Del
Gem annonce

Speciallærere til Kompetencecenter Grønnevang (KCG)

Grønnevang Skole

Hillerød, Nordsjælland

Indrykket
07-01-2022
Kontakt
Grønnevang Skole
Jespervej 148
3400 Hillerød
Tlf
7232 7300
Kontakt
Joan Lyngholm
Tlf
72 32 73 65
Jespervej 148
3400 Hillerød
Danmark
Praktisk information
Oprettet
07-01-2022
Udløber
24-01-2022
Kviknummer
LJA-83190899
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Dansk, Matematik, Pædagogisk læringscenter (PLC)

Er du ambitiøs, udviklingsorienteret og optaget af at skabe gode læringsmiljøer for elever og kolleger?

Da en af vores lærere går på pension, og da vi har stigende elevtilgang, søger vi pr. 1. marts 2022 tre lærere - en lærer til indskolingen og to til udskolingen gerne med specialpædagogisk viden og erfaring.

Kompetencecenter Grønnevang (KCG) er en del af Grønnevang Skole i Hillerød Kommune. Ud over KCGs to specialklasserækker med 90 elever rummer skolen også almenklasser fra 0.- 9. klasse fordelt på to indskolingsafdelinger og en udskolingsafdeling.

KCG står for en specialpædagogisk praksis, som udspringer af stor faglig viden, erfaring og engagement inden for tale-, læse- og sprogområdet og inden for hele det specialpædagogiske felt. Hverdagen er kendetegnet ved et tæt samarbejde mellem kompetencecentrets lærere, pædagoger, logopæder og ergoterapeut, og desuden et tæt team-samarbejde om undervisningsopgaven. I praksis vil et lærerskema typisk være en kombination af fagtimer og Co-teachingtimer, ligesom der herudover kan være opgaver og funktioner, der tager udgangspunkt i den enkeltes interesser og kompetencer.

Grønnevang Skole er en stor og spændende arbejdsplads med mange udviklingsmuligheder. Vi er optagede af at udvikle god fælles praksis gennem fokus på bl.a. supervision, teamudvikling og ledelse tæt på. Grønnevang Skole har desuden særligt fokus på et tæt og inkluderende samarbejde mellem almen- og specialklasser.

Skolen ligger i naturskønne og åbne omgivelser nær St. Dyrehave og med gode offentlige transportforbindelser. Der er gode fysiske rammer for både elever og personale i en renoveret skole og et godt kollegialt miljø, hvor vi glæder os til at tage imod dig.

Vi ønsker os lærere, der:

  • Har kompetencer og lyst til at arbejde med specialpædagogiske læringsforløb i flere fag, i flere klasser, på tværs af klasser, og som vil være en del af et stærkt fagligt miljø
  • Har en praksis, der tager udgangspunkt i eleverne, og som målrettet og sammen med de øvrige voksne i klassen vil lede både hele klassen og den enkelte elev på vej i faglig, social og personlig udvikling
  • Er uddannet lærer - gerne med specialpædagogik på linje eller anden specialpædagogisk efteruddannelse eller med en logopædisk/læsepædagogisk efteruddannelse
  • Har et resursesyn på vores elever, vores kolleger og os selv, og hvor refleksion over egen og andres praksis er en selvfølge

Til stillingen i indskolingen søger vi en lærer med dansk- og/eller matematikfaglig baggrund, der kan varetage undervisning i specialklasserækken for de yngste børn med generelle indlæringsvanskeligheder. Her har man base i afdelingen fra 0. til 5. klasse på afdeling Jespervej.

 

Til stillingerne i udskolingen søger vi lærere med danskfaglig baggrund, der kan varetage undervisning i specialklasserækken for børn med generelle indlæringsvanskeligheder eller for børn med tale-læse-sprogvanskeligheder. Her har man base i afdelingen for 6-9. klasse på afdeling Østervang. For alle stillinger gælder det, at vi gerne tager hensyn til, hvilke fagønsker ansøger i øvrigt har.

Ansættelsesvilkår

Vi ønsker os, at du kan starte fra den 1. marts 2022 eller snarest derefter. Har du spørgsmål, er du mere end velkommen til at kontakte afdelingsleder i KCG på afdeling Jespervej, Joan Lyngholm på telefon 72 32 73 65 eller mail jolin@hillerod.dk, eller afdelingsleder i KCG på afdeling Østervang, Signe Gylling på telefon 72 32 73 60 eller mail siggy@hillerod.dk.

Når du sender din ansøgning skal den sendes elektronisk, og der skal indgå CV og relevante eksamensbeviser og relevante udtalelser. Ansøgningsfristen er mandag den 24. januar 2022 kl. 8.00. Vi holder samtale torsdag den 27. januar 2022 om eftermiddagen.

Hillerød Kommune er en dynamisk og udviklingsorienteret kommune centralt placeret i det skønne Nordsjælland. Vi er en stor arbejdsplads med mere end 5.000 ansatte, og vi servicerer ca. 50.000 borgere. Vi opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen. I Hillerød Kommune har vi røgfri arbejdstid fra 1. januar 2021.

Skriv i din ansøgning, at du har set opslaget på lærerjob.dk

Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ansøg nu
Lignende job

Egedal Kommune, Distriktsskolen Ølstykke

Del dette job

Virksomhedsinformation
Grønnevang Skole
Jespervej 148
3400 Hillerød
Tlf
7232 7300
Kontaktperson
Joan Lyngholm
Tlf
72 32 73 65
Adresse
Jespervej 148
3400 Hillerød
Danmark
Praktisk information
Oprettet
07-01-2022
Udløber
24-01-2022
Kviknummer
LJA-83190899
Jobtype
Fuldtid
Fag
Dansk, Matematik, Pædagogisk læringscenter (PLC)
Beliggenhed
Gem annonce