Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Specialskoleleder til Specialkompetence Holstebro

Holstebro Kommune

Holstebro, Vestjylland

Indrykket
28-09-2021
Kontakt
Holstebro Kommune
Specialkompetence Holstebro
Odinsvej 2
7500 Holstebro
Kontakt
Peter Fogde Mikkelsen
Tlf
21 80 33 71
Specialkompetence Holstebro
7500 Holstebro
Danmark
Praktisk information
Oprettet
28-09-2021
Udløber
09-11-2021
Kviknummer
LJA-82723724
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Lederjob

En af vores dygtige skoleledere har søgt nye udfordringer, derfor søger vi en erfaren skoleleder med specialpædagogisk viden.

Vi tilbyder en spændende stilling, hvis du har lyst til at være den samlende figur i vores storespecialskole, Specialkompetence Holstebro
 

Vi forestiller os at du

 • har specialpædagogisk viden og visioner
 • er en dygtig kommunikator mundtligt og skriftligt
 • kan være både inddragende og retningssættende omkring kerneopgaven
 • ønsker at være leder for et velfungerende lederteam
 • har flair for det strategiske arbejde i dagligdagen og på organisations niveau.

Vi forestiller os du kan
 • fastholde og udvikle specialpædagogisk kvalitet
 • skabe medarbejderudvikling og arbejdsglæde
 • skabe et godt samarbejde internt og eksternt
 • opretholde en økonomisk stabilitet
 • arbejde strategisk på alle niveauer i organisationen.
   
Som skoleleder har du både det overordnede ansvar for skolens pædagogiske tilbud, personaleledelsen, planlægningen og ressourcestyringen. Det foregår i et tæt samarbejde med lederteamet.
 

Skolen

Vi er en stor specialskole i Holstebro og består af afdelingerne Ellebæk, Nørreland og Storå. Hver afdeling med sit speciale. Samlet laver vi skole for ca. 265 elever med vidtgående støttebehov. Kollegialt er vi omkring 170 medarbejdere, og ledelsen udgør fem personer.

Vores afdelinger er organiseret i trin indskoling, mellemtrin og udskoling, og hver afdeling har eget SFO tilbud til eleverne. Arbejdet med eleverne er organiseret i selvstyrende teams med en høj grad af fælles opgaveløsning med stor indflydelse på rammer og indhold.

Skolen rummer forskellige pædagogiske specialer. Vi har blandt vores professioner, særligt lærere, pædagoger, pædagogmedhjælpere og terapeuter, en stor viden om metoder og tilgange for at møde vores elever relevant med de støttebehov, de har.

Vi underviser børn, der er visiteret til et skærmet undervisningstilbud, og børn der ikke aktuelt profiterer af en tilknytning til almenområdet. Det kan være børn med generelle indlæringsvanskeligheder, autisme, ADHD, ADD, GUA og kognitive funktionsnedsættelser i sammenhæng med forskellige syndromer.

Som skoleleder i Holstebro Kommune bliver du en del af et stærkt og dynamisk skolelederfællesskab, hvor åbenhed om egen praksis og en nysgerrighed over for andres er en naturlig forudsætningfor fælles læring og udvikling. De børn, der er visiteret til Specialkompetence Holstebro skal have et stærkt og kvalificeret specialpædagogisk skoletilbud. Vi har samtidig en målsætning om,at flere børn skal opleve sig som en værdifuld del af et eller flere fællesskaber vi tilbyder, og at flere børn skal lykkes inden for almenområdet.

Skolevæsenet og den fælles opgave

De børn, der er visiteret til Specialkompetence Holstebro skal have et stærkt og kvalificeret specialpædagogisk skoletilbud. Vi har samtidig en målsætning om, at flere børn skal opleve sig som en værdifuld del af et eller flere fællesskaber, og at flere børn skal lykkes inden for almenområdet. Det forventer vi selvfølgelig, at du vil arbejde å og bidrage til.

Skolelederen refererer til Skole- og Rådgivningschefen.

Ansættelsesvilkår

Ansættelse sker i henhold til gældende overenskomst. Der er aftalt kriterier for funktionsløn og kvalifikationsløn. Den nye leder må være indstillet på at deltage i relevante uddannelsesforløb, herunder kommunalt tilrettelagte lederkurser og internater.

Yderligere oplysninger

Yderligere oplysninger om stillingen kan fås hos skole- og rådgivningschef Peter Fogde Mikkelsen, telefon 21 80 33 71.
Du er meget velkommen til at kontakte sekretær Irene Cortnum Aaberg (Irene.Cortnum.Aaberg@holstebro.dk eller telefon 96 11 53 34) for at aftale en rundvisning eller en telefonisk dialog med en teamleder i Specialkompetence Holstebro.

Du kan også læse mere om skolen på
https://specialkompetence.holstebro.dk

Ansættelsesproces

Der er nedsat et ansættelsesudvalg bestående af skolebestyrelsen, lederteamet, medarbejderrepræsentanter samt skole- og rådgivningschefen. Følgende datoer er fastsat til processen:

9. november kl. 08.00: Ansøgningsfrist
15. november kl. 16.00: 1. samtalerunde
23. november kl. 16.00: 2. samtalerunde

Mellem første og anden samtalerunde skal de valgte kandidater afgive referencer og have udarbejdet person- og kompetenceprofil.Medarbejder i Holstebro Kommune

Vi arbejder for, at alle 5.500 ansatte i Holstebro Kommune oplever trivsel og faglig udvikling. Se mere om kommunens værdier, og hvordan det er at være ansat i organisationen på holstebro.dk/arbejdsliv.

Holstebro er en langstrakt kommune med 58.500 indbyggere mellem Vesterhavet og Limfjorden og er Nordvestjyllands kraftcenter for kultur, handel, uddannelse og erhverv.

I Holstebro Kommune har vi Kulturen til forskel. Vi bruger kultur som drivkraft for vækst og udvikling - og til at bygge bro til hinanden. Se mere på  flyttilholstebro.dk.

Skriv i din ansøgning, at du har set opslaget på lærerjob.dk

Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation
Holstebro Kommune
Specialkompetence Holstebro
Odinsvej 2
7500 Holstebro
Kontaktperson
Peter Fogde Mikkelsen
Tlf
21 80 33 71
Adresse
Specialkompetence Holstebro
7500 Holstebro
Danmark
Praktisk information
Oprettet
28-09-2021
Udløber
09-11-2021
Kviknummer
LJA-82723724
Jobtype
Fuldtid
Fag
Lederjob
Beliggenhed