Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Souschef til Center for Dagtilbud & Skoler

Greve Kommune

Greve, Storkøbenhavn

Indrykket
23-10-2019
Kontakt
Greve Kommune
Rådhusholmen 19
2670 Greve
Tlf
43979797
Kontakt
Klavs Øvre Bentsen
Tlf
20475103
Rådhusholmen 19
2670 Greve
Danmark
Praktisk information
Oprettet
23-10-2019
Udløber
11-11-2019
Kviknummer
LJA-76735636
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Lederjob

Vil du være souschef for et ambitiøst dagtilbuds- og skoleområde, og være en del af en ny effektorganisation, der går nye veje for at understøtte det tværgående samarbejde og opnå tydelige effekter for børn og elever? Så søg stillingen som souschef i Center for Dagtilbud & Skoler i Greve Kommune. 

 

Center for Dagtilbud & Skoler varetager drift og udvikling af kommunens daginstitutioner, skoler og ungdoms- og musikskolen. Så med andre ord har vi i centeret, sammen med en masse dygtige institutions- og skoleledere, ansvaret for at sikre læring, dannelse og trivsel for alle kommunens børn og unge.

 

Centeret søger en souschef, der i et tæt samspil med centerchefen og dygtige medarbejdere og kolleger kan være med til at sikre et vedvarende fokus på kernedriften og samtidig udvikle fagligheden hos medarbejdere og ledere.  

 

Vi forventer en souschef, der i udøvelsen af ledelse både er tydelig, involverende og distribuerende. I vores arbejde i centeret er tillid til medarbejderne og frihed i opgaveløsningen vigtige værdier, som du skal kunne se dig selv i. Det kræver, at du som leder er samarbejdende, kommunikerende, troværdig og ambitiøs på områdets vegne.

 

Du skal have et solidt kendskab til dagtilbuds- og skoleområdet, og vi forventer, at du har god ledelseserfaring indenfor 0-18 års området. Du har et sikkert organisatorisk blik på den fælles opgaveløsning, og du skal være parat til at løse opgaver sammen med gode kollegaer fra andre fagcentre. Det er vigtigt for os, at du kan demonstrere evner til at arbejde både ned i siloen og på tværs af områder.

 

Dine opgaver

I dagligdagen får du personaleansvaret for de faglige konsulenter på både dagtilbuds- og skoleområdet i centeret. Det betyder, at du sammen med centerchefen, skal lede udviklingen af begge områder, og i det daglige være personalets leder og faglige sparringspartner. Du skal også deltage i diverse ledermøder med de decentrale ledere.

Du får også ansvaret for vores økonomienhed LØB, der i det daglige varetager en bred vifte af opgaver i styringen af institutionernes og skolernes økonomi. Enheden er nyetableret på rådhuset, og der er fortsat en udvikling og tilpasning, der skal styres og ledes i samarbejde med vores institutioner og skoler.

I alt får du personaleledelsesansvaret for 16 medarbejdere.

 

Derudover skal du være centerchefens tætteste samarbejdspartner, og kunne træde i dennes sted.

 

Center for Dagtilbud & Skoler

Center for Dagtilbud og Skoler er et spændende sted at arbejde, med højt til loftet, høj kadence i opgaveløsningen og høje faglige krav. Vi har godt humør, gode kolleger og lægger vægt på sociale relationer. Vi er stolte af den trivsel, som er i centeret, og vi forventer, at alle bidrager til at fastholde centeret som et attraktivt sted at være medarbejder.

 

Du kan få mere at vide om kommunen på https://www.greve.dk/ og her kan du læse relevante dokumenter på dagtilbuds- og skoleområdet.

 

Kontakt

Hvis du har spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte centerchef Klaus Øvre Bentsen på telefon 20475103.

 

Ansættelsesforløb

Ansøgningsfristen er mandag d. 11. november.

1. samtalerunde finder sted onsdag d. 20.11, og 2. runde onsdag d. 27.11. For kandidater, der går videre til 2. runde, vil der være test og personlig samtale med centerchefen mellem de to runder.

 

Ansættelse er pr. 1.1.2020. Løn- og ansættelsesvilkår aftales i henhold til gældende overenskomst. 

 

Skriv i din ansøgning, at du har set opslaget på lærerjob.dk

Ansøg nu
Lignende job
Virksomhedsinformation
Greve Kommune
Rådhusholmen 19
2670 Greve
Tlf
43979797
Kontaktperson
Klavs Øvre Bentsen
Tlf
20475103
Adresse
Rådhusholmen 19
2670 Greve
Danmark
Praktisk information
Oprettet
23-10-2019
Udløber
11-11-2019
Kviknummer
LJA-76735636
Jobtype
Fuldtid
Fag
Lederjob
Beliggenhed