Del
Gem annonce

Strandgårdskolen søger fire speciallærere til gruppeordningen, samt en børnehaveklasseleder til almen delen

Strandgårdskolen

Ishøj, Storkøbenhavn

Indrykket
17-05-2023
Kontakt
Strandgårdskolen
Ishøj Søvej 200
2635 Ishøj
Tlf
+45 43 57 75 75
Kontakt
Viceskoleleder Tom Lillie eller afdelingsleder Preben Jakobsen
Tlf
43 73 58 61
Ishøj Søvej 200
2635 Ishøj
Danmark
Praktisk information
Oprettet
17-05-2023
Udløber
09-06-2023
Kviknummer
LJA-84785687
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Børnehaveklassen, Lærer, Specialpædagogik, Øvrige Job

Da vi har vokseværk og fået flere elever søger vi fire lærere med efteruddannelse indenfor specialområdet, eller lysten til at arbejde med feltet. Vi søger to lærere til indskolingen, og to lærere til udskolingen.


Derudover søger vi en børnehaveklasseleder til almendelen, da en af vores dygtige børnehaveklasseledere har valgt at gå på pension.

 

Vi mener, at alle børn har ret til de bedste muligheder for at føre deres drømme ud i livet.

Kom og vær en del af en inkluderende og ambitiøs gruppeordning i Ishøj, hvor denne ret gennemsyrer hverdagen. En gruppeordning, hvor vi i samarbejde med forældrene skaber rammerne for en helhed i skoledagen og SFO, løfter eleverne fagligt og socialt og skaber resultater, der baner vejen for deres drømme.

 

Vi har høj faglighed, godt pædagog/lærer-samarbejde, fleksibelt skema, selvstyrende teams og fagteams.
 

Du vil blive en del af et selvstyrende årgangsteam, som hjælper, støtter og bakker hinanden op i alt arbejdet omkring eleverne. På hver årgang arbejder vi med holddeling og støtter hinanden på tværs af klasser. Teamene udarbejder selv fleksible skemaer, hvilket giver en dynamisk og foranderlig skoledag, som vi tror på skaber den bedste læring for vores elever. Den nære relation til årgangen og de fleksible skemaer gør blandt andet teamet i stand til at lave længerevarende og meningsfyldte forløb, der kan strække sig over mange dage eller uger.

På skolen har vi en aftale om, at du kan forberede dig, hvor det giver bedst mening for dig, når det er foreneligt med dit team, skemaet og mødeaktiviteter. Vi vægter samarbejdet højt, og derfor er der også sat forberedelsestid af hver uge til et fælles teammøde, samt selvorganiseret tid til individuel og fælles forberedelse.

Du vil blive en del af en skole med mange sociale arrangementer personalet imellem. Vi får frugt om tirsdagen og spiser friskbagt brød hver fredag formiddag. Vi er også stolte af vores kantine, hvor du kan få formiddagsmad i 10-frikvarteret og købe frokost fra vores 90-100% økologiske og guldcertificerede kantine.

Strandgårdskolen består af 460 elever fra 0.-9. klasse. Heraf går 64 elever i vores gruppeordning, som er en del af en hel og sammenhængende skole i bevægelse.

Strandgårdskolen er en moderne og ny-renoveret skole, og vi er tæt på store, grønne arealer, stranden og kunstmuseet Arken og kun 17 min. i tog fra København H

Vi har dygtige vejledere, der er klar til at støtte og medpraktisere, og skolen satser bredt på kompetenceudvikling som en vej til skoleudvikling. Som Ishøj Kommunes spydspidsskole, og UNICEF certificeret rettighedsskole, går vi positivt og målrettet fremtiden i møde. Vi har viljen og styrken til at udfordre elevernes potentialer og hæver deres forventninger. Vi arbejder med fire kerneværdier: Nysgerrighed, inspiration, ansvar og mod.

Vi opfordrer dig til at besøge skolen, hvis du er interesseret i en af stillingerne, og vi glæder os til at høre fra dig.

Har du yderligere spørgsmål, er du velkommen til at kontakte en fra skolens ledelsesteam. Spørg efter Viceskoleleder Tom Lillie eller afdelingsleder Preben Jakobsen på telefon 43 73 58 61.

Søg stillingen på  www.ishoj.dk/job-hos-os  senest  fredag den 9. juni kl. 12.00 2023. Samtaler forventes afholdt løbende og opstart 1. august 2023.

 

Ishøj Kommune ønsker at afspejle samfundet. Derfor opfordres kvinder og mænd uanset alder, religion, handicap og etnisk baggrund til at søge.

Ishøj Kommune har indført røgfri arbejdstid pr. 1. august 2019.

Hvis du vil vide mere om at arbejde i Ishøj Kommune, kan du kigge videre  her.

Såfremt du ønsker at høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte


Tom Christian Lillie

Tlf.: 43735861


Preben Jakobsen

Tlf.: 43735861


Ansøgningsfrist:

9. juni 2023

Skriv i din ansøgning, at du har set opslaget på lærerjob.dk

Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation
Strandgårdskolen
Ishøj Søvej 200
2635 Ishøj
Tlf
+45 43 57 75 75
Kontaktperson
Viceskoleleder Tom Lillie eller afdelingsleder Preben Jakobsen
Tlf
43 73 58 61
Adresse
Ishøj Søvej 200
2635 Ishøj
Danmark
Praktisk information
Oprettet
17-05-2023
Udløber
09-06-2023
Kviknummer
LJA-84785687
Jobtype
Fuldtid
Fag
Børnehaveklassen, Lærer, Specialpædagogik, Øvrige Job
Beliggenhed
Gem annonce