Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

SOSU ZBC i Holbæk søger sundhedsfaglig underviser

ZBC

Holbæk, Vestsjælland

Indrykket
28-09-2020
Kontakt
ZBC
Slotshaven 3
4300 Holbæk
Kontakt
 
Tlf
55788888
4300 Holbæk
Danmark
Praktisk information
Oprettet
28-09-2020
Udløber
15-10-2020
Kviknummer
LJA-81194589
Jobtype
Vikar/barsel
Arbejdsområde
Øvrige Job

Vil du være med til sikre unge og voksne en meningsfuld uddannelse og være med til at præge fremtidens arbejdsmarked? Så kom og vær underviser på SOSU ZBC i Holbæk!

 

Vi har pr. 1. december 2020, og gerne før, brug for en ny kollega med en sundhedsfaglig baggrund til at facilitere læring for vores mange dejlige elever på vores uddannelser til Social og sundhedshjælper og Social og sundhedsassistent samt det tilhørende grundforløb 2. Der er tale om en tidsbegrænset stilling på fuldtid frem til den 31. december 2021.

 

Elevrelationer og faglighed i centrum

Vi kan give dig muligheden for at arbejde både med de helt unge og de voksne, de målrettede og de usikre, dem der går den lige vej, og dem, der skal have lidt hjælp og støtte til at kunne gennemføre en uddannelse. 

VI har brug for en underviser, der både kan arbejde tæt i et team og selv tage initiativ, en person som kan og vil være en aktiv del af en kompleks uddannelsesverden, hvor vi har elevens læring i centrum. Grundlaget for læring skabes i relationen, så du skal ville vores elever, og du vil få funktion af kontaktlærer.

Vi har samarbejde både internt på afdelingen, på tværs af ZBC og med elevernes arbejdsgivere.

 

Sådan er det at arbejde på ZBC

Vi uddanner til fremtiden! Derfor er vores hverdag levende og til tider uforudsigelig, så du skal trives med, at dagen ikke altid begynder eller ender, som du havde planlagt.

Du går til arbejdet med krum hals og er gerne nysgerrig på din egen og dine kollegers praksis, så vi sammen skaber de bedste rammer for elevens læring. Derfor har vi fokus på dialog og tillidsbaseret ledelse.

Undervisningen baserer sig på vores digitale læringspakker, som underviserne på tværs af ZBC har udviklet sammen. Du skal derfor kunne arbejde på forskellige digitale platforme og kunne arbejde med materiale, som andre har udviklet og dem anvende dem på dine hold.

Vi må tilpasse os omverdenens behov, og derfor er der forskel på, hvornår på året, vi har mest travlt. Den ugentlige arbejdstid kan derfor variere fra uge til uge, men din arbejdstid vil i gennemsnit være på 37 timer pr. uge.

 

Se mere om vores uddannelser og fag HER: https://sosu.info.zbc.dk/sosu.
Skriv gerne i din ansøgning, hvilke fag du mener, du bedst kan undervise i.

 

Ansættelse

Vi ser frem til at byde dig velkommen den 1. december 2020, og gerne før. Der er tale om en tidsbegrænset stilling frem til den 31. december 2021. Ansættelse sker på fuldtid – gennemsnitligt 37 timer pr. uge - der vil dog være udsving i arbejdstiden, således at nogle perioder er mere travle og andre mindre travle.

Ansættelsesområdet er ZBC, og dit tjenestested vil som udgangspunkt være i Holbæk. Der kan i mindre omfang være behov for, at du kan træde til på skolens øvrige afdelinger.

Vi sidder i storrumskontor, fordi vi er afhængige af hinandens viden og hjælp. Derfor skal du også have lyst til at være til stede på skolen i størstedelen af din arbejdstid.

Ansættelse sker i henhold til gældende overenskomst. Afhængigt af din anciennitet vil månedslønnen være mellem: kr. 28.086 og kr. 32.627. Hertil kommer en pensionsordning på 17,6 procent.

Som uddannelsesinstitution indhenter vi børneattest i forbindelse med en eventuel ansættelse.

 

Ansøgning
Har ovenstående vakt din interesse? Så klik på knappen "Søg jobbet" nederst i stillingsopslaget og upload ansøgning, CV samt relevant uddannelsesdokumentation. 

Vi skal have din ansøgning senest den 15. oktober 2020. Ansøgninger modtages ikke efter ansøgningsfristens udløb.

Ansættelsessamtaler forventes afholdt den 22. og 23. oktober 2020 på SOSU ZBC’s afdeling i Holbæk, Slotshaven 3, 4300 Holbæk. Evt. 2. samtale forventes afholdt den 26. oktober 2020.

Vi opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset personlig baggrund til at søge stillingen. Vi lægger ved besættelsen af stillingen alene vægt på kvalifikationer og kompetencer. 

 

Ønsker du yderligere oplysninger, er du velkommen til at kontakte:
Malene Wismar, uddannelsesleder, på tlf.: 4010 7497 eller e-mail: mawi@zbc.dk eller
Susanne Marstal, uddannelseschef, på tlf.: 6198 4340 eller e-mail: suma@zbc.dk.

 

Hvem er vi?
ZBC har over 6.000 årselever, cirka 1.000 ansatte, en omsætning på 710 millioner og adresser i 8 byer på Sjælland. Vi udbyder mere en 40 forskellige erhvervsuddannelser og har teknisk gymnasium og handelsgymnasium, ligesom vi tilbyder efter- og videreuddannelse inden for mange brancher. Derudover har vi mange faglige og sociale miljøer. Hos os er der fokus på den enkelte elev, men vi lægger også vægt på, at vores elever er en del af et stærkt fællesskab.

Selv om vi er en stor skole, er vores primære mission at bevare bredden i uddannelsestilbuddet og have en høj kvalitet i uddannelserne. Vores skole er også internationalt orienteret, så elever på alle uddannelser har mulighed for at komme i praktik i udlandet. Vi har samtidig fokus på, hvad ZBC’s arbejde betyder for vores samfund og ikke mindst for vores mange elever, kursister, samarbejdspartnere og virksomheder.

ZBC er UNESCO Verdensmålsskole
På ZBC uddanner vi til fremtiden, og vi er stolte over, at ZBC er UNESCO Verdensmålsskole. Med afsæt i et globalt netværk og med et stort fokus på at fremme bæredygtig udvikling globalt, nationalt og lokalt støtter vi vores elever og kursister i at blive reflekterende medborgere. Hver dag arbejder vi på forskelligvis med FN’s 17 verdensmål både i undervisningen og i driften af ZBC.  Når vi sætter fokus på verdensmålene, lærer vores elever og kursister om globalt medborgerskab og bæredygtig udvikling. Områder, der kommer til at definere fremtidens arbejdsmarked og medarbejdere.

ZBC
Vær med. Verden er til at forandre. 

Skriv i din ansøgning, at du har set opslaget på lærerjob.dk

Ansøg nu
Virksomhedsinformation
ZBC
Slotshaven 3
4300 Holbæk
Kontaktperson
 
Tlf
55788888
Adresse
4300 Holbæk
Danmark
Praktisk information
Oprettet
28-09-2020
Udløber
15-10-2020
Kviknummer
LJA-81194589
Jobtype
Vikar/barsel
Fag
Øvrige Job
Beliggenhed