Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Souschef til Hillerød Vest Skolen

Hillerød Vest Skolen

Hillerød, Nordsjælland

Indrykket
09-08-2019
Kontakt
Hillerød Vest Skolen
Teglværksvej 19
3400 Hillerød
Tlf
72327400
Kontakt
Se Annonce
Tlf
72327400
Teglværksvej 19
3400 Hillerød
Danmark
Praktisk information
Oprettet
09-08-2019
Udløber
08-09-2019
Kviknummer
LJA-74741709
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Lederjob

Souschef til Hillerød Vest Skolen

Souschef med en stærk pædagogisk profil til Hillerød Vest Skolen
Hillerød Kommune søger en afdelingsleder, som samtidig skal være souschef for Hillerød Vest Skolen. Vi søger en leder med stærke pædagogiske kompetencer og lyst til at blive afdelingsleder for 0.-6. klassetrin på Ålholmafdelingen.
Hillerød Vest Skolen er en velfungerende skole med kompetente medarbejdere og engagerede forældre. Vi søger en ambitiøs og fagligt velfunderet leder til at indgå i et tæt og forpligtende samarbejde i skolens ledelsesteam og i det samlede skolevæsen med fokus på at udvikle stærke faglige og sociale fællesskaber for eleverne.
Vi brænder for at videreudvikle folkeskolen, og hvis du på Hillerød Vest Skolen vil være med til at forbedre elevernes faglige resultater, arbejde for høj trivsel hos både elever og medarbejdere og have et godt samarbejde med forældrene, så kan du være lige den leder vi søger.

Hillerød Vest Skolen består af to afdelinger med ca. 850 børn:

 • Afdeling Ålholm med ca. 730 elever fra 0-9. klasse inkl. skolefritidsordning.

 • Afdeling Alsønderup med ca. 120 elever fra 0.-6. klasse inkl. skolefritidsordning. På afdeling Alsønderup arbejdes der med aldersintegreret undervisning.

Skolens værdigrundlag tager udgangspunkt i, at alle børn har talenter, og skolen arbejder anerkendende og inkluderende med alle børn. Skolen prioriterer et tæt forældresamarbejde og arbejder systematisk med alle børns faglige og sociale udvikling. Skolefritidsordningen (HFO) er en integreret del af skolen, og der er fokus på fortsat udvikling af det tværfaglige samarbejde mellem lærere og pædagoger.

Skolens ledelsesteam består ud over afdelingslederen med souscheffunktion, af en distriktsskoleleder, to afdelingsledere (en administrativ og en pædagogisk) samt en leder af HFO. Der er i alt ca. 90 medarbejdere ansat på skolen.

Læs mere om Hillerød Vest Skolen på skolens hjemmeside

Souschefens opgaver og profil

 • Opgaverne vil som udgangspunkt bestå i:
  - Afdelingsleder for 0.-6. klasse i Ålholmafdelingen med alle de opgaver, som ligger i det:
  - Personaleledelse
  - Elevsager
  - Skole/hjem samarbejdet
  - Elevresultater og evaluering
  - Elevtrivsel
  - Inkluderende læringsmiljøer
  - Pædagogisk ledelse/udvikling
  - Samarbejde med PPRpsykologer, sagsbehandlere og andre specialister.
  - Samarbejde med skolens vejledere (Inklusionsvejledere, dansk og   matematikvejledere, læsevejledere, DSA-vejledere m.fl.)

 • Tværgående ledelsesopgaver som fordeles i det samlede ledelsesteam og på tværs af afdelinger

 • Skolebestyrelsen. Forberede diverse sager inden for eget ressortområde eller tværgående områder (fx. elevresultater, trivselsundersøgelser,  forældretilfredshedsundersøgelser mv.)

Dine faglige kompetencer

 • Vi forventer, at du kan navigere i en kompleks hverdag. Herunder, at
  Du har opdateret viden om undervisning, læring, pædagogik, inkluderende læringsmiljøer og specialundervisning

 • Du er funderet i din pædagogiske profil, og du har dokumenterede ledelseserfaringer og en pædagogisk uddannelsesmæssig baggrund

 • Du er inddragende og dialogorienteret, og du udlever det igennem en respektfuld, empatisk, lyttende og tillidsfuld ledelsesstil.

 • Du har dokumenterede erfaringer for at skabe følgeskab, og du skaber rammerne for et konstruktivt samarbejde mellem forældre, skole og elever

 • Du er en stærk kommunikator både skriftligt og mundtligt

 • Du er organisatorisk stærk og kan skabe et overblik, som du kan formidle til andre

Dine personlige kompetencer
Du er en målrettet og handlekraftig person, der forstår folkeskolens kerneopgaver.
Kan du desuden sige ja til, at andre betragter dig som robust, reflekterende, systematisk, fleksibel, tillidsskabende, tydelig og med evne og vilje til at træffe beslutninger også når det skal gå hurtigt? Er du derudover også en teamplayer i dit ledelsesteam og med humoristisk sans, så håber vi at høre fra dig.

Hillerød Kommunes skolevæsen

Hillerød Vest Skolen er en del af Hillerød Kommunes skolevæsen, der består af 7 almene distriktsskoler, en 10. klasseskole, to specialskoler, en ungdomsskole og UU. Som skoleleder i Hillerød er du en del af et stærkt professionelt ledelsesfællesskab på tværs af skoler.

Hillerød Kommunes Skolepolitik er det politiske grundlag for udviklingen af kommunens skoler med fokus på, at alle elever skal opleve sig som en del af et fagligt og socialt fællesskab og skabe forudsætninger for, at alle unge gennemfører en ungdomsuddannelse uanset baggrund og forudsætninger.

Den røde tråd i kommunens indsats for børn og unge findes i den sammenhængende børne- og ungepolitik Fælles Børn Fælles Ansvar", der indeholder udviklingsmål og procedurer for forebyggende og indgribende indsatser på 0-18 års området.

Yderligere information

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte skolechef Hanne Frederiksen på 72 32 54 00 eller på mail
hafr@hillerod.dk, distriktsskoleleder Ole Vadskær, på 72 32 74 40 eller på mail ovad@hillerod.dk samt formand for skolebestyrelsen Mette Bøttcher Knudsen på mail metteboettcher@hotmail.com. Du er desuden velkommen til at besøge skolen ved at kontakte distriktsskoleleder Ole Vadskær.

Rekrutteringsproces

Ansøgningsfristen er den 8. september 2019. Ansøgning samt relevant dokumentation sendes digitalt via Hillerød kommunes hjemmeside.
Der er nedsat et ansættelsesudvalg bestående af repræsentanter fra skolens bestyrelse, ledelse, medarbejdere samt skolechefen.

Samtaler

1. samtalerunde gennemføres den 17. september 2019 på Hillerød Rådhus i tidsrummet 15-21.
2. samtalerunde gennemføres den 24. september 2019 på Hillerød Rådhus i tidsrummet 15-20.

Løn og ansættelsesvilkår

Stillingen ønskes besat fra den 1. november 2019. Souschefer (med titel af viceskoleleder) ansættes med grundlønsindplacering på løntrin 49, og de nærmere ansættelsesvilkår aftales.

Hillerød Kommune er en dynamisk og udviklingsorienteret kommune centralt placeret i det skønne Nordsjælland. Vi er en stor arbejdsplads med mere end 5.000 ansatte, og vi servicerer ca. 50.000 borgere. Vi opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.

Skriv i din ansøgning, at du har set opslaget på lærerjob.dk

Ansøg nu
Lignende job

AOF Ballerup Måløv Skovlunde

AOF Ballerup Måløv Skovlunde

AOF Ballerup Måløv Skovlunde
Virksomhedsinformation
Hillerød Vest Skolen
Teglværksvej 19
3400 Hillerød
Tlf
72327400
Kontaktperson
Se Annonce
Tlf
72327400
Adresse
Teglværksvej 19
3400 Hillerød
Danmark
Praktisk information
Oprettet
09-08-2019
Udløber
08-09-2019
Kviknummer
LJA-74741709
Jobtype
Fuldtid
Fag
Lederjob
Beliggenhed