Del
Gem annonce

Speciallærer / skolekonsulent til specialiseret, tværfaglig rehabilitering af børn og unge med erhvervet hjerneskade

Hjerneskadecenter Virum

Virum, Storkøbenhavn

Indrykket
21-09-2022
Kontakt
Anne Lindø
Tlf
45115100
Kongevejen 256
2830 Virum
Danmark
Praktisk information
Oprettet
21-09-2022
Udløber
20-10-2022
Kviknummer
LJA-84046931
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Dansk, Lærer, Matematik, Specialpædagogik

Jobbet

Brænder du for at arbejde på en helt særlig arbejdsplads med mulighed for at gøre en forskel for børn og unge med erhvervet hjerneskade og deres familier? Trives du i et tæt tværfagligt samarbejde med andre fagprofessionelle? Så er det måske lige dig vi mangler!

 På Hjerneskadecenter Virum søger vi lige nu en lærer til vores fagteam med særlige kompetencer og erfaring inden for specialundervisningsområdet og gerne med kendskab til målgruppen. Der er tale om en fuldtidsstilling på 37 timer med opstart pr. 1. december 2022.

 

Om Hjerneskadecenter Virum

Hjerneskadecenter Virum hører under Den Sociale Virksomhed i Region Hovedstaden og kan modtage børn og unge fra alle østdanske kommuner. Du bliver ansat på et højt specialiseret rehabiliteringscenter, der tilbyder neurorehabilitering til børn og unge med erhvervet hjerneskade i alderen 0-25 år. Typisk modtager vi børnene lige efter udskrivelse fra hospitalet, og der arbejdes målrettet på, at børn og unge generhverver tabte færdigheder, så de bliver bedst muligt i stand til at vende tilbage til et uddannelsesforløb enten i almen skole, specialskole, gymnasie, STU-forløb eller andet.

 Derudover er centret VISO-leverandør og har udgående specialistopgaver (inden for erhvervet hjerneskade, medfødt hjerneskade og udviklingshæmning), hvor lærerne spiller en vigtig rolle som VISO-konsulenter både ift. supervision, rådgivning og vejledning til andre fagprofessionelle samt forældre.

 

Din funktion og opgaver

Din hverdag kommer til at bestå af at undervise børn og unge individuelt eller i mindre grupper, skolefaglig testning samt rapportskrivning og formidling. Der er tale om en målgruppe, som har et stort udviklingspotentiale, og målsætningerne er mange. Det kan spænde fra at få et indskolingsbarn til at genvinde basale færdigheder, til en ung der skal starte ungdomsuddannelse og har behov for nye strategier til at afhjælpe de funktionsnedsættelser, som skaden har påført.

Du vil sammen med dine lærerkollegaer arbejde i et stærkt tværfagligt miljø og indgå i forskellige børneteams bestående af; fysioterapeuter, ergoterapeuter, logopæder, pædagoger og neuropsykologer. Det er et helhedsorienteret tilbud, hvor alle faggrupper er fælles om at skabe en rød tråd gennem barnets dag, og derfor deltager du også i børnenes spisepauser, hvilemoduler mm.

 

Vi søger en lærer som

 • Er uddannet lærer, har erfaring fra specialområdet og med undervisningserfaring indenfor dansk og matematik
 • Brænder for at arbejde med børn og unge med særlige behov i en struktureret, pædagogisk kontekst og kan tænke i alternative og kreative undervisningsformer
 • Er nysgerrig i forhold til det enkelte barn/unges muligheder for at indgå i læring, er åben for at inddrage alternative kommunikationsformer og villig til at tilegne sig nye metoder
 • Er struktureret, fleksibel og har gode formidlingsevner både mundtligt og skriftligt
 • Er indstillet på et tæt lærersamarbejde og sparring i dagligdagen med fælles planlægning af undervisningsopgaverne
 • Har lyst og evne til et tæt tværfagligt samarbejde og lægger vægt på refleksion over praksis
 • Er nysgerrig på konsulentrollen og udadvendte opgaver som f.eks. undervisning eller rådgivning af andre fagprofessionelle

 

 Vi tilbyder

 • Et spændende og udfordrende job i et udviklingsorienteret fagligt fællesskab
 • Et engageret og tæt samarbejdende team af højt kvalificerede kollegaer
 • En dynamisk og forskelligartet hverdag
 • Mulighed for supervision og kompetenceudvikling
 • Godt introduktionsforløb samt monofaglig og tværfaglig sparring
 • Indflydelse og selvstændighed i opgaveløsningen
 • Frugt og frokostordning

 

Yderligere oplysninger

Du har mulighed for at få uddybet stillingsannoncen ved henvendelse til: Lærer Jannie Johansen: 45 11 51 00/ 29 74 47 07 eller Centerchef Anne Lindø: 45 11 51 08

 

Løn og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst og efter reglerne om lokal løndannelse.

 

Ansøgningsfrist: Torsdag d. 20. oktober 2022 kl. 9:00.

Samtaler forventes afholdt mandag d. 24. oktober 2022.

 

Du kan læse mere om Hjerneskadecenter Virum på www.hjerneskadecentervirum.dk

Hjerneskadecenter Virum tilbyder professionel og målrettet neurorehabilitering til børn og unge, der er blevet hjerneskadede efter en ulykke eller sygdom. Rehabiliteringen foregår på alle hverdage. Vores personalegruppe er tværfagligt sammensat af psykologer, pædagoger, talepædagoger, speciallærere, ergoterapeuter, fysioterapeuter, køkken- og administrationsmedarbejdere. Vi tager kontinuerligt nye børn ind i både intensive og lokalbaserede rehabiliteringsforløb.

 

Skriv i din ansøgning, at du har set opslaget på lærerjob.dk

Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ansøg nu

Del dette job

Kontaktperson
Anne Lindø
Tlf
45115100
Adresse
Kongevejen 256
2830 Virum
Danmark
Praktisk information
Oprettet
21-09-2022
Udløber
20-10-2022
Kviknummer
LJA-84046931
Jobtype
Fuldtid
Fag
Dansk, Lærer, Matematik, Specialpædagogik
Beliggenhed
Gem annonce