Del
Gem annonce

Souschef til Hillerød Vest Skolen

Hillerød Vest Skolen

Hillerød, Nordsjælland

Indrykket
07-05-2020
Kontakt
Hillerød Vest Skolen
Teglværksvej 19
3400 Hillerød
Tlf
72327400
Kontakt
Ole Vadskær
Tlf
72 32 74 40
Teglværksvej 19
3400 Hillerød
Danmark
Praktisk information
Oprettet
07-05-2020
Udløber
07-06-2020
Kviknummer
LJA-80236828
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Lederjob

Souschef med en stærk pædagogisk profil til Hillerød Vest Skolen


Hillerød Kommune søger en afdelingsleder, som samtidig skal være souschef for Hillerød Vest Skolen. Vi søger en leder med stærke pædagogiske kompetencer og lyst til at blive afdelingsleder for bl.a. indskolingen på Ålholmafdelingen.

Hillerød Vest Skolen er en velfungerende skole med kompetente medarbejdere og engagerede forældre. Vi søger en ambitiøs og fagligt velfunderet leder til at indgå i et tæt og forpligtende samarbejde i skolens ledelsesteam og i det samlede skolevæsen med fokus på at udvikle stærke faglige og sociale fællesskaber for eleverne.
Vi brænder for at videreudvikle folkeskolen, og hvis du på Hillerød Vest Skolen vil være med til at forbedre elevernes faglige resultater, arbejde for høj trivsel hos både elever og medarbejdere og have et godt samarbejde med forældrene, så kan du være lige den leder vi søger.

Hillerød Vest Skolen består af to afdelinger med ca. 850 børn
 • Afdeling Ålholm med ca. 730 elever fra 0-9. klasse inkl. skolefritidsordning.
 • Afdeling Alsønderup med ca. 120 elever fra 0.-6. klasse inkl. skolefritidsordning. På afdeling Alsønderup arbejdes der med aldersintegreret undervisning.

Skolens værdigrundlag tager udgangspunkt i, at alle børn har talenter, og skolen arbejder anerkendende og inkluderende med alle børn. Skolen prioriterer et tæt forældresamarbejde og arbejder systematisk med alle børns faglige og sociale udvikling. Skolefritidsordningen (HFO) er en integreret del af skolen, og der er fokus på fortsat udvikling af det tværfaglige samarbejde mellem lærere og pædagoger.

Skolens ledelsesteam består ud over afdelingslederen med souscheffunktion, af en distriktsskoleleder, to afdelingsledere samt en leder af fritidsordningen. Der er i alt ca. 90 medarbejdere ansat på skolen.

Læs mere om Hillerød Vest Skolen på Hillerød Vest Skolens hjemmeside.

Souschefens opgaver og profil

Opgaverne vil som udgangspunkt bestå i
 • Afdelingsleder for indskolingen i Ålholmafdelingen med alle de opgaver, som ligger i det
  • Personaleledelse
  • Elevsager
  • Skole/hjem samarbejdet
  • Elevresultater og evaluering
  • Elevtrivsel
  • Inkluderende læringsmiljøer
  • Pædagogisk ledelse/udvikling
  • Samarbejde med PPRpsykologer, sagsbehandlere og andre specialister.
  • Samarbejde med skolens vejledere (Inklusionsvejledere, dansk og matematikvejledere, læsevejledere, DSA-vejledere m.fl.)
 • Tværgående ledelsesopgaver som fordeles i det samlede ledelsesteam og på tværs af afdelinger
 • Skolebestyrelsen. Forberede diverse sager inden for eget ressortområde eller tværgående områder (fx. elevresultater, trivselsundersøgelser, forældretilfredshedsundersøgelser mv.)

Dine faglige kompetencer

Vi forventer, at du har erfaring fra skoleledelse, og at du kan navigere i en kompleks hverdag. Herunder, at
 • Du har opdateret viden om undervisning, læring, pædagogik, inkluderende læringsmiljøer og specialundervisning
 • Du er funderet i din pædagogiske profil, og du har dokumenterede ledelseserfaringer og en pædagogisk uddannelsesmæssig baggrund
 • Du er inddragende og dialogorienteret, og du udlever det igennem en respektfuld, empatisk, lyttende og tillidsfuld ledelsesstil.
 • Du har dokumenterede erfaringer for at skabe følgeskab, og du skaber rammerne for et konstruktivt samarbejde mellem forældre, skole og elever
 • Du er en stærk kommunikator både skriftligt og mundtligt
 • Du er organisatorisk stærk og kan skabe et overblik, som du kan formidle til andre

Dine personlige kompetencer

 • Du er en målrettet og handlekraftig person, der forstår folkeskolens kerneopgaver.
 • Kan du desuden sige ja til, at andre betragter dig som robust, reflekterende, systematisk, fleksibel, tillidsskabende, tydelig og med evne og vilje til at træffe beslutninger også når det skal gå hurtigt? Er du derudover også en teamplayer i dit ledelsesteam og med humoristisk sans, så håber vi at høre fra dig.

Hillerød Kommunes skolevæsen

Hillerød Vest Skolen er en del af Hillerød Kommunes skolevæsen, der består af 7 almene distriktsskoler, en 10. klasseskole, to specialskoler, en ungdomsskole og UU. Som skoleleder i Hillerød er du en del af et stærkt professionelt ledelsesfællesskab på tværs af skoler.

Hillerød Kommunes Skolepolitik er det politiske grundlag for udviklingen af kommunens skoler med fokus på, at alle elever skal opleve sig som en del af et fagligt og socialt fællesskab og skabe forudsætninger for, at alle unge gennemfører en ungdomsuddannelse uanset baggrund og forudsætninger.

Den røde tråd i kommunens indsats for børn og unge findes i den sammenhængende børne- og ungepolitik Fælles Børn Fælles Ansvar", der indeholder udviklingsmål og procedurer for forebyggende og indgribende indsatser på 0-18 års området.

Yderligere information

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at distriktsskoleleder Ole Vadskær, på tlf. 72 32 74 40 eller på mail ovad@hillerod.dk samt formand for skolebestyrelsen Mette Bøttcher Knudsen på mail metteboettcher@hotmail.com.
Du er desuden velkommen til at besøge skolen ved at kontakte distriktsskoleleder Ole Vadskær.

Rekrutteringsproces
Ansøgningsfristen er den 7. juni 2020.
Ansøgning samt relevant dokumentation sendes digitalt via Hillerød kommunes hjemmeside.

Der er nedsat et ansættelsesudvalg bestående af repræsentanter fra skolens bestyrelse, ledelse, medarbejdere samt skolechefen.

Samtaler
1. samtalerunde gennemføres den 18. juni 2020 fra kl. 16.
2. samtalerunde gennemføres den 24. juni 2020 fra kl. 15.

Løn- og ansættelsesvilkår

Stillingen ønskes besat fra den 1. august 2020. Souschefer (med titel af viceskoleleder) ansættes med grundlønsindplacering på løntrin 49, og de nærmere ansættelsesvilkår aftales.

 

Hillerød Kommune er en dynamisk og udviklingsorienteret kommune centralt placeret i det skønne Nordsjælland. Vi er en stor arbejdsplads med mere end 5.000 ansatte, og vi servicerer ca. 50.000 borgere. Vi opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen. I Hillerød Kommune har vi røgfri arbejdstid fra 1. januar 2021.

Skriv i din ansøgning, at du har set opslaget på lærerjob.dk

Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ansøg nu
Virksomhedsinformation
Hillerød Vest Skolen
Teglværksvej 19
3400 Hillerød
Tlf
72327400
Kontaktperson
Ole Vadskær
Tlf
72 32 74 40
Adresse
Teglværksvej 19
3400 Hillerød
Danmark
Praktisk information
Oprettet
07-05-2020
Udløber
07-06-2020
Kviknummer
LJA-80236828
Jobtype
Fuldtid
Fag
Lederjob
Beliggenhed
Gem annonce