Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

SOSU Nord søger sundhedsfaglig medarbejder til jobrotationsvikariat til SOSU uddannelserne

SOSU Nord

Aalborg, Nordjylland

Indrykket
22-03-2019
Kontakt
SOSU Nord
På Sporet 8
9000 Aalborg
Kontakt
 
Tlf
31647470
9000 Aalborg
Danmark
Praktisk information
Oprettet
22-03-2019
Udløber
03-05-2019
Kviknummer
LJA-71823673
Jobtype
Vikar/barsel
Arbejdsområde
Øvrige Job

For at søge dette job skal du være berettiget til at blive ansat som jobrotationsvikar. Hvis du er i tvivl, skal du kontakte dit jobcenter. Hvis dit jobcenter har henvist dig til en Anden Aktør, er det dem, du skal kontakte.

Hos SOSU Nord arbejder vi for at skabe udvikling, læring og nytænkning - socialt, pædagogisk og sundhedsfagligt. Hertil har vi brug for et engageret team, der kan og vil. Et team der elsker, at blive udfordret og gerne giver et klap på skulderen, når der er brug for det.

Lige nu er SOSU uddannelserne i rivende udvikling, og derfor mangler vi nye undervisere. Hvis du brænder for at undervise og trives i en hverdag fyldt med afveksling, begejstring og samarbejde, så hører vi gerne fra dig.

Om jobbet
Som underviser på SOSU Nord kommer du til at indgå i et team af motiverede kolleger, der støtter op om dine og teamets opgaver. Opgaverne er mange og varierede.

Dine primære arbejdsopgaver bliver:

  • undervisning - herunder planlægning, udførelse, evaluering og udvikling af undervisning
  • vejledning og facilitering af elever
  • varetage kontaktlærerfunktionen for vores elever

Derudover skal du varetage udviklingsopgaver såsom klasserumsledelse og praksiskendskab, samt holde dig ajour med nye tiltag, ønsker og behov i sundhedsvæsenet. Du bliver en del af en organisation i løbende udvikling, hvor tingene går stærkt, og hvor to arbejdsdage aldrig er ens. Du skal derfor have en anerkendende tilgang til, at se udfordringer som muligheder for udvikling.

Forventninger til dig

  • du har mindst 5 års erhvervserfaring og kan bringe nyeste viden fra praksis ind i teamet
  • det vægtes højt, at du kan se værdien i samarbejde, og kan indgå i et fagfagligt og tværfagligt samarbejde med dine kolleger i et forpligtende professionelt læringsfællesskab, hvor samarbejdet om elevernes læring er i fokus
  • du bidrager til et teamsamarbejde, hvor det i høj grad vægtes at løfte i fællesskab, og hvor du har stort fokus på fælles trivsel og et godt arbejdsmiljø
  • du har forståelse for vores målgruppe og lægger vægt på en praksisnær og omsættelig undervisning
  • du har interesse for og gerne erfaringer fra arbejde med velfærdsteknologi
  • du har flair for IT og kan anvende digitale teknologier i undervisningen
  • du trives med en varieret arbejdsbelastning, og kan lide at have mange bolde i luften

Specifikt for stillingen
Du skal kunne undervise bredt i fag der matcher din fagprofil.

Det kan være nogle af følgende fag: Mødet med borgeren, Sundhedsfemme, forebyggelse og Rehablilitering, Somatisk sygdosmlære- og sygepleje, psykiatrisk sygdosmlære- og sygepleje evt. Farmakologi og medcinhåndtering og diverse Valgfag.

For uddybning af fagenes mål henvises til uddannelsesordningerne for de enkelte uddannelser: http://www.passinfo.dk/PASS-for-professionelle/Lovstof/Uddannelsesordninger

Vi kan tilbyde
Vi tilbyder dig et afvekslende job i et levende og udviklingsorienteret undervisningsmiljø, hvor teamsamarbejde er i højsædet, og hvor vi samtidig giver os tid til at værne om hinanden og det arbejde vi udfører. Du bliver således en del af en hverdag og en kultur baseret på vores værdier om respekt, troværdighed, dialog og kompetence.

Løn og ansættelsesforhold
Stillingen er på mellem 30 og 37 timer pr. uge.

Løn og ansættelsesforhold efter cirkulære om organisationsaftale for lærere ved institutioner for erhvervsrettet uddannelse, der udbyder de grundlæggende social- og sundhedsuddannelser.

Ansøgningsfristen er fredag den 3. maj 2019. Vi forventer at afholde ansættelsessamtaler i uge 20.

Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte uddannelsesleder Karina Krage på mail: kakr@sosunord.dk

Sådan søger du
Synes du ovenstående lyder som en spændende udfordring, glæder vi os til at høre fra dig.

Send os din ansøgning, CV og bilag via skolens hjemmeside: www.sosunord.dk under ledige stillinger.

Alle interesserede uanset alder, køn, race, handicap, religion eller etnisk tilhørsforhold opfordres til at søge stillingen.

Fakta om SOSU Nord
SOSU Nord er én af landets største Social- og Sundhedsskoler med i alt 180 medarbejdere og ca. 12.000 årlige elever/kursister. Vores kerneydelse er at uddanne kompetent og velkvalificeret personale til hele social- og sundhedssektoren og den pædagogiske sektor. Det er vores mission, at SOSU Nord skal være et førende lærings- og kompetencecenter for offentlige og private arbejdspladser og enkeltpersoner.

Du kan læse mere om vores skole på www.sosunord.dk

Skriv i din ansøgning, at du har set opslaget på lærerjob.dk

Ansøg nu
Virksomhedsinformation
SOSU Nord
På Sporet 8
9000 Aalborg
Kontaktperson
 
Tlf
31647470
Adresse
9000 Aalborg
Danmark
Praktisk information
Oprettet
22-03-2019
Udløber
03-05-2019
Kviknummer
LJA-71823673
Jobtype
Vikar/barsel
Fag
Øvrige Job
Beliggenhed