  • at du lytter til og tilgodeser både personale, elever og forældre på en tillidsvækkende og tydelig måde
  • at du kan være med til at fastholde og udvikle de ansattes engagement i en konstruktiv dialog
  • at du er optaget af, hvad der fremmer et godt og trygt læringsmiljø både for elever og medarbejdere
  • at du er i stand til at skabe faglige dialoger om undervisning
  • at du motiverer til samarbejde, leder efter løsninger, og at du ikke bange for at konfliktmægle
  • at du har gode erfaringer med Aula, Teams og Meebook
  • at du har erfaring med udskoling og afgangsprøver i folkeskolen.

Det er en fordel, hvis du har kendskab til TRIO, planlægning af et skoleår og diverse indberetninger.

Det er endvidere en fordel, hvis du har relevant lederuddannelse eller ledelseserfaring.

Om Syvstjerneskolen
Syvstjerneskolen er en tre-sporet skole i Furesø Kommune med læringsfokuseret miljø. Skolen er placeret på 3 matrikler. Vi har ca. 750 elever og ca. 150 medarbejdere fordelt i indskoling, mellemtrin og overbygning. De yngste elever går på Lillestjernen, som ligger 800 m. fra selve Syvstjerneskolen. Vi har desuden et special- spor. Derudover har vi to velfungerende fritidstilbud, der er en del af skolens dagligdag.
Skolen er kendetegnet ved et positivt læringsmiljø, hvor vi har et anerkendende syn på, at alle elever lærer forskelligt. Vi har et stærkt fokus på målsætning, evaluering, progression, pædagogisk brug af IT, samarbejde og på, hvordan vi fastholder en fleksibel og varieret skoledag med både faglig, social og personlig udvikling. Medarbejderne på skolen er ambitiøse på skolens og elevernes vegne og spiller konstruktivt med i forhold til udvikling og fornyelse af skolen.
Skolens ledelsesteam består foruden dig af skoleleder, souschef, afdelingsleder for indskolingen, afdelingsleder for specialklasser og FFO-leder.
Lyder overstående som noget for dig, og har det gjort dig nysgerrig på vores dejlige skole, kan du få lidt flere oplysninger på vores hjemmeside https://syvstjerneskolen.furesoe.dk/

Yderligere oplysninger
Du er velkommen til at kontakte skoleleder Emmeline Trautner på tlf. nr. 7216 4156 for spørgsmål og uddybende beskrivelser af skolen og arbejdsopgaver, ligesom du er velkommen til at lave en aftale om at komme på besøg.

Praktisk
Ansøgningsfrist fredag d. 11 juni kl. 12.00, første samtalerunde onsdag d. 16. juni.
Stillingen er på fuld tid og ønskes besat fra 1. august 2021.

Stillingen er på fuld ledelsestid. Løn og ansættelsesforhold er efter gældende overenskomst og principperne for Ny Løn.


Job i Furesø? Kom og vær med!
I Furesø skaber vi løsninger sammen. Med kolleger på tværs af organisationen. Med brugere og borgere – ja med alle, vi er kommune for.
Fællesskaberne er vores svar på de udfordringer, vores velfærdssamfund står foran i de kommende år, hvor flere får brug for velfærdsydelser og over længere tid. Og hvor nye ideer derfor skal forny den service, vi yder.

Derfor giver vi plads til mødet mellem fagene og mellem mennesker, for det er her, innovationen opstår. Vi koordinerer med hinanden på tværs af titler og fagligheder, og vi holder godt styr på den daglige drift for at skabe sammenhæng for vores borgere. Vores hverdag har fokus på nærvær fremfor fravær på en sund arbejdsplads med røgfri arbejdstid. Så kom og vær med. Vi har også plads til dig.

Skriv i din ansøgning, at du har set opslaget på lærerjob.dk

Ansøg nu
Job i virksomheden

Del dette job

Virksomhedsinformation
Syvstjerneskolen
Skovløbervangen 1
3500 Værløse
Tlf
72357000
Kontaktperson
Emmeline Trautner
Tlf
7216 4156
Adresse
Skovløbervangen 1
3500 Værløse
Danmark
Praktisk information
Oprettet
31-05-2021
Udløber
11-06-2021
Kviknummer
LJA-82182226
Jobtype
Fuldtid
Fag
Lederjob
Beliggenhed