Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Specialskolen ved Tårnbygårdsskolen søger vikar som fysiklærer i udskolingen

Tårnby Kommune

Tårnby, Storkøbenhavn

Indrykket
12-01-2021
Kontakt
Tårnby Kommune
Englandsvej 392
2770 Kastrup
Kontakt
 
Tlf
32511733
2770 Kastrup
Danmark
Praktisk information
Oprettet
12-01-2021
Udløber
25-01-2021
Kviknummer
LJA-81572052
Jobtype
Vikar/barsel
Arbejdsområde
Øvrige Job

T?årnbygårdsskolen er Tårnby Kommunes specialskole for børn med vidtgående specialundervisningsbehov. Skolen oplever stor efterspørgsel, og med et stigende behov for specialiserede undervisningstilbud har Tårnby Kommune besluttet at udvide skolens kapacitet, således at skolen næste skoleår skal rumme yderligere elever. Derfor søger vi nu en dygtig lærer til at indgå i vores samlede personalegruppe bestående af både lærere og pædagoger.

Stillingen er tidsbegrænset fra 1/2-2021 (eller hurtigst muligt) til 24/6-2021.

Brænder du for at arbejde med specialundervisning, og er du en aktiv og engageret lærer, så er jobbet på Tårnbygårdsskolen måske det helt rigtige for dig.

Tårnbygårdsskolen er en skole med et rigtigt godt arbejdsmiljø, der vægter teamsamarbejde og tværfagligheden højt, hvorfor det forventes, at du har evner og lyst til at indgå i et tæt samarbejde med dit team, der består af lærere og pædagoger.

Som lærer på Tårnbygårdsskolen vil du indgå i et stærkt tværfagligt fællesskab, hvor nøgleordene er refleksiv praksis og professionalisme.

Tårnbygårdsskolen er en dejlig specialskole i Tårnby Kommune for børn med vidtgående funktionsvanskeligheder, som i de fleste tilfælde betegnes som børn med komplekse udfordringer indenfor autismespektret, børn med ADHD og børn med socio-emotionelle vanskeligheder. Nogle af børnene er normalt begavede og andre har nedsatte kognitive funktioner.

Du kan læse meget mere om Tårnbygårdsskolen på vores hjemmeside her.


Vi forventer, at du:
 • Har linjefag eller linjefagskompetender i fysik/kemi
 • Kan sætte en skoleramme, hvor hensynet til elevernes behov og trivsel spiller sammen med deres læring.
 • Fagligt kan samarbejde om og tage ansvar for en bred faglighed.
 • Kan arbejde tværfagligt og tematisk og altid prioriterer elevernes læring og trivsel.
 • Helst har viden om børn med særlige behov.
 • Er en god teammakker - kompetent, opmærksom, ansvarlig, engageret og med let til grin.
 • Ser og vægter forældresamarbejdet som en vigtig faktor.
 • Kan reflektere over eget virke samt give og modtage konstruktiv og faglig sparring.
 • Har gode kommunikationsevner mundtligt som skriftligt.

Vi kan tilbyde dig:
 • Et spændende job, hvor du udvikler dine specialpædagogiske kompetencer.
 • At du bliver en del af en personalegruppe med et godt sammenhold, hvor der også er plads til sociale aktiviteter.
 • At indgå i et professionelt læringsfællesskab med både lærere og pædagoger.
 • En hverdag, hvor to dage sjældent er ens.
 • En attraktiv ansættelse med en lokalaftale for arbejdstiden, der sikrer tid til forberedelse.
 • ?En arbejdsplads med frihed under ansvar og høj grad af medbestemmelse.

Løn- og ansættelsesvilkår

Ansættelsen sker i henhold til gældende overenskomst med Lærernes Centralorganisation efter forhandling.

Kommunens ansættelsespolitik indebærer, at der ved ansættelse indhentes referencer fra tidligere og nuværende arbejdssteder. Har du været ansat i Tårnby Kommune, vil der altid blive taget reference herfra. Der skal desuden ved ansættelse forevises straffeattest og indhentes børneattest. Ansættelsen vil være betinget af, at disse er tilfredsstillende.

Værdigrundlag og perspektiv for Tårnby Kommunale Forvaltning samt hvilke personalegoder Tårnby Kommune tilbyder, kan ses her.

Yderligere oplysninger

Ønsker du yderligere oplysninger om stillingen, er du velkommen til at rette henvendelse til afdelingsleder Susan Pedersen på telefon 32 51 17 33.

Vi forventer at afholde ansættelsessamtaler i uge 4.

Ansøgning

Ansøgning med dokumentation for uddannelse, oplysning om eventuel tidligere beskæftigelse, eventuel arbejdstilladelse og bilag sendes via nedenstående link. Vær opmærksom på, at Tårnby Kommune benytter et elektronisk rekrutteringssystem. Du bedes derfor så vidt muligt søge stillingen via nedenstående link. Såfremt du søger stillingen pr. brev, skal dette indeholde de samme oplysninger, som kræves af det elektroniske rekrutteringssystem.

Behandling af personoplysninger

Tårnby Kommune er dataansvarlig for de personoplysninger, som du registrerer og sender til kommunen via rekrutteringssystemet eller på anden vis ved ansøgning om job.

Oplysningerne vil alene blive brugt i rekrutteringsprocessen. Medlemmer af ansættelsesudvalget, for den stilling du søger, får adgang til dine registrerede personoplysninger i den tid rekrutteringsprocessen løber. Behandlingen af oplysningerne vil naturligvis være fortrolig og sikker.

Vi opbevarer din ansøgning samt øvrige oplysninger i op til 6 måneder efter endt rekrutteringsproces. Herefter slettes de automatisk.

Du har efter databeskyttelsesforordningen en række rettigheder. Herunder ret til at se de personoplysninger du har registreret hos os og ret til sletning af oplysninger. Læs i øvrigt her om dine rettigheder. Hvis du vil gøre brug af dine rettigheder skal du kontakte Tårnby Kommune, Organisations- og Personaleafdelingen. Adresse: Amager Landevej 76, 2770 Kastrup. Telefon: 3247 1280. E-mail: op2@taarnby.dk.

For henvendelse vedrørende den ledige stilling se kontaktoplysninger under overskriften 'Yderligere oplysninger'.

Har du spørgsmål til behandlingen af dine personoplysninger, og til hvordan dine rettigheder bliver udøvet i henhold til databeskyttelsesreguleringen, kan du kontakte Tårnby Kommunes databeskyttelsesrådgiver. Send e-mail sikkert: Link til Borger.dk
Telefon: 3247 1230. Ved brev: Tårnby Kommune, Organisations- og Personaleafdelingen, Amager Landevej 76, 2770 Kastrup, Att.: ”Databeskyttelsesrådgiver”.

Skriv i din ansøgning, at du har set opslaget på lærerjob.dk

Ansøg nu
Virksomhedsinformation
Tårnby Kommune
Englandsvej 392
2770 Kastrup
Kontaktperson
 
Tlf
32511733
Adresse
2770 Kastrup
Danmark
Praktisk information
Oprettet
12-01-2021
Udløber
25-01-2021
Kviknummer
LJA-81572052
Jobtype
Vikar/barsel
Fag
Øvrige Job
Beliggenhed