Del
Gem annonce

Speciallærere til Kompetencecenter Grønnevang (KCG)

Grønnevang Skole

Hillerød, Nordsjælland

Indrykket
04-08-2022
Kontakt
Grønnevang Skole
Jespervej 148
3400 Hillerød
Tlf
7232 7300
Kontakt
Grønnevang Skole
Tlf
7232 7300
Jespervej 148
3400 Hillerød
Danmark
Praktisk information
Oprettet
04-08-2022
Udløber
25-08-2022
Kviknummer
LJA-83898025
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Dansk, Engelsk, Matematik, Naturfag

Er du ambitiøs, udviklingsorienteret og optaget af at skabe gode læringsmiljøer for elever og kolleger?

Da vi får flere elever, søger vi pr. 1. oktober 2022 nye kolleger:

  • en lærer til indskolingen gerne med linjefag i matematik og N/T
  • to lærere til udskolingen gerne med linjefag i dansk og med enten fysik, idræt eller engelsk

Kompetencecenter Grønnevang (KCG) er en del af Grønnevang Skole i Hillerød Kommune. Ud over KCGs to specialklasserækker med 100 elever rummer skolen også almenklasser fra 0.- 9. klasse fordelt på to indskolingsafdelinger og en udskolingsafdeling.

KCG står for en specialpædagogisk praksis, som udspringer af stor faglig viden, erfaring og engagement inden for tale-, læse- og sprogområdet og inden for hele det specialpædagogiske felt. Hverdagen er kendetegnet ved et tæt samarbejde mellem kompetencecentrets lærere, pædagoger, logopæder og ergoterapeut, og desuden et tæt team-samarbejde om undervisningsopgaven.  I praksis vil et lærerskema typisk være en kombination af fagtimer og Co-teachingtimer, ligesom der herudover kan være opgaver og funktioner, der tager udgangspunkt i den enkeltes interesser og kompetencer.

Grønnevang Skole er en stor og spændende arbejdsplads med mange udviklingsmuligheder. Vi er optagede af at udvikle god fælles praksis gennem fokus på bl.a. supervision, teamudvikling og ledelse tæt på. Grønnevang Skole har desuden særligt fokus på et tæt og inkluderende samarbejde mellem almen- og specialklasser.

Skolen ligger i naturskønne og åbne omgivelser nær St. Dyrehave og med gode offentlige transportforbindelser. Der er gode fysiske rammer for både elever og personale i en renoveret skole og et godt kollegialt miljø, hvor vi glæder os til at tage imod dig.

Vi ønsker os lærere, der

  • Har kompetencer og lyst til at arbejde med specialpædagogiske læringsforløb i flere fag, i flere klasser, på tværs af klasser, og som vil være en del af et stærkt fagligt miljø
  • Har en praksis, der tager udgangspunkt i eleverne, og som målrettet og sammen med de øvrige voksne i klassen vil lede både hele klassen og den enkelte elev på vej i faglig, social og personlig udvikling
  • Er uddannet lærer - gerne med specialpædagogik på linje eller anden specialpædagogisk efteruddannelse
  • Har et resursesyn på vores elever, vores kolleger og os selv, og hvor refleksion over egen og andres praksis er en selvfølge
Stillingerne er som udgangspunkt på fuld tid.

Ansættelsesvilkår

Vi ønsker os, at du kan starte fra den 1. oktober 2022 eller snarest derefter. Tag meget gerne kontakt til os for at høre mere om vores spændende arbejdsplads, arbejdsopgaverne i KCG og de kompetente teams, du kan blive en del af.
Kontakt afdelingsleder i KCG indskoling, Joan Lyngholm, på telefon 72 32 73 65 eller mail jolin@hillerod.dk eller afdelingsleder i KCG udskoling, Signe Gylling, på telefon 72 32 73 60 eller mail siggy@hillerod.dk.

Når du sender din ansøgning, skal den sendes elektronisk, og der skal indgå CV, relevante eksamensbeviser og relevante udtalelser.

Ansøgningsfrist

Torsdag den 25. august 2022 kl. 12.00.
Vi holder løbende samtaler i august.

Hillerød Kommune er en dynamisk og udviklingsorienteret kommune centralt placeret i det skønne Nordsjælland. Vi er en stor arbejdsplads med mere end 5.000 ansatte, og vi servicerer ca. 50.000 borgere. Vi opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen. I Hillerød Kommune har vi røgfri arbejdstid.

Skriv i din ansøgning, at du har set opslaget på lærerjob.dk

Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation
Grønnevang Skole
Jespervej 148
3400 Hillerød
Tlf
7232 7300
Kontaktperson
Grønnevang Skole
Tlf
7232 7300
Adresse
Jespervej 148
3400 Hillerød
Danmark
Praktisk information
Oprettet
04-08-2022
Udløber
25-08-2022
Kviknummer
LJA-83898025
Jobtype
Fuldtid
Fag
Dansk, Engelsk, Matematik, Naturfag
Beliggenhed
Gem annonce