Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Store Magleby Skole søger barselsvikar til udskolingen i dansk, engelsk og kulturfagene fra 1. februar 2022

Dragør Kommune

Dragør, Storkøbenhavn

Indrykket
08-11-2022
Kontakt
Dragør Kommune
Kirkevej 8
2791 Dragør
Tlf
32890100
Kontakt
 
2791 Dragør
Danmark
Praktisk information
Oprettet
08-11-2022
Udløber
30-11-2022
Kviknummer
LJA-84216404
Jobtype
Vikar/barsel
Arbejdsområde
Øvrige Job, Lærer

En af vores dygtige lærere skal på barselsorlov, så vi har brug for DIG til at tage over fra 1. februar og 13 måneder frem.
Stillingen indeholder dansk, kristendom, historie og engelsk i udskolingen.

Vores skole er ambitiøs og insisterer på at udvikle elevernes lyst til læring sideløbende med fællesskaberne på skolen. Er du klar til den opgave, vil vi meget gerne modtage din ansøgning.

Hvem er du?
Du er læreruddannet med indsigt i ovennævnte fag. Som lærer – i særdeleshed som klasselærer - er du en vigtig person i mange elevers hverdag. Denne opgave tager du fuldstændig på dig, men du er aldrig alene, da vi har og forventer et tæt teamsamarbejde. Desuden har du og teamet hyppig dialog, sparring og tæt kontakt med afdelingslederen om både stort og småt i skolehverdagen.
Vi går seriøst op i, at en god folkeskole står på et godt samarbejde mellem forældre, elever, medarbejdere og ledelse. Derfor vil du opleve, at du som medarbejder er dybt involveret i skolens udvikling
Du er faglig og ambitiøs, og også en holdspiller, der intuitivt ved, at vi bedst lykkes sammen.
Som lærer har du skarpt fokus på elevernes faglighed og trivsel, og du er opsat på at omsætte og udvikle din egen faglighed.

Skolens ambitioner
Store Magleby Skole er en 3 sporet folkeskole beliggende i Dragør Kommune. Skolen har ca. 730 elever fordelt på 31 klasser og 86 dygtige og engagerede medarbejdere. Vi er kendt for et godt kollegafællesskab, der ud over det daglige samarbejde også bæres af en velbesøgt fredagsbar og andre sociale arrangementer med kollegaerne hen over året.

Vi tager skolens mission helt alvorligt: At vi ønsker at uddanne og danne eleverne til at skabe det bedst mulige liv for sig selv og andre i et bæredygtigt, mangfoldigt og demokratisk samfund.

Det gør vi med respekt for fremtiden og vores eget ansvar, således er skolens vision: Vi er den forandring, vi ønsker at se i verden.

Du kan i øvrigt se mere om skolens udvikling på Store Magleby Skoles hjemmeside.

Interesseret?
Hvis du vil vide mere, er du velkommen til at kontakte afdelingsleder Steen Nielsen på telefon 30 10 10 83 eller mail steenn@dragoer.dk.

Stillingen er på fuld tid og løn og ansættelsesvilkår er efter gældende overenskomst.

Vi skal have din ansøgning senest onsdag den 30. november, og vi holder samtaler i uge 49. Du skal sende din ansøgning med oplysning om uddannelse og tidligere beskæftigelse via kommunens rekrutteringssystem: https://www.dragoer.dk/om-kommunen/job-i-dragoer-kommune/soeg-job

Dragør Kommune har ca. 14.500 indbyggere, og den kommunale organisation har ca. 1.100 medarbejdere. Vi er en attraktiv arbejdsplads og kan hver dag glæde os over engagerede og kvalificerede kollegaer, der bakker op om vores mål og værdier.

Som medarbejder i Dragør Kommune vil du opleve høj faglighed og et mindst lige så højt ambitionsniveau. Vi lægger vægt på trivsel og ønsker at skabe rammerne for et godt liv – både på og uden for arbejdspladsen.

Stillingsbetegnelse
Lærer

Ansættelsesforhold
Stillingen er på 37 timer ugentlig

Virksomhedsoplysninger
St. Magleby Skole

Tiltrædelse
1. februar 2023

Ansøgningsfrist
30. november 2022

Kontaktperson
Afdelingsleder Steen Nielsen, telefon 30 10 10 83 / mail steenn@dragoer.dk

Uddannelse
Lærer

Arbejdsområde
Skole

 

Skriv i din ansøgning, at du har set opslaget på lærerjob.dk

Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation
Dragør Kommune
Kirkevej 8
2791 Dragør
Tlf
32890100
Kontaktperson
 
Adresse
2791 Dragør
Danmark
Praktisk information
Oprettet
08-11-2022
Udløber
30-11-2022
Kviknummer
LJA-84216404
Jobtype
Vikar/barsel
Fag
Øvrige Job, Lærer
Beliggenhed